Bokföring i Östergötland

• Reventia AB

Verifierat företag
    36 omdömen
    Joakim Appelqvist Glas AB
    Joakim Appelqvist Glas AB: Proffsigt skött Dem hjälper mig löpande varje månad vilket gör att allt känns tryggt inför skatteverket med mera
  • Caroline F
    Caroline F: Effektivt och seriöst företag. Har fått hjälp snabbt när jag behövt den. Rekommenderas
  • Sanna P
    Sanna P: Tony Eloff är otroligt hjälpsam och trevlig. Har hjälpt mig mycket med min bokföring och med min momsredovisning. Rekommenderar verkligen!
  • John B
    John B: proffsig och kunniga. haft er länge nu
  • Johan A
    Johan A: Anlitade företaget som lovade att fixa både bokföring och bokslut. Tog betalt i förskott och påbörjade arbetet. Efter ca 2 månader slutade bolaget med all kommunikation. Inga svar trots otaliga samtal och Mail från vår sida. Efter duckande av kommunikation under ca 2 månaders tid blev det ett besök till kontoret uppdagades det att bolaget fattat beslut om att inte fullfölja avtalet. Anledningen som gavs var tidsbrist. Det resulterade i förseningsavgifter från Bolagsverket och försöka hitta någon annan firma. Trots detta fick vi inte pengarna tillbaka och arbetet slutfördes aldrig. Riktigt dåligt bemötande, dålig service och respektlöst beteende.