Har anlitat Reventia i över 10 år nu för mina olika bolag. Alltid varit supernöjd!
Reventia AB
Reventia har funnits sedan 2006 och erbjuder proaktiva tjänster inom områden såsom ekonomi, företagsjuridik, beskattningsrätt samt hållbarhet. Vår vision är att hjälpa människor att nå sina mål och visioner. Vi har en holistisk syn på ditt företag och gillar mer än bara siffror.
22 omdömen om Reventia AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig bemötande, stort kunskap och effektiva
Trevlig och engagerad personal. Dom löser alla problem som man kommer med snabbt.
Professionella, jag är mycket nöjd!
Vi har anlitat Reventia i cirka 8 år för bokföring och redovisning samt som bollplank för det lilla företaget.Vi har alltid fått mycket bra service och väl utfört arbete av en mycket professionell och trevlig personal. Vi kan varmt rekommendera Reventia!
Professionellt och trevligt bemötande. Samarbetet har fungerat perdekt.
Tack för ditt omdöme! Vi hoppas få fortsätta jobba tillsammans mer er många år framöver.
Jag får alltid ett bra bemötande och den hjälp jag ber om. Jag upplever att de har för mycket att göra och missar viktig information till mig som kund. Jag förväntar mig att de har koll på mitt företags ekonomi och kommer i tid med råd och tips. Har ofta fått fråga om resultatrapporter har blivit något bättre sista tiden.
Dina förväntningar är fullt rimliga och något vi strävar efter att tillgodose. Skönt att du känner att det blivit bättre - och ännu bättre ska det bli!
Alltid ett bra och proffsigt bemötande. Under den mångåriga affärs relationen har Reventia alltid levererat revisioner, bokslut mm. i tid och med god kvalite.
Tack för de fina orden. Vi hoppas den fina relationen fortsätter under hela företagets livscykel.
Duktiga och ett riktigt bra bemötande.
Skönt att höra att du blir bra bemött. Det är en viktig del i att skapa förtroende.
Bra service , tillgängliga, pålästa, kanon helt enkelt
Tack Fredrik, vi hoppas vårt samarbete kommer fortsätta länge!
Joakim och hans team är fantastiska på alla plan. De har stöttat mina företag och skött all bokföring sedan 2018 och vi är mer än nöjda. Alltid fint bemötande, proffsiga i arbetssätt och har alltid svar på mina förfrågningar. Vi ser fram emot ett fortsatt långt samarbete med Reventia och rekommenderar dig att göra samma val idag!
Tack för de fina orden, det värmer!
Vi har en väldigt bra samarbete med Reventia, tät dialog, trevligt bemötande, bra uppföljning med ett kompetent gäng som jobbar där.
Tack! Det personliga mötet är väldigt viktigt för oss och i det ingår såklart dialog och trevligt bemötande. :)
Bra service och snabb återkoppling!
Tack för ditt svar, vi strävar alltid efter en hög grad av service!
Bra och tillförlitlig redovisningsbyrå.
Tack, att kunden känner trygghet är A och O för oss.
Proffsigt skött Dem hjälper mig löpande varje månad vilket gör att allt känns tryggt inför skatteverket med mera
Vad kul att du är nöjd med vårt löpande arbete och att du känner dig trygg med oss!
Alltid fin och snabb kontakt, hjälpsamma.
Det är något vi alltid strävar efter - att vara hjälpsamma och snabba i bemötandet.
Är nöjd med Reventia och får alltid svar på mina frågor.
Fortsätt fråga på bara! Vi kan inte svara på allt, men om vi inte kan svara så tar vi hjälp av någon som kan.
Lyhörda, kunniga, roliga och enkla att ha att göra med. Starkt och seriöst intryck.
"Vi bryr oss om mer än bara siffror" är ett måtto som vi försöker leva efter.
Jag har blivit bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av Reventia AB. Redan från första kontakten märkte jag att de var måna om att förstå mina behov, och deras lösningar har överträffat mina förväntningar. Jag hade höga förväntningar på kvalitet och pålitlighet, och Reventia har konsekvent levt upp till dessa genom vårt pågående samarbete. Jag anlitar fortfarande Reventia AB för bokföring, rådgivning och bokslut och deras service är alltid snabb, effektiv och pålitlig. Hela upplevelsen har känts trygg och...
Tack för de fina orden! Vi strävar efter att alltid ge bästa möjliga service. Det är kundens behov som står i centrum!
Vi har ett långtgående samarbete med Reventia och antalet tjänster vi köper har stadigt ökat. Vi har nu all vår ekonomihantering utom fakturering, inscanning av kvitton samt betalning av leverantörsfakturor hos Reventia. Dvs: löner, bokföring, skatt, deklarationer för bolaget och dess ägare samt övergripande kontrolluppgift! Vi älskar den nära kontakt, snabba respons och trygghet med ett stort förtroende och ansvar som Reventia ger oss!!
Tack för ditt fina omdöme! Vi värdesätter långvariga relationer och det är ju ni ett tydligt exempel på!
Alltid vänligt bemött. Alltid raketsnabb hjälp
Vänlighet och snabbhet är viktigt för att kunden ska känna sig sedd och prioriterad. Det ska vi fortsätta med!
Bra och seriöst företag med god förmåga till service
Vi strävar alltid efter att vara seriösa -men avslappnade. Det tror vi är viktigt för att skapa trygghet.