Behöver du hjälp med redovisning, rådgivning och ekonomitjänster? Kontakta oss på DigiM Redovisning. Vår molnbaserade tjänst hjälper dig att hålla full koll.
Anders K:
Dom gör mitt företagande mycket enklare och bättre.
Liz B:
Gjort min årsredovisning och deklaration för min firma i många år hos Malmströms Redovisning. Alltid gott bemötande.
Dom är väldigt snabba, mycket prisvärda och har enormt
tålamod :-) Alltid lättillgängliga per telefon och besök.
Högsta rekommendationer!
Håkan L:
Att släppa in någon i sitt företags ekonomiska liv kräver tillit. Laima och gänget på Kupea levererar. Kompetent och trygg vägledning. Vill verkligen rekommendera Kupea till dig som behöver hjälp med redovisning och ekonomisk rådgivning i ditt företag. Kupea är inte en vanlig redovisningsbyrå. De hjälper dig även med affärsutveckling. Jag skulle säga att Kupea AB har varit min bästa vän när det gäller mitt liv som företagare och den främsta vägledaren när det gäller att utveckla både företaget och mig själv som företagare.
mats b:
Jag fick ett proffsigt bemötande av Barbro och hon verkade vara väldigt insatt i bokföringens svårigheter och möjligheter. Rekommenderas starkt.
Michaela G:
LRF Konsult k Katrineholm lovade stort och höll smått. Jag antog när jag vände mig till LRF Konsult att företaget som är medlem i FAR arbetade enligt deras riktlinjer, men i mitt fall trots flera påtryckningar fick jag varken avtal eller offert. Man begärde in allt mitt material 'för att kunna göra en offert'. Trots flera påtryckningar kom varken offert eller avtal. Istället gjorde man utan min vetskap en 'löpande räkning' redovisning där endast ca 25-30% var redovisning resterande var annat exempelvis inlärning av ett system som de sagt sig kunna. För mig var det sedan bara att betala.