Att släppa in någon i sitt företags ekonomiska liv kräver tillit. Laima och gänget på Kupea levererar. Kompetent och trygg vägledning. Vill verkligen rekommendera Kupea till dig som behöver hjälp med redovisning och ekonomisk rådgivning i ditt företag. Kupea är inte en vanlig redovisningsbyrå. De hjälper dig även med affärsutveckling. Jag skulle säga att Kupea AB har varit min bästa vän när det gäller mitt liv som företagare och den främsta vägledaren när det gäller att utveckla både företaget och mig själv som företagare.

Kupea AB
Ditt ekonomiska mål är i fokus hos oss. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sitt företagande och sina ekonomiska mål. Vår personal har bred och lång erfarenhet av ekonomisk rådgivning och affärsutveckling. Vi har byggt upp ett team med unik bakgrund, kunskap och erfarenhet. Våra tjänster: - Fullständig redovisningsservice...
4 omdömen om Kupea AB
I några år har jag anlitat Kupea AB för redovisningstjänster för mitt företag. De har gjort min bokföring enkel och stressfri. Min kontaktperson är alltid hjälpsam, professionell och svarar snabbt på mina frågor. Vid behov får jag positivt och bra bemötande även av andra medarbetare på redovisningsbyrån.
Bra bemötande God råd Snabb återkoppling vid behov Professionellt arbete
Stort tack! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Vi är gärna bollplank i olika frågor rörande ditt företagande.
Redovisning. Trevligt bemötande. Noggrannhet, med beröm godkänt. Rekommenderar till andra.
Jag har alltid haft ett bra samarbete med Kupea AB. . Snabb kommunikation och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera alla att ha er bokföring hos Kupea AB. Jag är mycket nöjd, tack!
Tack Inga för ditt omdöme! Så kul att du är nöjd. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa.