Bud i Göteborg

4 rekommenderade budfirmor i Göteborg kommun

• Jani H
    Jani H: Jag rekommenderar starkt detta fraktbolag! Riktigt trevligt bemötande av både den som jag hade telefonkontakt med och de som kom för att hjälpa mig med min flytt. Killarna var snabba och mycket proffsiga i deras arbete. Jag är väldigt nöjd med Fraktson AB och mer prisvärt går nog inte att hitta. Ännu en gång,,, Stort tack!
  • Driver du bud i Göteborg?

• 34 omdömen
    Frida Louise H
    Frida Louise H: Topp klass på kundtjänsten! Får alltid superbra hjälp och lösningar vid problem! :)
  • Jesper A
    Jesper A: Har under flera år fått hjälp med enstaka och återkommande transporter av Intereast. Oavsett storleken på uppdraget har jag blivit bemött med engagemang, glädje och exceptionell service. Vi kör idag mycket med Intereast och är aldrig missnöjda!
  • Driver du bud i Göteborg?

• MARCUS D
    MARCUS D: Sämsta leveransvalet för alla. Utlovar leverans, skickar strax för kl.22 meddelande om att de kan komma fram till kl 23 p.g.a. många leveranser. Kl 22.20 vänder chauffören tillbaka mot Göteborg med tre stopp kvar på orten och mindre än 1km till oss. På GPSen (som ni glömt stänga av) ser man att chauffören stannade till på ICA i Lerum för att handla innan hen fortsatte mot Göteborg strax före 23. Pinsamt dåligt och aldrig mer Best oavsett vilka tider de utlovar!