Renovera badrum i Hägersten

2 rekommenderade badrumsrenoverare i Hägersten, Stockholm

• EKLÖWS BYGGTEAM AB

Verifierat företag
    81 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Driver du byggfirma i Hägersten?

• Välkommen till oss på Edelkrantz Bygg & Plattsättning! Här hittar du en byggentreprenad med fokus på kundnöjdhet.
    Christian M
    Christian M: Vi vill avråda presumtiva kunder att använda Edelkrantz, då vi efter en omfattande renovering mellan april 2021 – december 2021, nu 16 månader efter sista avetableringen fortfarande saknar väsentliga avhjälpningar. Så sent som i november 2022, utlovades att det sista skulle ”fixas” men nu (april 2023) har vi ännu inte fått kontakt med Darek och team (trots mail, SMS, whatsapp och samtal). Detta sker trots att vi reglerade den sista delen av vår överenskommelse för att framtvinga ett slutförande. De återstående felen rör samtliga yrkesgrupper – måleri, el och VVS. Ytterligare kan det nämnas att det projekt vi hade med Edelkrantz Bygg & Plattsättning AB i stort kantades av en stor ovilja att samarbeta med en otrevlig och konfrontativ attityd samt ett ledarskap som är mycket bristfälligt och, tyvärr, drabbade de enskilda yrkesgrupperna. Vi kan inte nog avråda från att använda Edelkrantz Bygg & Platsättning AB som entreprenör vid ert projekt. Eftersom vi efter återupprepade försök inte fått någon återkoppling från Edelkrantz tvingas vi nu anmäla ärendet till ARN samt vidta juridiska åtgärder