Bygga hus i Stockholm

29 rekommenderade husbyggare i Stockholm kommun

• Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Driver du bygga hus i Stockholm?

• Välkommen till Grand Construction Stockholm AB! Söker du en byggfirma med erfarenhet som levererar ett resultat med kvalitet? Kontakta oss för ditt byggprojekt.
    Marie K
    Marie K: Grand Construction totalrenoverade vårt kök samt byggde om klädkammaren. Vi kan inte annat säga att vi blev nöjda över resultatet. Morgan var en mycket bra projektledare. Vi hade kontunuerlig kontakt under arbetets gång och frågor löstes på ett smidigt sätt. Ett bra och pålitligt företag!
  • Damian Bygg i Stockholm AB

129 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

80 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Nyberg Constructa AB

38 omdömen
    Anna S
    Anna S: Tredje gången jag anlitar Nybergs och den här gången efter en vattenskada från takaltan ovanpå min lägenhet. Allt flyter på och genomförs så som offert och avtal är formulerat. Målaren Jesper och elektrikern Sebastian som var hos mig mest gjorde ett fantastiskt jobb! Supertrevliga att ha och göra med och med hög social nivå. Alla inblandade från projektledare till den som tog hand om återställande av tak/vägg har varit toppen!
  • Petra Bygg och Renovering AB

70 omdömen
    Behöver du en byggare som vet hur man tar ett projekt från start till mål - enda in i kaklet. Då har du kommit rätt. Petra Bygg löser allt inom bygg.
    Erik L
    Erik L: Petra Bygg hjälpte oss att riva en vägg och att bygga tre nya rum i vår lägenhet. Arbetet utfördes noggrant med känsla för detaljer och på tid! Dessutom var dom bra på att hantera och föreslå lösningar för oförutsedda problem som oftast uppträder i liknande byggen. Vi är mycket nöjda. Erik
  • Vi på CM Construction gör din dröm till verklighet! Oavsett byggprojekt kan vår firma lösa dina önskemål. Kontakta oss.
    Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Vi gjorde en tillbyggnad om 35 kvm om 3 våningar på vårt hus från 1919 i tidstypisk stil. Jag är en mycket noggrann person som vet hur jag vill ha det. Det är få byggbolag som lyssnar så noga på kunden som jag uppfattar att CM gör. Mitt hus är kulturmärkt och allt var special. Vi gjorde allt ifrån stålkonstuktioner, platsbyggda trappor, skutdörrar, specialmaterial för golv, listverk i badrum och mycket mer. Supersnygg finish och jättebra team. Vi hade en ansvarig på plats dagligen och så fort jag hade frågor kom ägaren ut och gick igenom bygget. Vi var klara på dagen- Mycket imponerad!
  • Vi på M5 Bygg har väldigt nöjda kunder när det kommer till att renovera badrum!
    Björn K
    Björn K: Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
  • Välkommen in till oss på Tollberg Bygg & Inredning - Hos oss kan du tryggt och säkert förverkliga din dröm - från idé till bygge!
    Lisa V
    Lisa V: Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.
  • Anders O
    Anders O: Vi är mycket nöjda med vårt hus från Sommarnöjen Scandinavia AB och har blivit väl bemötta från första början. Även efter leveransen av huset så har vi kunnat ställa frågor när så har varit aktuellt. Vi rekommenderar dem varmt!
  • Välkommen till oss på Edelkrantz Bygg & Plattsättning! Här hittar du en byggentreprenad med fokus på kundnöjdhet.
    Christian M
    Christian M: Vi vill avråda presumtiva kunder att använda Edelkrantz, då vi efter en omfattande renovering mellan april 2021 – december 2021, nu 16 månader efter sista avetableringen fortfarande saknar väsentliga avhjälpningar. Så sent som i november 2022, utlovades att det sista skulle ”fixas” men nu (april 2023) har vi ännu inte fått kontakt med Darek och team (trots mail, SMS, whatsapp och samtal). Detta sker trots att vi reglerade den sista delen av vår överenskommelse för att framtvinga ett slutförande. De återstående felen rör samtliga yrkesgrupper – måleri, el och VVS. Ytterligare kan det nämnas att det projekt vi hade med Edelkrantz Bygg & Plattsättning AB i stort kantades av en stor ovilja att samarbeta med en otrevlig och konfrontativ attityd samt ett ledarskap som är mycket bristfälligt och, tyvärr, drabbade de enskilda yrkesgrupperna. Vi kan inte nog avråda från att använda Edelkrantz Bygg & Platsättning AB som entreprenör vid ert projekt. Eftersom vi efter återupprepade försök inte fått någon återkoppling från Edelkrantz tvingas vi nu anmäla ärendet till ARN samt vidta juridiska åtgärder
  • 152 omdömen
    Johan F
    Johan F: Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var en fröjd. Löpande kontakt, bra hantverkare och allt gick enligt tidsplan. Hade löpande kontakt med Peter som gjorde ett strålande jobb. Kan varmt rekommendera Dekå Byggrenoveringar.
  • 83 omdömen
    Peter N
    Peter N: Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga. De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • 40 omdömen
    Margit H
    Margit H: Constella Bygg har totalrenoverat min lägenhet och de gjorde ett gediget arbete, tydlig tidplan och höll tidplanen. De har även kommit med smarta lösningsförslag. Det var alltid ordning och reda snyggt uppstädat. Jag kan verkligen rekommendera dem. Fått ett personligt bemötande och känt mig trygg på hela resan.
  • 28 omdömen
    Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • 163 omdömen
    Jan F
    Jan F: I samband med vår badrumsrenovering så upplevde vi Ash Bygg som mycket kompetenta inom alla de områden som en komplett badrumsrenovering innebär. Genom Alex uppträdde man mycket serviceinriktat och klarade sitt åtagande inom utsatt tid. Några mindre justeringar utfördes efter påpekande men som helhet blev vi mycket nöjda.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Petronella B
    Petronella B: Renoveringen av vår lägenhet (flytt av vägg, slipning av golv, målning och byte av strömbrytare etc.) blev toppen tack vare det engagerade teamet från Entreo. Vi fick en väldigt positiv bild av Entreo från första möte, och har inte blivit besvikna längs vägen. Kommunikationen har också funkat otroligt smidigt. Vi rekommenderar verkligen Entreo!
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Fm Partners Entreprenad AB

13 omdömen
    Falah A
    Falah A: Vi Anlitade FM Partners Entreprenad för att renovera vårt badrum. FM partners entreprenad har utfört det jobbet väldigt professionellt och överträffat vår förväntan. Vi kan med gott samvete rekommenderar dom!
  • 17 omdömen
    Jonas M
    Jonas M: Bra dialog inför ombyggnation interiört. Köpte arbeten med att riva vägg, skapa ny bärande konstruktion och sköta alla ytskikt och elinstallationer. Bra bemötande längs hela vägen, även om kommunikationen kring olika hantverkares tider på plats kunde varit bättre. Kommer att använda Illuma igen om det det blir läge.
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Driver du bygga hus i Stockholm?

• 15 omdömen
    Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Områden i Stockholm
Vasastan  (3 st)