Badrumsbesiktningar har över 30 års erfarenhet i branschen och har sin främsta styrka inom entreprenader men är specialister på just badrumsrenoveringar!
Martin S:
Vi anlitade Badrumsbesiktningar för en slutbesiktning. Upplever dem som väldigt kunniga och kompetenta. Badrummet fick backning på en rad punkter och vi är nu glada att vi tog hjälp. Utan deras besiktning hade vi inte fått det vi beställt, dvs. ett godkänt badrum.
Margit H:
Constella Bygg har totalrenoverat min lägenhet och de gjorde ett gediget arbete, tydlig tidplan och höll tidplanen.
De har även kommit med smarta lösningsförslag. Det var alltid ordning och reda snyggt uppstädat. Jag kan verkligen rekommendera dem. Fått ett personligt bemötande och känt mig trygg på hela resan.
Lotta H:
Jag behövde hjälp att installera min induktionshäll av en elektriker.
Akribit var både snabba med att höra av sig från första dagen jag sökte kontakt och sedan hålla kontakten, både via mejl och telefon, något jag är mycket ovan med från andra leverantörer. Jobbet blev väl utfört och vi höll en nära kontakt kring ombokade tider och ett problem som dök upp på vägen.
Jag rekommenderar mycket gärna Akribit till dig och jag kommer själv kontakta dem igen när jag behöver hjälp nästa gång.
Precis så här vill jag att det ska fungera när jag anlitar hjälp.
Med vänlig hälsning
Lotta
Micke M:
Höll tidplanen! bra utfört jobb med bra idéer på div lösningar och materialval. RMC har alla certifikat/försäkringar som behövs för badrum, el, etc och de arbetar främst med snickare från Polen som arbetar 6 dagar i veckan (för att kunna ha lite längre jul/sommar semester). De som var hos oss var helt ok på engelska. Mycket nöjd med slutresultatet!