Byggkonsult i Täby

6 rekommenderade byggkonsulter i Täby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från byggkonsulter nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • SEINT Energi & Bygg AB

Verifierat företag
    377 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Driver du konsultfirma inom bygg i Täby?

• I dag består företaget av cirka 25 personer med stor kunskap inom de flesta yrkesgrupperna. Vi har egna snickare, målare ,mattläggare, samt plattsättare vi har även personer inom puts och mur vilket b...
    Jan S
    Jan S: Jag representerar en bostadsrättsförening i Täby. Bemötande; Det tog tid att få till kontakt med ansvariga, jag fick ligga på ordentligt. Men till sist fick vi kontakt och BRA kontakt. Förväntningarna var inte allt för stora då tjänsten jag sökte var lite speciell. Vi ville ha hjälp med att gräva ur 1,5 ton jord per styck, ur ett antal blomlådor samt rådgivning omkring ämnet dränering och vattenavrinning ur dessa. Lewéns levde upp till förväntningarna och lite till. Generellt trevligt bemötande, delade gärna med sig av sina kunskaper, hade goda råd vid diskussioner om problemområdet vi sökte hjälp med. De hjälpte till med materielinköp och verktygstillverkning för ändamålet. Berörda lägenhetshavare uppskattade deras bemötande, sociala förmåga och omtanke. P.g.a. tjänsternas utförande utökades diskussionerna till flera områden vi behöver hjälp med, framåt i tiden; putsning, målning, tapetsering, el-installationer, garageportar. Några av dessa har redan genomförts med samma erfarenhet. Med utgångspunkt i dessa perspektiv vill jag verkligen rekommendera dem! Janne!
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • Rene S
    Rene S: Har använt Arex Bygg för totalrenovering av ett badrum och en gästtoa med riktigt snyggt resulttat. En skicklig och proffsig firma.
  • Henning S
    Henning S: Kunnig kille som fattar hur det skall vara för att funka. Trevlig och lätt att ha med att göra.
  • Driver du konsultfirma inom bygg i Täby?

• Kristina K
    Kristina K: Anlitade denna konsult för besiktning av ett nyrenoverat badrum. Tyvärr visade det sig senare att konsulten missat att tätskiktet var felanslutet mot golvbrunnen, något som en person med basala kunskaper inom området kan se med blotta ögat. Vid förnyad kontakt med konsulten med anledning därav hänvisades till ansvarstid på 1 år enligt avtalet och dessutom är ansvaret begränsat till ersättningen för utfört uppdrag. Jag kan inte rekommendera firman då det verkar råda brist på fackkunskap och att man därtill har snudd på oskäliga avtalsvillkor.