Restaurang i Stockholms län

Topp 13 restauranger i Stockholms län

• Paraden

Verifierat företag
    5,101 omdömen
    Välkommen till en flexibel kvarterskrog med prestigelös service och något för alla, vid alla tillfällen!
    Eva S
    Eva S: Bemötandet var OK! Däremot tycker jag att serveringspersonalen var opersonlig; fick ganska tråkiga svar när jag frågade om saker, mitt vin till maten kom sent, svårt att få deras uppmärksamhet o s v MEN maten var gudomlig! Fantastisk ankpare’-terrin och en perfekt entrecote. Som sagt, lite mer känsla från personalen!
  • 80 omdömen
    Linda H
    Linda H: En annorlunda men god matupplevelse i supermysig miljö. Musiken, miljön och personalens medeltidsklädsel gör att man skruvar tillbaka klockan. Måste dock säga att pepparrots smöret och brödet är så mmm mmm mmm. Kan lätt komma och bara käka detta underbara smör och hälla i mig massa god mjöd. Mjödet är pricken över i när det serveras i dessa fina lerkrus ni har. Rekommenderar eran restaurang till alla jag känner.
  • 11 omdömen
    Tor H
    Tor H: Utbudet av öler är stort och kvalitativt, maten är god, och personalen ser alltid till att man är nöjd. För alla ölfantaster så glöm inte att be om cuvéelistan när ni är på Akkurat: där gömmer sig mängder av fantastisk lagrad öl.
  • Tor H
    Tor H: Mycket god öl, trevlig personal. En oas i västerort helt enkelt. Går hit ofta och ber alltid om tips på bra öl från kranarna och blir aldrig besviken. Man upptäcker ofta nya goda öl som man annars aldrig hade provat, samtidigt som de ofta har klassiker inom hantverksöl om man inte känner sig så äventyrlig. Maten är god, och speciellt ribsen är beroendeframkallande. Ett besök är ett måste för dig som gillar hantverksöl.
  • 4 omdömen
    Elina E
    Elina E: Riktigt trevlig pub där man kan få allt från god och spännande öl till god mat. Hit går vi ofta med vännerna eftersom personalen är väldigt kunnig när det gäller olika öl-sorter. Har nog inte varit missnöjd en enda gång när vi varit här, alltid samma underbara stämmning. :)
  • Andreas E
    Andreas E: Fantastiskt ölutbud och trevlig personal. Men maten är svindyr och motsvarar på inget sätt priset, smakar bättre lunch, inte mer.
  • 5 omdömen
    solodinner
    solodinner: Otroligt god mat och vänlig hjälpsam personal. Här känner man sig omhändertagen och "hemma". Kär krog som håller över tid.
  • Björn V
    Björn V: Måste säga att Phil´s Burger har lyft på senaste tiden, bättre prisbild, bra burgare, trevlig personal. Utrymme för förbättring: Jobba med era dipps...dom borde kunna vara bättre. Överlag mycket gött och trevligt:)
  • 3 omdömen
    Anders K
    Anders K: Halvbra mat även om man kanske inte går till Bishops för matens skull utan mer för maltens skull. Personalen hade dock bra koll på både öl och whisky men var lite för passiv och services var sämre med glömda ordrar och liknande, trots en relativt låg kundtillströmning tidigt på kvällen!
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Bishops Arms är ett ställe man besöker för ett glas öl eller flera. Priserna är som de brukar vara i den stadsdelen men utbudet är väldigt bra. Om du aldrig besökt Bishops Arms så är pubarna en tolkning av brittiska ditos.
  • 2 omdömen
    Nikke L
    Nikke L: Monks Porter House i Gamla Stan ligger precis i början av Lilla Nygatan, där den möter Munkbron, och har en rad med uteplatser med utsikt över Riddarholmen och Riddarhuset. Där sitter man bra, med en dagens bira (en turkisk variant när vi var där) i handen och en skål med marinerade oliver. Det är finöl som bjuds, finöl av alla möjliga slag och även ett jättelikt utbud av fina viner. Hit känner jag, att jag nog kommer att komma tillbaka och smaka mer!
  • Anna O
    Anna O: Det är som man förväntar sig på en Bishops Arms. Okej pubmat. Mysigt.
  • 2 omdömen
    Jakob J
    Jakob J: Hit går jag när jag ska dricka öl med grabbarna från jobbet! Rekommenderar att dricka ölbrickan som går från ljust till mörkt. Super!