Paraden

En del av Bockholmengruppen paradenkvarterskrog.com
  • Badge2025
5 152
4.2

Avnjut en prisvärd helhetsupplevelse i kvarterskrogmiljö hos oss på Paraden! Paraden har varit en självklar knytpunkt för vardagsnöjen sedan invigningen av biografen här på 1930-talet. Nu har gäster, mat och dryck tagit över huvudrollen, men vi har behållit Paraden som en plats för upplevelser och inspiration med liv och rörelse...

5152 omdömen om Paraden

Sedan starten hos Reco 2017

Robert N
Skrev om Paraden

Som alltid väldigt god mat och trevlig personal, kul att det alltid dyker upp nya saker på menyn. Men tråkigt med den allt för korta sittnings tiden på endast 2 timmar, det räcker inte för en trevlig 3-rätters helkväll!

Mona H
Skrev om Paraden

Trevligt och gott men för stora portioner för lunch :)

Lena L
Skrev om Paraden

Åt dagens lunch och den var okej men inte mer. Hade förväntat mig bättre kvalitet. Rätten var dåligt kryddad, bleka smaker. Personalen var trevlig.

Elisabeth J

Trevligt ställe och hyfsad mat!

David G
Skrev om Paraden

Trevlig personal, men tyvärr dålig mat.

Peter W
Skrev om Paraden

Bra mat trevlig lokal snabb service

Mari F
Skrev om Paraden

Bra bemötande och god mat. Åt förrätt och huvudrätt. Går gärna åter.

Curt B
Skrev om Paraden

Familjärt, riklig menu bra service

Kent  L
Skrev om Paraden

Mkt bra mat samt trevlig personal. Värt ett besök alla dagar i veckan. /k

Carina M
Skrev om Paraden

-zFick vänta länge innan vi blev visade till vår bestämda bord. Nåmaten god och betjäning vid bord trevlig/bra.

Anders-erik O

Mitt val på menyn visade sig vara slut. Borden stod så tätt att det var svårt att höra sin egen röst bland alla andra. Men det är väl så det är.

Cristina G
Skrev om Paraden

Klar femma! Fint bemötande, härlig stämning och god mat! Kan det bli bättre?

Peter O
Skrev om Paraden

En liten och trevlig restaurang med bra service och mycket god mat.

Peter K
Skrev om Paraden

Mycket trevligt och god vällagad mat

Teres B
Skrev om Paraden

Var där och at en snabb middag innan teaterbesök. Vad som gjorde upplevelsen härlig var serrvitören som var bade uppmärksam, trevlig och gav olika förslag pa drinkar etc. Det behövs sa lite för att man ska känna sig väl omhändertagen.

Niklas B
Skrev om Paraden

Varit hos Paraden många gånger, men tycker det har tappat. Brunchen var tyvärr inget undantag och då är jämförelsen på utbudet som finns i stadsdelsområdet. Gällande Reuben Sandwich-rätten serveras den i en tjock skiva istället för tunna skivor på höjd. Rätten serveras också på en spegel av "rödvin-/brunsås" som inte uppges på menyn. Klassikern Bookmakersandwich serveras inte (kl 11.30) för att "utrustningen är inte igång för den". Här kunde det erbjudits ett annat kött ifall grill var trasig eller ryggbiff slut....

Lars M
Skrev om Paraden

Bra bemötande! Bra kvalitet på matlagning! Perfekt servicr! Bra och ovanliga viner från trevliga franska provinser! Vad kan mer begära!!

Naghmeh N
Skrev om Paraden

Det bästa med vårt besök var det trevliga och vänliga bemötandet från servitören Joakim – mycket professionellt och trevlig. Maten var vällagad och god också. Trevlig miljö.

Birgitta G
Skrev om Paraden

1 Vi fick vänta länge med att beställa vår middag. Vattnet kom in efter halva måltiden. 2 Den vegetariska rätten - rotselleri- var liten o dränkt i soja. Några salladsblad låg överst. Förutom att det var en ytterst liten och fattig portion, så smakade det ingenting. Jag kommer inte gå tillbaka.

Petra B
Skrev om Paraden

Härlig stämning, mysigt och väldigt god mat. Bra personal med fint bemötande.

Ali S
Skrev om Paraden

Supertrevlig service och jättegod mat

Douglas H
Skrev om Paraden

Mycket väl bemött blev vi. Det var första gången så inga speciella förväntningar men servicen var mycket bra och maten var väldigt god.

Leif H
Skrev om Paraden

Mycket God mat och trevlig personal.

Milosz M
Skrev om Paraden

Jag har tidigare haft bra upplevelser på Paraden, men mitt senaste besök var tyvärr en besvikelse. Jag beställde fish and chips och fick in fisken (som var sådär), men pommes fritesen dök upp först efter cirka 15 minuter. När jag frågade servitören om pommesen skämtade han och sa: "De kommer ju, annars hade det bara hetat fish och inte fish and chips." Kul skämt mitt i en rätt medioker upplevelse. Det här var mitt sista besök på Paraden.

Marie B
Skrev om Paraden

Trevlig personal Vi satt högst uppe med utsikt över lokalen Maten och vinet var gott vi åt entrecote Vi kommer gärna tillbaka

Agneta K
Skrev om Paraden

Väldigt trevlig personal, främst vår manlige servitör! Bra meny med utbud för alla, rimliga priser och väldigt god mat! Vi var 5 st som åt och alla var väldigt nöjda!

Maria B
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande i mysiga lokaler och mycket god mat. Rekommenderas varmt!

Anna S
Skrev om Paraden

Positiv upplevelse i stort, bra bemötande och trevlig personal. Maten var bra, men besviken över att man tar 30 SEK/person för vatten.

Zerrin S
Skrev om Paraden

God mat och trevlig personal! Nice atmosfär, möjligtvis lite hög musik på första våningen. Rekommenderar i alla fall och kommer besöka igen😊

Fia B
Skrev om Paraden

Ett bra restaurang besök med jättegod mat och trevlig personal där man känner att personalen bryr sig!

Joakim G
Skrev om Paraden

Vi bad hovmästare om bord där nere där det var halvfullt när vi kom och när vi gick. Fick ett surt svar att borden skulle hållas till hundägare . Fick bord på entresoll med utskicket över dammiga hyllor och matosig lukt. Maten standard OK... men upplevelse som en b krog på landet med ambition att vara lite bättre . Vi äter ute i området flera gånger i veckan och detta var första o sista gången på Paraden

Robert A
Skrev om Paraden

Tyvärr lång väntan innan fick vårt bord. När vi sedan också väntat länge på maten kom servitören och frågar oss och borden runt om vad vi beställt till lunch, trots vi redan hade beställt och han gjort notering om det. Kändes som lite kaos. Maten var helt ok. Kommer dock välja andra lunchställen framöver.

Maija P
Skrev om Paraden

Mycket god mat. Fantastisk service. Trevlig atmosfär.

Hans L
Skrev om Paraden

Dålig service med felservering och huvudrätten serverades innan förrättstallrikarna tagits bort. Dessutom fel pris för vinet på notan. Bad inte ens om ursäkt. Förrätten helt smaklös. Gott bröd och ok varmrätt. Men stressad upplevelse och ingenting som gör att man vill komma tillbaka.

Kent A
Skrev om Paraden

Bra personal bra service lite väl högljutt

Gustav T
Skrev om Paraden

Jätte bra service, god mat och hundvänligt. Vi är återkommande gäster och kommer återkomma till Paraden

Patric L
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande och bra service med god mat, vad mer kan önskas. På återseende.

Fredrik L
Skrev om Paraden

Härlig lokal och en riktigt trevlig kypare. Bra jobbat.

Richard H
Skrev om Paraden

Bra ställe med god mat och trevlig personal

Charlotte G

Trevlig atmosfär. Smaklös mat och trög service

Jonas E
Skrev om Paraden

Perfekta kvarterskrogen med trevligt bemötande och god mat

Hans R
Skrev om Paraden

Lysande kvarterskrog och mysig miljö! Stark rekommendation!

Charlotte L

Hej Vi fick ett trevligt bemötande och ett bra bord. Men det flög omkring bananflugor där vi satt och jag var inte så nöjd med min chevresallad. Dränkt i dreessing och kall ost. Tycker annars om Paraden och kommer komma tillbaka iallafall.

Mike L
Skrev om Paraden

Mycket bra. God mat och service. Lite bullrigt av någon anledning men helt ok.

William T
Skrev om Paraden

Maten och drycken var till belåtenhet. Servicen var tyvärr bland de sämre jag upplevt i Stockholm, väldigt svårt att få kontakt med personalen för att beställa, vid tillfälle tog personalen beställning av en person i sällskapet utan att fråga de andra och gick sedan i 10 minuter innan resterade fick möjlighet att beställa.

Bettina B
Skrev om Paraden

Vi hade en skön kväll på Paraden, drinks, mat och vin var i topp och servicen likaså!

Ulf S

:-)****************************************************

Stephan U
Skrev om Paraden

Maten jättegod, bemötandet varierat.

Ingela J
Skrev om Paraden

Supertrevlig personal, mysig stämning o god mat

Carola K
Skrev om Paraden

Omhändertagande personal. Mysig atmosfär och en otroligt god plankstek. Middagen avslutades med en drömmig Paradens Pavlova. Hit kommer vi tillbaka.