Paraden

En del av Bockholmengruppen paradenkvarterskrog.com
  • BadgeSevenYears
4 932
4.2

Avnjut en prisvärd helhetsupplevelse i kvarterskrogmiljö hos oss på Paraden! Paraden har varit en självklar knytpunkt för vardagsnöjen sedan invigningen av biografen här på 1930-talet. Nu har gäster, mat och dryck tagit över huvudrollen, men vi har behållit Paraden som en plats för upplevelser och inspiration med liv och rörelse...

4932 omdömen om Paraden

Sedan starten hos Reco 2017

Mattias B
Skrev om Paraden

God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta något glas vin. (vi satt bara 1 timme och 30 minuter totalt).

Björn N
Skrev om Paraden

Brorsan åt wienerschnitzel och var nöjd. Jag åt Frutti di Mare och var nöjd. Uppskattar den lilla detaljen att citronen var skuren så att det inte behövde spruta åt alla håll. Servitrisen var lättsam och trevlig.

Monica B
Skrev om Paraden

Trevligt och mycket god mat. Lie trångt där nere och dålig akustik

Ann-Sofie B

Väldigt trevligt o mysig stämning. Fantastisk personal. Generösa o goda portioner.

Michael E
Skrev om Paraden

Bra kvalitet på maten i en mysig restaurang/krogmiljö. Goda drinkar så väl som bra utbud och gott vin.

Tobias E
Skrev om Paraden

Maten och atmosfären var kanon

Anass T

Bra mat, kunde varit mycket bättre men overall 4/5 och trevlig personal

Stefan L
Skrev om Paraden

WOW! Allt var över förväntan. Kommer 25 min före bokad tid, får ett bord direkt, så trevlig personal. Maten : PelleJanzon var en god spännande rätt, ny för mig. Kaffet på maten fick jag vänta lite på för att servitrisen ville brygga färskt.

Henric R
Skrev om Paraden

Småkall mat, tråkig sallad, nästan noll utbud för barn.

Anders E
Skrev om Paraden

Super trevligt gott och genuint

Yolanda G
Skrev om Paraden

Mysfaktorn, uppfyller alla mina förväntningar!

Sara L
Skrev om Paraden

Snabb service. Maten va god. Fint ställe.

Ingegerd V
Skrev om Paraden

Man sitter relativt trångt, god mat, lite övertrevlig personal men helt OK

Pontus B
Skrev om Paraden

Trevlig lokal och god stämning med blandad publik nästan fullt en tisdagkväll - bra. Allt vi åt var gott och vi blev fint omhändertagna av kyparen Joakim.

Alva H
Skrev om Paraden

Otrevlig personal och kall mat, bearnaisesåsen smakade vatten och de tog betalt 120kr för 4 glas vatten utan att ens informerade om det! Rekommenderar inte

Ulrika H
Skrev om Paraden

Mkt trevligt bemött. Minuspoäng på att det endast såldes rödvin på glas som va rumstempererat. Vi fick säga till o de försökte snabbkyla m tveksamt resultat. När man ändå betalar 190kr/glas så ska man få det som rekomenderas i temp, dvs 16 gr.

Anna S
Skrev om Paraden

Vi var ett gäng på tretton personer som åt och drack under kvällen. Vi är supernöjda med servicen och maten. Trevligt bemötande och god mat. Även tillmötesgående och trevliga inför vårt besök. 10/10 i betyg.

Jessica F
Skrev om Paraden

Proffsig service och väldigt mysigt ställe. En meny som är svår att välja från för ALLT verkar gott. Brett urval. Det vi åt var super! En rakt igenom fin upplevelse tyckte jag och mina 3 vänner. Vi ses igen!

Lage J
Skrev om Paraden

God morgon! Tack för att ni undrar. Jag hade bokat 7 personer, vilket var det mesta som systemet medgav. Dock hade jag angivit i en ruta att vi blir 8 vuxna och 2 små barn. Vid vår ankomst vållade detta viss irritation, men tacknämligt nog blev vi placerade i det avskilda rummet på övervåning. Det som inte fungerade var följande. Ljudvolymen var alltför hög genom att allt buller från andra delar av restaurangen hördes. Borde kunna åtgärdas med tjockare draperier. Från ankomst till servering tog det 60 minuter...

Christa B
Skrev om Paraden

Trev,igt och kunnig personal Väldigt fint restaurang med mysigt inredning Supergod mat, råbiffen var enastående.

Birgitta B
Skrev om Paraden

Det vart en trevlig och god kväll med bra service.

Peter T
Skrev om Paraden

Bra service och jättegod grillad röding och sås.

Michael D
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande och utmärkt service. Maten var gott.

Marita F
Skrev om Paraden

God mat o mycket trevlig personal. Rekommenderas!

Åsa H
Skrev om Paraden

För hög ljudnivå. Ingen vidare service vid bordet. Servicen brukar annars vara trevlig. God mat.

Mattias W
Skrev om Paraden

Förrätten var okej men lite smaklös.

Gustaf L
Skrev om Paraden

Mysig miljö, trevlig personal och väldigt gott

Lennart M
Skrev om Paraden

Trevligt och god mat och service utmärkt

Marie Katarina S

Mycket mysig och trevlig kvarterskrog med trevlig personal.

Stefan K
Skrev om Paraden

Har besökt Paraden mycket genom åren men då endast i baren. Detta var första gången i restaurangen. Allt var bra, Entreqoten kunde vart lite större

Camilla H
Skrev om Paraden

Fråga inte om maten är bra när man inte bryr sig om svaret. Handikappade gör sig inte besväret får man en känsla Ingen nyckel till handikappad hiss?????

Jan Erik B
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande och god mat!

Joakim L
Skrev om Paraden

Lokalt och trevligt, helt klart värt ett besök.

Christine B

God mat och trevlig betjäning Jag bor på Gärdet så det är fint att ha en bra restaurang så nära.

Cajsa J
Skrev om Paraden

Mysig miljö och bra service. Blir ganska hög ljudvolym dock vid full restaurang.

Gunilla N
Skrev om Paraden

Trevlig personal. En av dem trevlig men kall, de andra även varma och vänliga. Förväntning var en mysig stämning, stämningsfull miljö, vilket det var. Bäst var: Bra brunchmeny. God kvalitet.

Zandra E
Skrev om Paraden

Underbar brunchmeny och välgjorda drinkar i mysig miljö! Kommer gärna tillbaka.

Adam G
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande, god mat och mysig lokal. Det enda minuset var musiken och ljudnivån. Dels var det lite svårt att höra varandra när matsalen var full av gäster. Ljudnivån blev ganska hög. Det är ju dock inte så lätt att göra nånting åt. Kanske kan man göra nåt åt akustiken på något sätt? Det man dock KAN göra nånting åt är valet av musik… Musik är ju väldigt subjektivt, men trots att jag själv är en väldigt nostalgidriven millenial så tyckte jag att det inte kändes helt rätt att spela bland annat Spice Girls och Backstreet...

Anders L
Skrev om Paraden

Trevligt lokal, trevlig personal och mkt god mat

Elisabet B
Skrev om Paraden

Så trevlig restaurang .med supergod mat och trevlig personal.. Har varit där flera gånger och kommer återkomma.

Susanne E
Skrev om Paraden

Maten var ok, miljön var enligt förväntan bra. Däremot var servicen ej ok. Att ha en personal som inte pratar svenska och knackig engelska är oacceptabelt. Kommer inte tillbaka.

Elisabeth Ö

Bra mat och helt ok miljö - men oprofessionellt bemötande av servitris. Som kund som väntat länge på beställd dryck vill jag inte få svaret: ”Jag har faktiskt annat att göra.” Sänkte betyget avsevärt.

Albin R
Skrev om Paraden

Ok bemötande men inte fantastisk service. Maten fin men inte fantastisk.

Judith G
Skrev om Paraden

Maten var bra, men service för langsamt.

Marie J
Skrev om Paraden

Trevligt och fin service! Det som jag ej tyckte var bra den här gången var maten, fisken smakade i princip ingenting. Tillbehören var helt ok.

Peder H
Skrev om Paraden

Servicen utmärkt Maten i sin helhet bra Förrätten utmärkt. Entrecote och Tonfisk också bra.

Ann L
Skrev om Paraden

Lunch lite senare gav en lugnare upplevelse då jag hade med mig min äldre mamma. Personalen tog hand om hennes rollator, serverade mycket god mat och rekommenderade ett passande vin till. Lokalen är mkt charmig med anor från 30-talet

Lennart B
Skrev om Paraden

23 okt. Beställde musslor (2 pers)med pommes till en och bröd till den andra. Musslorna var samtliga av en ärtas storlek och samtliga hade rymts som pålägg på en smörgås. Rätten borde aldrig ha serverats som maträtt.!!! Brödet kom in men ej pommes. Efter en viss väntan efterfrågades vår pommes. Efter ytterligare väntan dök en portion pommes upp på köksdisken. Inget hände. Efter ytterligare ca 5 min gick jag själv och hämtade vår pommes som då hade kallnat. Men vi fick i alla fall det bord vi hade beställt. Mvh Lennart Brodin

Shara S
Skrev om Paraden

God mat, trevlig personal men lite ouppmärksamma.

Dan T
Skrev om Paraden

Blandade och missade beställningar...lite stökigt för personalen, men annars OK. Råbiffen är INTE en klassisk råbiff utan en typ röra med lite råbiff i☹️.