ServiceSpecialisten är ett fristående och oberoende alternativ till märkesverkstäderna - mitt i Stockholms city!
Åsa A:
Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt!
Hög kompetens hos mekanikerna!
Blend M:
Vilka härliga grabbar, jag bokade till för hjulinställning, slutade med att de fick såga mäta och göra mer otroligt mycket mer och jag betalade fortf bara för hjulinställningen. Rekommenderas!
Lars B:
Fick snabbt tid för 8000 milsservice av min Range Rover samt byte av bromsbelägg. Bra priser, supertrevlig och kunnig personal. Kan varmt rekommendera Birka och dess personal!
DANIEL W:
Har tidigare haft däck och servat på olika ställen men var aldrig riktigt nöjd. Inget kommer i närheten av CarCare i Norrtull. Letade runt och jämförde offerter etc. från flera olika firmor i och utanför Stockholm och CarCare hade riktigt bra priser. Grymt bra service och alltid skön stämning. Överträffar förväntningarna varenda gång! Hantverket i deras arbete är 10 av 10.
Tobias B:
Roine Lindberg Gummi är allt vad man förväntar sig av en däckverkstad. De är professionella och sätter kunden främst. Jag har kommit dit utan att boka tid, de har ändå hjälpt mig att byta däck utan några frågor eller besvär. De är förmodligen långt ifrån billigast men det har ingen betydelse när deras service håller högsta klass.
Niklas som driver stället är alltid positiv och har stenkoll på mig som kund även fast de har hundratals om inte tusentals kunder. Sen är det så skönt att slippa släpa tunga däck upp på vinden, lösningen med deras däckhotell är bara för bekväm för att man ska kunna tacka nej.
Rekommenderas verkligen på bästa sätt.