Väl bemött av personalen som tydligt gick igenom vad som behövde åtgärdas med bilen.
Mekonomen Norrtull
Välkommen till oss på Mekonomen Norrtull! Du hittar oss på Sveavägen 159, vid Norrtull i Stockholm. Här kan du få service eller reparera din bil oavsett modell eller märke. För att du ska känna att bilen är i trygga händer får du alltid 3 års garanti på både jobb och reservdelar. Dessutom har vi förmånliga priser på originalreservdelar,...
1462 omdömen om Mekonomen Norrtull
Sedan starten hos Reco 2015
Bra bemötande, bra utfört arbete, inställning av ljus samt montering och rep av skyltbelysning bak
Gjorde ett bra jobb med att felsöka bilen, men de föreslagna reparationerna som att byta bromsbelägg var dock för dyra.
Varning för fel i bilens däcktryck system dök upp efter besöket. Betyder att verkstaden inte klarade av att programmera systemet rätt efter däckskifte. Måste in till verkstaden igen varje vilket skapar ett onödiga resor och tid för mej. Utöver ovan så var allt annat mycket bra. MVH Lennart
Snabb o effective Bra mottagning snabb och effektivt gjort !!
Alltid lika bra och snabb service
Allt rätt tack. Det gick snabbt och bra bemötande
Snabb service!! Väldigt trevlig personal 😄
Däckbyte Däcktryck: 1 däck 280 2 däck 290 1 däck 300 Rätt tryck i mina däck är 270??????
De fångade upp mitt behov av bilservice och löste den snabbt och effektivt. Tack !
Snabbt och smidigt. Lite trångt att ta sig ner i garaget men i övrigt utmärkt!
Vi fick snabbt hjälp och problemet med bilen löstes samma dag!
Bra och trevligt bemötande! Inga konstigheter!
Snabbt och bra bemötande. Fick hjulen skiftande direkt. Levde helt upp till mina förväntningar.
Den va bra, snabb o effektiv. Fick komma in samma dag som jag hörde av mig o problemet va löst samma dag. Bra o snabb service
Okej pris på däckhotell och skifte!
Mycket snabbt och smidigt! Utmärkt service.
Smidigt. Trevligt. Tillgängligt.
Bra service. Snabb reparation. Mycket nöjd.
Fint bemötande. Ingrn väntetid!!!
Snabb handläggning och trevligt bemötande
Bra och tydlig kommunikation och väl genomförd reparation. Hade ni också trollat fram en begagnad sidobackspegel hade ni fått 5 poäng.
Snabb och bra service till bra pris
Bra service med trevlig bemötande.
Över lag nöjd med helhetsupplevelsen. Hade fått bra recensioner på nätet. Trevligt bemötande, snabb felsökning och återkoppling och snabba åtgärder.
Alltid vänligt och professionellt bemötande, och väl utförda reparationer och service.
Snabbt, smidigt, trevlig personal.
Tydlig offert, snabba. Hoppas kvaliten på jobbet lika bra, vet om ca 500-600 mil.
Snabb, proffsig och trevlig service!
Trevlig och hjälpsam personal!
Det var korrekt och bra service.
Toppen service som alltid . Fick hjälp med min Mercedes GL
Tack för hjälpen! Det var så snabbt 😊
Snabb och enkel bokning,, trevligt bemötande och proffsig personal som gjorde det där lilla extra. Toppbetyg!
Bilen bärgades till Mekonomen som snabbt meddelade vad som var fel och skickade uppgifter om bränslepump som skulle bytas. Vi passade på att serva bilen samtidigt. Allt gick snabbt, professionellt och trevligt. Toppbetyg
Bästa bilverkstaden i Stockholm! Kunskap och service i toppklass 👍
Underbart och proffsigt bemötande!
Mkt bra och proffsigt. Tydliga och engagerade
Perfekt service och bemötande!
Väldigt trevligt bemötande . Gott kaffe
Hade fått mina vindrutetorkare stulna. Kom strax innan stängning. Fick snabb och enkel service. Smidigt att bara köra in med bilen i verkstaden.
Bra bemötande. Dyra/onödiga tilläggstjänster.
Snabb service och trevligt bemötande
Bra och snabb service och trevlig personal.
Bra bemötande och snabb service !
Dem är super duktiga och trevliga ! Jag är riktigt nöjd
Proffs på alla sätt, svarar i telefon, förklarar, valmöjligheter och levererar innan utsatt tid.
Seriösa, kunniga, bra priser, raja besked, professionella,
Jättebra service. De lagade min bil efter att en tidigare verkstad gjort ett mycket dåligt jobb. Väldigt nöjd med upplevelsen och kommer definitivt komma tillbaka i framtiden.
Snabb och bra service. Rekommenderas!