Johanna F:
Trevliga och serviceinriktade! Gör fina och snabba jobb. Bra på att återkoppla och komma på utsatt tid.
Vi har anlitat dem flera ggr tidigare och kommer fortsätta göra det.
Varmaste rekommendationer!
Anders F:
Jag använde mig av ELAB för att byta ett gammalt proppskåp samt koppla in nytt kök och en luft/luftvärmepump.
Arbetet utfördes av en kompetent och duktig elektriker och resultatet är jag mycket nöjd med. Dock så var det 2 saker som de misslyckades totalt med.
1. Hålla tiden. Arbetet delades upp på två dagar. Efter första dagen (en fredag) så bestämdes att arbetet skulle fortsätta "på måndag". Detta blev till slut en fredag ca 2 veckor senare men först efter ett riktigt argt telefonsamtal från mig.
2. Fakturan innehöll så mycket fel att jag först trodde att de hade blandat ihop min installation med någon annans. Efter att ha kontaktat ELAB i frågan så försvann den största felposten. Då jag gav upp och betalade resten för att slippa fundera på det mer.
Tommy L:
Gjorde vårt badrum 2018. Varje år upptäcker vi nya saker som är fel. I princip allt har satts dit felaktigt och jag har gjort om nästan allt själv med konsultation av annan firma.
- Möbelfötter som satts på snett med streckkodsettiketen synlig framåt.
- Duschen som sonen fick i huvudet när den lossnade.
- Felaktig höjd på duschfäste så att alla framtida duschstångar måste kapas eller göras nya hål eftersom han inte har satt hålen på rätt höjd/avstånd enligt standard.
- Felaktigt satt toalettlock som gick sönder första året.
- Läckande rör som droppade ner på kommoden vilket förstörde den.
- Glömde sätt badrumsfog mellan vägg och handfat.
- Sne spegel.
- Glömde sätta tätningsring på rören under handfatet.
- Läckande toalett som inte spolade tillräckligt. Tog loss allt och satte dit och gjorde de justeringar som han inte hade gjort.
- Felaktigt satt bottenventil till handfatet.
- med mera.
Väldigt svårt att få tag i honom och efter att han varit här för att fixa duschen så tog han betalt 1000 kr som vi så dumt betalade. Senare tog vi in en annan firma och fick då veta att han inte alls hade fixat duschen. Så nu har jag betalat 3 gånger för att få en dusch satt på rätt sätt. Rent bedrägeri. Tittar på videos och konsulterar med bättre firmor och gör allt själv istället. Sparar pengar, du lär dig och det blir ordentligt gjort. Han är även dyr i jämförelse med den firman som vi senare anlitade som gjorde ett betydligt bättre jobb för lägre summa.
Hade jag kunnat hade jag gett minus i betyg.