Partille-sävedalens Pastorat:
Vi tackar för ett proffsigt och snabbt utfört arbete.
Beställningen var att inreda vårt städrum (ett mycket litet utrymme) Fick hjälp med ideer och rummet är nu praktiskt och funktionellt.
Toppen!!
Johan U:
Vi är väldigt nöjda med Calle och Cerel. Calle gjorde ett utmärkt jobb och var mycket tillmötesgående och hjälpsam. Löste alla våra elproblem på ett effektivt och snyggt sätt.
Henrik:
Jag har anlitat elmiljö4all och resultatet av utfört arbete är fantastisk. Uppföljningen har varit utmärkt. Jag känner ett mycket stort förtroende för Elmiljö4all och kan varmt rekommendera företaget till andra.
Tobias Kristoffer K:
MB El-Tele-Data AB gjorde ett fantastiskt jobb! De var noggranna, tydliga i sin kommunikation och levererade hög kvalitet. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.
Johanna F:
Trevliga och serviceinriktade! Gör fina och snabba jobb. Bra på att återkoppla och komma på utsatt tid.
Vi har anlitat dem flera ggr tidigare och kommer fortsätta göra det.
Varmaste rekommendationer!
Martin A:
Vi kan varmt rekommendera Din Elkontakt Roger Andersson som har installerat elarbetena i vårt nya badrum. Trevlig, serviceminded, noggrann och duktig.
Stefan S:
Jag är relativt nöjd med Detecta. Jag har sedan en tid tillbaks Larm från detecta larm. Det jag saknar är någon form av nyhetsbrev tex via mail där man kan få erbjudanden så att man vet att man kan uppgradera sin larmanläggning. Sen priset är aningen högt. Men inte för högt. Dom har jour dygnet runt och bra telefon support.
Anders F:
Jag använde mig av ELAB för att byta ett gammalt proppskåp samt koppla in nytt kök och en luft/luftvärmepump.
Arbetet utfördes av en kompetent och duktig elektriker och resultatet är jag mycket nöjd med. Dock så var det 2 saker som de misslyckades totalt med.
1. Hålla tiden. Arbetet delades upp på två dagar. Efter första dagen (en fredag) så bestämdes att arbetet skulle fortsätta "på måndag". Detta blev till slut en fredag ca 2 veckor senare men först efter ett riktigt argt telefonsamtal från mig.
2. Fakturan innehöll så mycket fel att jag först trodde att de hade blandat ihop min installation med någon annans. Efter att ha kontaktat ELAB i frågan så försvann den största felposten. Då jag gav upp och betalade resten för att slippa fundera på det mer.
David N:
En månads försening, sen har jag haft solceller + batteri i 6 månader i skrivande stund och batteriet har fungerat knappt 1 månad totalt. Fungerar inte för tillfället, har inte hört av dem på snart en månad efter att jag senast kontaktat dem.
Fördelar: Flexibla, löser det man vill ha.
Nackdelar: Svåra att nå, tidslöften hålls inte, krånglar något får man jaga dem om och om igen. Prioriterar inte att ta hand om kunder som råkat illa ut.
Tommy L:
Gjorde vårt badrum 2018. Varje år upptäcker vi nya saker som är fel. I princip allt har satts dit felaktigt och jag har gjort om nästan allt själv med konsultation av annan firma.
- Möbelfötter som satts på snett med streckkodsettiketen synlig framåt.
- Duschen som sonen fick i huvudet när den lossnade.
- Felaktig höjd på duschfäste så att alla framtida duschstångar måste kapas eller göras nya hål eftersom han inte har satt hålen på rätt höjd/avstånd enligt standard.
- Felaktigt satt toalettlock som gick sönder första året.
- Läckande rör som droppade ner på kommoden vilket förstörde den.
- Glömde sätt badrumsfog mellan vägg och handfat.
- Sne spegel.
- Glömde sätta tätningsring på rören under handfatet.
- Läckande toalett som inte spolade tillräckligt. Tog loss allt och satte dit och gjorde de justeringar som han inte hade gjort.
- Felaktigt satt bottenventil till handfatet.
- med mera.
Väldigt svårt att få tag i honom och efter att han varit här för att fixa duschen så tog han betalt 1000 kr som vi så dumt betalade. Senare tog vi in en annan firma och fick då veta att han inte alls hade fixat duschen. Så nu har jag betalat 3 gånger för att få en dusch satt på rätt sätt. Rent bedrägeri. Tittar på videos och konsulterar med bättre firmor och gör allt själv istället. Sparar pengar, du lär dig och det blir ordentligt gjort. Han är även dyr i jämförelse med den firman som vi senare anlitade som gjorde ett betydligt bättre jobb för lägre summa.
Hade jag kunnat hade jag gett minus i betyg.
Sten-Ove Daniel E:
Använd ALDRIG detta bolag i någon form av elektriskt arbete. Hans arbete har kostat oss enorma summor pengar och vi kommer att få bekosta ett nytt värmesystem själva. Han missade att koppla in 0an vilket ledde till total katastrof i huset. Vi har nu varit utan värme i tre månader. Han tar inget ansvar över hans egna misstag. Elektrikern som kom in rekommenderade oss att hälsa honom att han borde inte hålla på med el. Stor varning för denna elektrikern.
Martin L:
Inte alls nöjd med service och leverans.
De skulle dra om ett Com Hem uttag i min lägenhet och det tog väldigt lång tid bara att få tag på dem. Installatören kom sedan oförberedd och slutförde inte en arbetet. Grädden på moset blev när de i slutändan begärde ett högre pris på fakturan än det som tidigare kommunicerats.
Kan absolut inte rekommenderas! Tyvärr verkar COM HEM ha dem som enda leverantör för det här så kan bli så att ni måste använda dem sådana här ingrepp.