Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län

• Primär El-Service

Verifierat företag
    60 omdömen
    Din B
    Din B: Var väldigt nöjd med Primär el. De levererade god kvalité till rimligt pris.
  • Det ska vara enkelt och lönsamt att göra affärer med Väsby El & Tele!
    Ulf S
    Ulf S: Snabba besked, levererar rätt produkt i rätt tid till rätt pris. Utöver detta är dokumentationen fullödig från början.
  • Gamal Shafik G
    Gamal Shafik G: Detta Företag är största SKOJARE på marknad. dem ringer företag och säger att dem samarbeta med Fortum & Ellevio och ska sänka dina el kostnader med många öre. dem skickar avtalet direkt för underskrift. jag ringde FORTUM och frågat om det är sant & avtalat med. då svara FORTUM att dem gjorde polis anmäla för deras snatteri av kunderna. Fyyyy Faaaan
  • Hör gärna av dig till oss om du har något du tycker borde förbättras! Vi kommer gärna ut till dig och kan då göra en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt ungefär vad det kommer ...
    Oskar W
    Oskar W: Jag har nyttjat bolaget för ombyggnation av trapp, ommålning av mitt hus samt vissa el-arbeten. Jag har uppskattat det utförda arbetet, trevligt och professionellt bemötande av de hantverkare som utfört arbetet samt klara och tydliga offerter. Sammantaget känner jag att de utför ett bra hantverk och inger förtroende. Jag kommer fortsätta att nyttja dem när jag behöver hjälp.
  • Emma H
    Emma H: Snabb, supertrevlig och hjälpsam!
  • Annedal Bygg och Badrum står till tjänst vid renovering och nybyggen samt el, rör och kakling. 10 års erfarenhet med hög kvalitet och trygghet för kunden.
    therese b
    therese b: Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
  • ROBERT H
    ROBERT H: Fantastiskt bra på alla sätt! Bra priser och väldigt professionella!
  • Jacob H
    Jacob H: Väldigt nöjd med Ampere-Experten. Professionellt och vänligt bemötande. Stort plus för transparent prissättning, dvs. inga dolda avgifter eller extra timmar som dyker upp på fakturan. Går absolut att hitta de med något lägre timdebitering, men då får man ofta betala för den tid som läggs på materialinköp och därtill ofta hutlösa påslag på inköpspriser, vilket i slutändan oftast kostar betydligt mer än skillnaden i timdebiteringen.
  • Charlie L
    Charlie L: Fantastiskt bra upplevelse av arbetet, kommunikationen och resultatet. Därtill var priset rimligt och vi fick även kontakt med hantverkare för andra projekt. Anlitade direkt El Pulsen AB för ytterligare projekt och kommer rekommendera dem varmt i framtiden.
  • Sv Elteknik AB

Verifierat företag
    37 omdömen
    Svenska Elspecialisten AB utföra alla typer av elinstallationer – från planering och rådgivning till installation och underhåll. Detta gäller både större och mindre uppgifter för privat, företag och b...
    Peter S
    Peter S: Tack för ett proffsigt jobb (Svenska El.. i Segeltorp - Kommer med bra förslag anpassade till det jag önskade. - Svarade snabbt i kommunikation via email - Kom när de skulle - Höll vad de lovade - Bra utfört jobb Sen att de var trevliga o lätta att ha att göra med gjorde inte saken sämre. Nu har vi fantastisk kyla på övervåningen utförd av en mkt kompetent maskin som drar förvånansvärt lite el (förbrukning syns i appen) Styr med telefonen och rösten. Peter
  • Kurre W
    Kurre W: Trots förkylningstider gjorde de ett snabbt och fint jobb med att förnya vårt köksgolv. Trevlig personal som var lyhörd för våra önskemål. Vi rekommenderar dem verkliogen!
  • Isse A
    Isse A: Fick snabb hjälp vid fel i elcentralen i vår lägenhet! Väldigt proffessionell och bra hjälp, rekommenderas varmt till andra !!
  • Anita S
    Anita S: Allt va toppen! Trevlig och kunnig! Allt fungerar! Installerade flera elanslutningar i en ny lägenhet!
  • Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • Peter L
    Peter L: Bra och trevlig kontakt. Dock hade jag svårt att få kontakt med Maurisz vid några tillfällen. Skulle gärna vilja något snabbare ha prisförslag och genomförande. Dock är jag mycket nöjd med firman och Mariusz som person. Bra person.
  • Sandra B
    Sandra B: Så skönt med en elektriker som kan förklara så att jag som kund (och icke elektriker) förstår! Alltid nöjd med UAEL!
  • Elin R
    Elin R: El Bergman Sth Ab. Tomasz och Waldemar. Högsta betyg och varmaste rekommendationer. Utfört arbete med stor profession och noggrannhet. Tålmodiga och med bra kreativa idéer hjälpte dom till när vi många gånger ändrade oss om hur vi ville att lampor, dimmrar och utag skulle sitta. Alltid på plats i tid. Gick alltid att få tag på. Höll tidsplan och informerade väl om kostnader och offert-beskrivning. Arbete: Stor omfattande el renovering av 50-tals radhus. Bytte ut all original-el till ny Elcentralen och nya ledningar och trådar på 3 plan. Installerade utomhus-uttag, installerade plejd-dimmer med tillhörande system app, samt mycket mer. Vi kan med glädje rekommendera Tomasz och hans team. // Elin och Rickard.
  • Niklas G
    Niklas G: Mycket bra jobb i form av att kakla in stor vägg i kök samt en del mindre småarbeten!
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Mikael T
    Mikael T: Fick väldigt bra kontakt med Edwards Elektriska som hade en av de två bästa offerterna och är väldigt nöjd med att ha valt dem. Jobbet var att byta samtliga el-kablage, uttag, knappsatser, lamputtag samt el-central i min lägenhet där allt var från 1957. Arbetet utfördes snabbt, professionellt och smidigt trots att jag hade prylar precis överallt (så som det ofta blir vid renovering) och trots att det var kort om tid. Supernöjd och kan verkligen rekommendera Edwards till Dig som funderar på vem du ska välja!
  • Jan A
    Jan A: Vi fick problem med att elen slutade fungera i delar av huset sent på kvällen. Inga vanliga åtgärder avhjälpte problemet. Kontaktade då Johan på JR Elektriska som via telefon kunde guida mig att lösa problemet! Vilken hjälte!
  • Marie K
    Marie K: Mycket bra service, snabb leverans och professionellt utförande.
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Martin W
    Martin W: Bra och trevliga. Rekommenderas