Elektriker i Solna

10 rekommenderade elektriker i Solna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jour Eliten Sverige AB

877 omdömen
    Behöver du snabb hjälp med rören? Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet när du vill. Ring för snabb service av någon av våra kompetenta rörtekniker.
    Susan H
    Susan H: Vi var i en akut tjänst under påsken och googlade upp företaget. I ett dödsbo läge var detta en skänk från ovan av allt som sker i och med detta. Allt från första samtalet till pannan på plats tog 1 dag. Jag har bara lovord om företagets agerande och service !!! Kommer rekomendera detta till släkt & vänner. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
  • Driver du elfirma i Solna?

• Mikael S
    Mikael S: Kontaktade Eminent Service Sthlm Ab och pratade med Tolga Erdogan om mitt problem. Då det blev en dubbelbokning så avbokade jag ESS då en elektriker fanns i närområdet. Tolga var väldigt proffessionell och besvarade alla mina frågor trots att det var after work hours och gav mig några rådiga tips dessutom. Kan starkt rekommendera Tolga då han är väldigt kunnig och dessutom går way and beyond i sin service till sina kunder. 5+ Med vänlig hälsning, Mikael Süstler
  • Guld Sol Byggen AB

57 omdömen
    Monika J
    Monika J: Mycket trevligt bemötande av Theo och mängder med bra information. Snabba och superproffsiga medarbetare med stor serviceanda. Imponerad av hur snabbt det blev klart. Bara 8 dagar efter besök av Theo var allt monterat och igång. Solceller, batteri och överskottet av el går ut till elnätet. Så nu jublar jag när solen skiner. Fin support genom hela processen. Rekommenderar till mina vänner och bekanta att kontakta Guld Sol.
  • Primär El-Service

60 omdömen
    Din B
    Din B: Var väldigt nöjd med Primär el. De levererade god kvalité till rimligt pris.
  • Milica B
    Milica B: Super bra , snabb och professionell service. Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet. Kan rekommendera varmt !
  • Hanna S
    Hanna S: Kom snabbt och gjorde ett jättebra jobb, bra bemötande!
  • Merja L
    Merja L: Rekommenderar varmt Råsunda El. Vänligt bemötande och sakkunnig professionell personal. Kommer att anlita er i framtiden. // Merja
  • Patric E
    Patric E: Ett litet företag med bra service. Kan verkligen rekomendera dem. Vi har inte haft några problem.
  • LUCAS G
    LUCAS G: De tar betalt minimum 2 timmars arbete + bil utan att berätta det innan. Sedan kryddar dem kostnaden på materialet. Hittar samma jordfelsbrytare som vi enligt fakturan ska betala 2000 kr för, för 495 kr inklusive moms på nätet. några minuters arbete och några minuter med bil blev totalt 3294 kr
  • Driver du elfirma i Solna?

• Isak K
    Isak K: Ledax AB är mycket oseriösa elektriker. I början är de trevliga men så fort de har fått betalt är de spårlöst försvunna. När man påtalar (uppenbart) fel i deras jobb så går de under jorden, omöjliga att få tag på.