Elektriker i Uppsala

• SA EL i Bålsta

Verifierat företag
    103 omdömen
    Lars-erik L
    Lars-erik L: Har mångårig erfarenhet av SA EL. Anlitat dem flera gånger, alltid med ett gott slutresultat. Senast installerade de en laddbox hos oss De är mycket noggranna med att kabeldragning blir bra och att den dras dolt, där det är möjligt. Alltid mån om att kunden blir 100% nöjd,
  • Vi utför elinstallationer, stora och små projekt och elservice. Välkommen till Mella El!
    Roger A
    Roger A: Inkoppling av el i utbyggnad och väldigt nöjd med resultatet, trevlig personal och snyggt och prydligt utfört.
  • Mats B
    Mats B: Har under många år använt EL-Ljus till alla renoveringar som tex. spottar i taket, badrumsrenovering, köksrenovering, central damsugare etc. Otroligt kompetent personal med Åsa & Henrik i spetsen. Ingenting är omöjligt och går med en rasande fart. Har haft med många hantverkare att göra men EL-Ljus slår allt och då är jag en mycket krävande och ibland väldigt besvärlig kund.
  • Monica R
    Monica R: Vi har anlitat Bredsands El & Solteknik AB i två ärenden vid installation av Solpaneler på två fastigheter. Mycket Professionellt bemötande och professionellt utfört arbete.
  • Elisabet B
    Elisabet B: Lämnar utförlig information angående olika lösningar. Håller utlovade tider. Trevligt bemötande. Med andra ord en mycket professionell elektriker som får de bästa rekommendationerna. Elisabeth B
  • CAROLINE K
    CAROLINE K: Håkan kunde inte vara mer tillmötesgående. Super proffsig och bryr sig verkligen om att det ska vara rätt. Har fullt förtroende för honom. Inget jag frågade var för mycket begärt. Tänk om alla hantverkare kunde hålla denna höga standard!
  • Fredrik M
    Fredrik M: Proffsiga och hjälpsamma med allt runtomkring. Med berörda leverantörer och myndigheter.
  • p
    p: Om du ska köpa ett stängsel, hägn, nät eller grindar så rekommenderas Delka Produkter AB, super nöjd med deras produkter och installationer.
  • YASMINE S
    YASMINE S: Niklas och Björn har gjort ett jobb långt utöver förväntan. Aldrig har man väl stött på så problemlösande, medgörliga, flexibla, trevliga och proffsiga elektriker. De tänkte till och med på att varna innan de skulle borra, så att min hund inte skulle bli rädd. 🌹 Jag uppskattar också deras öga för detaljer när det kommer till ex armaturer, att gömma sladdar etc, för att få ett perfekt resultat. Jag har fullt förtroende för Åslunds El och vi kommer definitivt kontakta dem vid framtida behov samt varmt rekommendera dem till vänner och bekanta som är i behov av elektriker.
  • Karl Fredrik L
    Karl Fredrik L: Kanonbra arbete, tydlig kommunikation och trevligt bemötande från elektrikerna. Viktigt att veta är att de tar betalt för lunchtimmen de är borta.
  • Karan I
    Karan I: Vi köpte en TV som var trasig från compu-mail.se redan vid leverans. Istället för att få en ny TV direkt, som jag förväntade mig, blev vi ombedda att skicka den på reparation. Det är oacceptabelt att en sprillans ny produkt måste repareras istället för att ersättas. Nu påstår deras reparatör(LetMeRepair Nordic AB) att de har uppstått en skada under transport och att vi är ansvariga. Vi har tydligen inte följd förpackningsinstruktionerna (Vi packade varan noga). Reparatören kräver nu att vi betalar mer en halva av TV:ns värde, vilken är helt oacceptabelt.
  • Maria J
    Maria J: Superbra service, flexibel och bra pris! Givetvis bra arbete med 😊
  • Lars Joel A
    Lars Joel A: God service vid oljebyte. Mycket bra olja.
  • Markus S
    Markus S: Mycket trevliga och verkar vara professionella när det kommer till elektronik. Tyvärr väldigt svåra att få tag på och har svårt att hålla vad de utlovat.
  • ANETTE R
    ANETTE R: Man ringer om ett problem, växeln säger att en reparatör ska ringa upp, men de gör de aldrig. Lämnar man meddelande på tel svar så ringer de upp 3 veckor senare. OM man får reparation installeras begagnade saker som är felaktiga och felet blir ej åtgärdat. Ringer på nytt, men ingen hör av sig. Hur är kundrelationerna på detta företag? Skärpning!
  • Pui Wah T
    Pui Wah T: Anlitade en rörmokare via dem. Och dem skickade en riktig amatör till mig. En skojare som gav mig fel information om problemet och gissade till sig en lösning. Kontaktade företaget och berättade. Och efter 1 månads granskning av ärendet kunde dem inte göra något. Erbjöd mig bara lite kompensation. Dem har ingen koll vem dem samarbetar med.
  • Felipe Miguel K
    Felipe Miguel K: Tillkommer extraavgifter som de inte nämner förrän fakturan kommer. 3000kr för att byta 2st strömbrytare.. Rekommenderar inte!
  • Andreas H
    Andreas H: Så dålig på återkoppling, och uppföljning... Bra bemötande, men ingen återkoppling inom rimlig tid...
  • Agneta  A
    Agneta A: Vi kommer aldrig att anlita denna firma igen. På fakturan så lägger man på fler arbetstimmar än vad som är riktigt. Sen måste man försöka reda ut detta på telefon. Mycket tråkigt. Visserligen bra utfört arbete men väldigt långsamt dessutom.