Vi har anlitat Bredsands El & Solteknik AB i två ärenden vid installation av Solpaneler på två fastigheter. Mycket Professionellt bemötande och professionellt utfört arbete.
Bredsands El & Solteknik AB
8 omdömen om Bredsands El & Solteknik AB
Efter att ha granskat offerter från olika företag så föll vårt val på Takexpress. Orsaken var att de lovade att göra arbetet på mindre än e
Snabbt svar på min förfrågan och på de frågor jag hade på offerten. Arbetet blev proffesionellt utfört.
Fick bra hjälp från dag ett. Duktiga, kunniga och seriösa, processen med att köpa både solceller och Laddbox gick smidigt och enkelt. Företaget rekommenderas varmt!
Kunnig och duktig killar. Installationen gick enligt plan i 3 dagar.
Professionella och pålitliga. Enkla att ha med att göra. Rekommenderas.
Trevliga och kunniga, noggranna i sitt arbete
Jag rekommenderar verkligen villatakexperten. De har kundservice utöver det vanliga och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. De byt
Kan vara svåra att få ut snabbt i serviceärenden
Enkelt, smidigt och väl utfört arbete vid installation av laddbox. Mycket nöjd kund!
Fenomenalt duktiga takläggare från vårt östra grannland Finland som gjorde ett jättebra jobb, kan inget annat än rekommenderas på det varmas
De är väldigt professionella, duktiga och installerar solcellsanläggning på ett väldigt bra sätt.