Tove A:
Vi är över förväntan nöjda med vår nya gästtoalett som Byggeriet har byggt åt oss. Mycket trevliga och kunniga hantverkare och vi hade en bra dialog under hela byggtiden. Vi kommer definitivt att anlita dem igen för kommande jobb och renoveringar,
Jonas A:
Karl-Johan var trevlig och ingav ett kompetent intryck när han var på besök för offert.
Dessvärre blev det bara värre efter detta.
Återkoppling och uppdatering existerade inte, jag fick alltid "jaga" honom för att få en uppdatering. Jag fick höra ursäkter efter ursäkter varför vi aldrig fick montörer som skulle installera. Massa löften, och aldrig återkoppling.
En leverans som brukar ta 10-14 veckor är fortfarande inte helt klar efter underskrift den 15e maj (24 veckor).
Information kring extraarbete stämde inte alls överens med slutfakturan, där han aldrig informerade vad som skulle innebära ett högre pris.
Jag har en väldigt hög tolleransnivå och jag förstår att problem kan inträffa, men det är väldigt viktigt att man återkopplar, vilket han mer eller mindre aldrig gjorde. Jag delgav även honom vikten för mig att återkoppling är väldigt viktigt, var vid jag fick nya löften som aldrig infrias. Sedan kan jag förstå eventuella hinder och problem, det är naturligt.
Känslan efter denna affären är allt annat än bra. Jag anlitade Elit fönster på Plats för att få trygghet, erfarenhet. Jag ångrar att jag inte köpte fönster själv och anlitade montören själv (som jag är väldigt nöjd med). Då hade jag förmodligen fått det på plats tidigare och haft större insikt i pris.
[edit]
Karl-Johan tog åt sig av kritiken och bokade ett möte. Vi redde ut det som varit dåligt och vad som kunde blivit bättre, för oss båda. Min känsla är att vi alla lärt oss något av detta och att min tidigare upplevelse av denna affären förblir sällsynt för framtida kunder.
Med det sagt kommer jag att justera mitt betyg då jag värdesätter ansvarstagande och jag anser att med god kommunikation, kommer man väldigt långt.