Försäkringsbolag på Norrmalm

6 rekommenderade försäkringsbolag på Norrmalm, Stockholm

• Aneta Ewa M
    Aneta Ewa M: Kunniga personer och bra bemötande och bra erbjudande på bil försäkring många +++
  • Driver du försäkringsbolag i Norrmalm?

• 31 omdömen
    Jonas Å
    Jonas Å: Undvik som pesten! Blev pålurad en försäkring från Paydrive via en bilhandlare. Det såg OK ut, skulle räcka i 3 månader och sedan försäkrade säljaren att Paydrive skulle höra av sig med ett nytt avtal beroende på hur jag kört och att jag då enkelt kunde välja att avsluta. Tre månader senare. Fick aldrig något meddelande utan istället dök en ny faktura upp. Efter 3,5 timme (!!!!) i telefonkö kom jag äntligen fram till kundtjänst som sa "Men du har ju precis skrivit på för ett år till". Ingen bekräftelse via mail eller post hade kommit utan det skulle tydligen finnas något meddelande inne på paydrive's hemsida. Jag sa att jag skulle bestrida fakturan och inte betala och då kunde kundtjänst säga upp försäkringen som tur var... Får hoppas att allt går igenom nu. Fruktansvärt oseriöst bolag. Det var dessutom dyrare än mitt gamla försäkringsbolag.
  • 13 omdömen
    Hanry L
    Hanry L: Inget krångel fick bra hjälp dessutom snabb handläggning! Rekomenderas starkt! Vill du få 10kr i rabatt varje månad kan du använda koden TOYOTA när du tecknar försäkring hos Hedvig, bara ett tips :)
  • Alexander Tommy F
    Alexander Tommy F: Säkert en bra tandvårdförsäkring. Hade för avsikt att faktiskt teckna detta igår efter att dom ringt så många gånger och jag har funderar på det, samtalet med killen gick bra, även om dom pratar efter manus. Jag fick ett anbud utskickat per sms som jag tänkte läsa igenom, men innan jag ens hunnit till jobbet och ska läsa det ringer samma kille upp för att fråga om jag fått smset och stressar om att jag ska skriva på för det är jätte viktigt att den ska gå igång, samt att han påtalade hur viktigt det var i första samtalet också att jag skrev på för att inte "slösa hans eller min tid". Idag på morgonen ringer "teknisk support" igen och frågar om jag fått smset med anbudet.. Då sa jag helt enkelt, nej jag tecknar inte detta för ni stressar så upp åt väggen mycket kring att jag ska teckna detta.. hade ni bara inte stressat på hade jag nog kanske valt att teckna detta. Återkommer kanske.
  • 8 omdömen
    Juraj V
    Juraj V: Det som ni säljer är försäkring som jag redan har så skicka mig inte era oseriösa erbjudande. Det är bara tillverkaren som kan ge garanti. https://www.motormannen.se/om-oss/opinion-och-paaverkan/nyheter/motormaennen-varnar-foer-foerlaengd-fordonsgaranti/ Vilseledande marknadsföring och som konsument kan du göra en anmälan till Konsumentverket på följande länk: http://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/anmalan/
  • Driver du försäkringsbolag i Norrmalm?

• 4 omdömen
    Annika C
    Annika C: Fick ett erbjudande i brevlådan avseende min nya elbil. Tecknade försäkring men fick ingen bekräftelse. Ringde och bad om bekräftelse/försäkringsbrev, men fick fortfarande inget. Sen när bilen behövde repareras visade det sig att försäkringen inte alls är anpassad till elbilar, den täcker mest bara fossilbilars delar. När jag påpekade att detta var lurendrejeri, att jag inte fått någon bekräftelse och ville avsluta försäkringen och få pengar åter vägrade bolaget detta. Hade jag läst recensionerna innan skulle jag aldrig tecknat försäkring hos detta bolag. Konsumentverket varnar tom för detta bolag.