Välkommen till Måla Nytt i Göteborg. Vi har gedigen erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga målare och hantverkare vilket gör att vi kan ta på oss arbeten på alla nivåer.
Ola S:
Tvätt o målning av tak arbete och bemötande har varit utmärkt
Lena A:
Jag är väldigt nöjd med Byggzentrum! Mycket bra och snyggt jobb och de jobbade på bra. Tog kortare tid än de hade uppgett från början. Mycket enkla, trevliga och snabba i kommunikationen. Bra pris. Jag är jättenöjd! Kommer helt klart att rekommendera dem till vänner. Lena
MARTIN O:
Tack för hjälpen .. snyggt jobbat med tvätt av vårat tak.
Trevligt och professionellt bemötande , fick offerten på eftermiddagen och kom på utsatt tid ,förstår vad man vill ha gjort. Städat och rent efteråt.
Kan varmt rekommendera Fixer Göteborg AB.
Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
Jesper P:
En firma som jag anlitat flera gånger.
Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid.
Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne.
Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.