Fasad i Västra Götaland

Kungälv  (1 st)

Topp 14 fasadrenoverare i Västra Götaland

• GBG TAK & FASAD måleri AB

406 omdömen
    Välkommen till Måla Nytt i Göteborg. Vi har gedigen erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga målare och hantverkare vilket gör att vi kan ta på oss arbeten på alla nivåer.
    Ola S
    Ola S: Tvätt o målning av tak arbete och bemötande har varit utmärkt
  • Gråbo Byggtjänst AB

40 omdömen
    Ulrika S
    Ulrika S: Takomläggning, väldigt serviceminded och gjorde ett bra jobb. När det uppstod en läcka så kom de inom en timme och åtgärdade
  • Lena A
    Lena A: Jag är väldigt nöjd med Byggzentrum! Mycket bra och snyggt jobb och de jobbade på bra. Tog kortare tid än de hade uppgett från början. Mycket enkla, trevliga och snabba i kommunikationen. Bra pris. Jag är jättenöjd! Kommer helt klart att rekommendera dem till vänner. Lena
  • Hanna Maria E
    Hanna Maria E: Vi hade länge gått och funderat på vem vi skulle anlita för att renovera vårt kök, till slut kom vi i kontakt med Senad på Astrio Entreprenad via rekommendationer av en bekant till familjen. Första kontakten var bra och redan dagen efter var dem hos oss för genomgång av våra renoveringsbehov. Ytterligare fem dagar senare hade vi fått vår offert som var mycket prisvärd och som vi kom att godkänna. Resultatet av renoveringen blev fantastiskt bra och både jag och min sambo skulle varmt rekommendera Astrio Entreprenad vidare till andra i vår närhet.
  • MARTIN O
    MARTIN O: Tack för hjälpen .. snyggt jobbat med tvätt av vårat tak. Trevligt och professionellt bemötande , fick offerten på eftermiddagen och kom på utsatt tid ,förstår vad man vill ha gjort. Städat och rent efteråt. Kan varmt rekommendera Fixer Göteborg AB.
  • Atre Bygg AB

17 omdömen
    Annika A
    Annika A: Snabba, effektiva och proffsiga! Gick fortare än väntat och blev snyggt och bra!
  • Robert P
    Robert P: tog för lång tid.............................................................
  • Adel M
    Adel M: Kom ut som utlovat för ge en offert vilket var bra! Anthony kom på utsatt tid och utförde jobbet galant, blockade bort efter sig och huset blev som nytt! Tack!!
  • Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
    Jesper P
    Jesper P: En firma som jag anlitat flera gånger. Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid. Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne. Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
  • Lars-Erik R
    Lars-Erik R: Jag fick ett professionellt och positivt intryck Att få ett bra utfört arbete och arbetet utfördes över mina förväntningar Utförde arbetet med stor noggrannhet och var lyhörd för mina önskemål Arbetet gällde ommålning av gäststuga/förråd vid mitt fritidshus på hökensås
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!
  • Snickeribolaget i Göteborg AB

5 omdömen
    Oscar C
    Oscar C: De gjorde ett bra jobb med att gipsa och spackla på vår vind och källare!! Vi är väldigt nöjda med deras jobb!
  • Johan Marcus H
    Johan Marcus H: Mycke duktiga hantverkare, provstiga och seriösa med lång erfarenhet. Varma rekommendationer /johan