Christoffer J G:
Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Aida A:
Vi fick hjälp av Silvas bygg att bygga vår altan. Arbetet har genomgående skötts proffsigt, snyggt och kommunikationen har varit enkel. Silvas bygg levde upp till våra förväntningar med råge och fick oss att känna oss som en del av ett team. Våra åsikter och tankar möttes med respekt och alla var väldigt flexibla. Hantverkarna var skickliga, snabba och kom med egna inspel och ideér som var väldigt uppskattade av oss.
Rekommenderar Silvas bygg varmt. Ser fram emot att göra fler jobb tillsammans med dom. /Aida & Felipe
Charlotte V:
Det man önskar sig när man tar in hjälp är en tydlig offert, rak och återkommande kommunikation, fokus på att hitta dom bästa lösningar, en faktura utan överraskningar och framförallt ett väldigt bra resultat. Allt det fick jag när jag valde Welunds Projekt & Entreprenad. Vid avslut fick jag slutgenomgång och garantibevis. Hela vägen har det känts trygg och proffsigt. Projektledaren Jojje är otroligt enkel att ha att göra med. Varma rekommendationer
Lars F:
Mycket professionellt utfört arbete av kunnigt och effektivt samarbetande lag. I vårt fall handlade det främst om utvändig målning inklusive välgjort förarbete (nödvändig rengöring/borstning, slipning och en del snickeri) och med perfekt slutresultat. Planerar anlita samma företag för mur-/putsarbete.
Kerstin I:
Mycket nöjd m Villabygg som la Plannja trend plåt på våra 2 sommarhus på en ö utan bilväg i Stockholms skärgård.
Gav snabb o tydlig offert på vad som skulle utföras.
Uppdraget utfört på överenskommen tid o välstädat. Trevliga, snabba o ordentliga. Ger mina bästa rekommendationer.
Mikael S:
Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
David P:
Måleritjänster. Positivt bemötande vid offertstadiet. Mycket bra pris, lägst bland fem offerter. Fast pris inkl noggrann beskrivning av färgtyp etc. I slutliga offerten höjdes priset men ändå OK. Duktiga målare och slutresultatet helt OK. Trots fast pris blev priset över 50% högre. Kompromiss sänkte priset något. Tydlighet i kommunikationen saknades.
Roger H:
VI har använt oss av Rosenhill vid såväl badrumsrenovering som uterumbyggnation och förrådsisolering och vi har varit supernöjda alla gånger. Tillmötesgående, smidiga att ha att göra med. Mycket lyhörda och anpassningsbara om vi vill ändra på saker under processens gång, och kan också komma med tips och idéer som är praktiska och smidiga.
Roger & Lotta
Nilufar K:
Väldigt nöjd med Proffskonstruktions arbete. De renoverade mitt badrum som hade en stor vattenskada. Tog hand om avfallet efter arbetet. Riktigt klok kille som hittade ett annat fel och tog hand om den.
Är nöjd med både kommunikationen och bemötandet. Jag kommer definitivt att kontakta Proffskonstruktion igen.
Peter J:
Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla.
mvh Peter Bruske Delér
Mikko T:
Alltid pålitliga vid installationer! Utan tvekan bland de bästa i branschen. Vi känner oss alltid trygga med Alisol vid leveranser. Både gällande kvalitet och estetisk utformning.
Petja S:
Från början till slut har Vagges bygg visat på bred kompetens, lyhördhet, noggrannhet och inte minst ett förstklassigt arbete. Addera sedan oerhört trevlig personal - allt är perfekt!
Ni kan inte hitta en bättre byggare. Stort tack!
ANNE G:
Som att ”plocka russinen ur kakan”
Ett företag som samlat all expertis och kunnande i ett företag och så var de trevliga också😊
Vi kan med det varmaste rekommendera detta duktiga och trevliga gäng. Vi är så nöjda med köket!
Anne & Hasse
Johan S:
Hedins tak bytte mitt tak och jag har inget att klaga på. Det jag ville ändra på offerten gjorde de direkt och det gick bra att kommunicera med dem. Jag tog en del målning också så det var nog inte helt lätt att förstå allt, men allt gick bra. Var det något missförstånd så var det inga problem att prata om det. De som gjorde arbetet verkade proffsiga, trevliga och tog det i lagom takt. Om man jäktar så fuskar man lätt. Det var en detalj som vi som vi inte avtalat, men de ordnade ändå. Inget stort, men det visar att de tänker. Så slutsatsen måste bli att jag kan rekomendera Hedins Tak. Jag ställde inga krav på takten, men jag tror att det tog knappa två veckor. Efter att jag hade betalat undrade jag en sak och arbetsledaren kom efter två dagar, det ska de ha en eloge för.
Classe G:
Plåtman, dom håller vad dom lovar! Från första kontakt via hembesök och offert till utfört arbete har dom på ett smidigt sätt levt upp till våra förväntningar. Ett snabbt och bra utförande av det arbete vi beställt, och till ett bra pris. Vi vill därför verkligen rekommendera dom!
Morten K:
Jag anlitade ofta Halal som underentreprenör till Rot rör AB, jag vill påstå att han är en av de skickligaste hantverkare jag arbetat med,tyvärr har det medfört klagomål och han har börjat slarva med tider och står inte för de uppgörelser som vi tillsammans erbjudit våra gemensamma kunder vilket nu börjar sätta mig i svåra situationer, jag annlitar inte längre detta företag trots den höga kvalitén på tidigare utförda uppdrag som Halal levererat.