Fasad i Stockholms län

Topp 25 fasadrenoverare i Stockholms län

• BTA bygg & entreprenad AB

29 omdömen
    Weronica A
    Weronica A: Taulant har varit helt fantastisk, alltid svarat snabbt på sms och samtal, gjort det lilla extra och haft oändligt med tålamod och svarat på tusen frågor. Lite språksvårigheter med andra personer som varit på plats i huset men Taulant har alltid ryckt in och löst saker. Alla har varit tillmötesgående och hjälpt till vid behov, tex tagit emot leveranser till huset när jag inte varit på plats. Jag är jättenöjd och glad över mitt fina badrum.
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • Nils Björn Gustav S
    Nils Björn Gustav S: Lade om taket på ett hus i Enebyberg. Ganska besvärlig takkonstruktion och en hel del virke som behövde bytas ut m.m. Jag valde bort några stora firmor (med konstiga upplägg, franchise m.m.) och tog Christer i stället och det ångrar jag inte. Jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet tog ett par veckor och det har flutit på bra. Christer är kunnig och erfaren, han är lätt att få tag i och kommunicerar tydligt man behöver ta ställning till olika frågor m.m. Christer är mycket pålitlig och håller vad han lovar. Det blir inga överraskningar eller konstigheter eller överpriser. Rekommenderas varmt.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
  • Per F
    Per F: Bra bemötande och bra service. Resultatet precis som beskrivet, glad kund.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Karlfeldt Bygg AB

25 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • Zeke B
    Zeke B: Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri. KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Stefan G
    Stefan G: Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga. Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt. Ett hjärtligt tack !!!! Anita o Staffan Grandin Mälarhöjden
  • Toska Entreprenad AB

22 omdömen
    Anders B
    Anders B: Omläggning av yttertak på vedbod. Snabb offert och snabbt och bra utfört arbete. Kan jag rekommendera.
  • Peter P
    Peter P: Alanex är noggranna punktliga och lämnade tomten alltid i fint skick, gjorde på eget initiativ sådant som låg utanför avtalet, kan varmt rekommenderas/ Peter P
  • ISABELLE M
    ISABELLE M: Vår bostadsrättsförening anlitade Dipart för balkongrenovering. Vi var så nöjda arbetet och resultatet att vi skrev till dem när det var klart. Dipars projektledare Arto är en dröm att arbeta med.
  • BJÖRN BÖRJE T
    BJÖRN BÖRJE T: Tack för allt fint jobb Ni gjort på mitt hus i Jädraås. Det tog två vecor av intensivt arbete. Ett fantastiskt jobb av två personer. Vi är helt nöjda med arbetet och den noggranna städningen efter varje dags arbete. Vänligen Björn och Michael Tång.
  • Daniel B
    Daniel B: Duktiga och trevliga! Har under hela renoveringen varit tillgängliga och blivit klara under tidsplan. Vi har känt oss trygga med Runefors under hela vår renovering.
  • Fm Partners Entreprenad AB

Karin A
    Karin A: FM Partners Entreprenad AB har varit ett stort stöd under renoveringen av min villa från 1920-talet och jag kan varmt rekommendera dem. De har varit professionella, seriösa och tillgängliga under den omfattande processen med att renovera allt ifrån källare, till kök och två badrum. De är också väldigt trevliga och det känns tryggt att veta att vi kan räkna med dem även efter avslutade arbeten.
  • Ydrefalks Måleri

Gabriella L
    Gabriella L: Staffan var snabb med att återkomma med offert, gjorde platsbesök inför och återkom med en offert och tidplan som höll hela vägen. Han var flexibel när vi behövde boka om och var följsam hela vägen igenom. Resultatet blev också jättebra! Ger Staffan mina varmaste rekommendationer och kommer gärna anlita honom igen.
  • FBV AB

Helena W
    Helena W: Så noggranna och trevliga killar!!! Det var problem med massor av getingar under mina takpannor och Anticimex var där 3 ggr för att ta bort getingarna. FBV.AB gav inte upp utan kom tillbaks trots långa resor. Det blev så snyggt på taket och de städar och tar med allt skräp, byter plattor, rensar hängrännor och de är i tid!!!! Kan verkligen rekommendera detta företag! En stolthet för sin branch!
  • Sebastian K
    Sebastian K: Väldigt skickliga hantverkare, trevligt bemötande från ledning. Oerhört hjälpsamma, flexibla och effektiva samtidigt som dem var noggranna!
  • Djurgården Entreprenad

13 omdömen
    Karl-Johan L
    Karl-Johan L: trevliga pålitliga alltid tillgängliga höll överenskommelser om närvaro betalning efter utfört arbete Vi hade också kul runt köksbordet
  • Svea Tak&puts AB

13 omdömen
    Karin Å
    Karin Å: Svea Tak & Puts la nya lertegeltag på våra tre hus på Torö. Snabbt och bra utfört arbete som var klart på fem arbetsdagar, allt enligt överenskommelse. All kontakt var rak och rättfram med snabb återkoppling. Rekommenderas!
  • KARIN A
    KARIN A: Vi är så nöjda med vår trall på 45 kvm! Vänliga människor som är proffs!
  • Elin S
    Elin S: Jättebra bemötande samt snabbt svar på mail o telefon. Vi köpte rivning av utomhusförråd samt nybygge av förråd och uteplats. Vi är mycket nöjda med utförandet av bygget och kan rekommendera till andra. De var lätta att prata med, de gav förslag på förbättringar. Dock drog bygget ut på tiden mot vad som var sagt från start. Som helhet är vi mycket nöjda och kommer att anlita dem igen.