Björn V:
Efter storsatsningen så är Haninge GK en av Stockholmsområdets absolut finaste banor. Greener, bunkrar och tees håller toppklass. Fairways och semi-ruff/ruff behöver nån säsong till för att bli perfekta.
Enda baksidan som medlem är att priset går ständigt uppåt och tillgängligheten för oss som nästan bara kan spela på helgerna är tight.
Vill också ge en stor eloge till personalen i klubben, alltid extremt trevliga, kunniga och tillmötesgående.
Silas Lundgaard F:
Noll service - när fel produkt skickades...
Köpte två stk 400ml Body Builder Volumising Mousse Transparent från Nordiska Kompaniets hemsida.
De skickade två stk 100ml i stället, och när jag gör dem uppmärksamma på felet tackar de och berättar att det varit fel på hemsidan, och priset var fel.
Jag påpekar att priset inte var vansinnigt på något sätt, utom verkade som okej erbjudande, och förväntade att de skickade ut rätt produkt till mig.
I början vägrar de och säger att jag får returnera produkten, och att det då återbetalas.
Dette vägrar jag, och säger att jag inte önskar återbetalning utom rätt produkt, och nämner att de skicket bekräftelse på 400 ml på mailen och i leveransen.
När jag säger att jag då får låta ARN ta koll på saken är det plötsligt möjligt skicka ut rätt produkt, om bara jag skicker tillbaka de fel produkt först. Jag berättar då att jag för längst skickat tillbaka de fel produkt. (10 dagar före, med returblankett utfyllnad med fel produkt)
Plötsligt är det då inte möjligt att skicka rätt produkt igen, då de gjort automatisk återbetalning (då de inte fick berättat att jag inlämnad retur paketen till PostNord).
Om det är sant koller de tydligen inte på returblankett man skickar med sakerna.
Vägrar köpa någonting från dem igen. Kundservice vid NK gör ALLT de kan hitta på för att inte yta någon service.
Jonas R:
Trots många andras dåliga erfarenheter har jag ALDRIG haft problem med DHL. Snabba, effektiva, levererar alltid enl. avtalat. Har vid tillfällen inte kunnat mottaga leveransen personligen. Inga problem efter ett samtal till kundtjänst med ”godkännande” att lämna leveransen utanför dörren. Imponerad över deras snabba leveranser inom Sverige och framför allt från andra länder i Europa, inte minst Tyskland och Nederländerna som brukar vara framme på maximalt ett par dygn. Leveranser från andra världsdelar går också snabbt och effektivt. Bästa speditionsföretaget enl. min erfarenhet. Tysk ordning och effektivitet.
Mattias R:
Jag hyr sedan många år en lägenhet och två parkeringsplatser av Sybro. När jag skaffade elbil gick de med på att anpassa plasterna så att bilen kunde laddas där, trots att de jurisdiskt sett inte behövde göra ett smack.
Andreas H:
Vi har Klövern som fastighetsägare och är enormt nöjda.
Fina lokaler, bra service och härliga människor!
Dessutom har de verkligen konkurrenskraftiga priser....bara det!
Therese J:
Ville egentligen bara rekomendera Hedengrens bokhandel och inte denna glassiga galleria som helhet. Hedengrens är nämligen ett paradis för alla läslusar eller språkfantaster. Här hittar du allt ifrån skönliteratur, faktaböcker till turist guider. Ett extra plus är den internationella prägeln. Här finns nämligen, förutom de stora utbudet av engelskspråkig litteratur, också böcker på b la franska, spanska, och tyska. Dessutom finns det kunnig personal specialisera på de olika språken att fråga vid ev funderingar. Ett besök här får du helt enkelt inte missa!!
Joakim B:
Jag har inte bott här. Bara ätit och druckit. Men jag måste säga att jag gillar det här stället skarpt. Kanske är det för att jag brukar smita in här då jag är utan barn för att ta ett glas öl en varm sommardag. Kanske är det för att jag gillar miljön vid baren och den intilliggande lilla hörnan där man kan slå sig ner och titta ut över båttrafiken utanför Dalarö. Oavsett varför så vet jag att jag kommer att besöka Strand även i sommar för att få njuta av en kall öl en varm eftermiddag.
Johanna O:
Stort utbud med resonabla priser, kvaliteten varierar men med de resonabla priserna följer också resonabel kvalitet.
Dagens besök avslutades tyvärr med en kassörska som önskade att hon var någon helt annan stans. Otrevlig som tusan! Och pga henne dras betyget ner.
sienna s:
Jag vill varna alla som är hyresgäster hos Heba Fastighets AB för att försöka ta kontakt med dem för att få hjälp när det uppstår problem. Heba Fastighets AB struntar totalt i sina hyresgäster.
I två år stördes jag regelbundet av en granne som spelade så hög musik att det vibrerade i hela min lägenhet och allt ljud i lägenheten dränktes. Lika regelbundet mailade jag Heba Fastighets AB och klagade på att grannen störde. Lika regelbundet fick jag inte någon respons alls.
Under hela perioden fick jag inte ett enda svar på att mitt klagomål tagits emot, trots att jag uttryckligen bad om att få återkoppling.
En enda återkoppling fick jag efter ett och ett halvt år och det var ett mail där jag fick veta att jag inte fick ringa Störningsjouren fler gånger, för då fick jag betala utryckningarna själv. Under denna tvåårsperiod hade jag ringt Störningsjouren kanske 7-8 gånger. Inte ens en gång varannan månad. Inte en enda gång då jag hade ringt Störningsjouren återkopplade de till mig. Jag vet alltså inte ens om de bemödade sig med att kolla upp störningen. I samband med detta besked fick jag även veta att en utredning hade startats. Efter detta besked hörde jag aldrig mer om utredningen, trots att jag frågade hur det gick med den när jag fortsatte att maila in klagomål. Jag blev varken tillfrågad eller informerad om hur den fortlöpte. Jag insåg från första början att någon utredning aldrig hade startats.
Jag tog till slut kontakt med Hyresgästföreningen, främst för att tvinga fram återkoppling från Heba Fastighets AB men det hjälpte inte någonting. Heba fortsatte att tiga ihjäl mig.
Jag uppfattade mycket tydligt den outtalade inställningen från Heba Fastighets AB att jag var en gnällig surkärring och att jag skulle tigas ihjäl.
Efter 12 år som hyresgäst i lägenheten varav Heba Fastighets AB hade varit min värd i 10 år fick jag nog av min grannes störningar och flyttade. Jag tänker aldrig mer bo i något av deras hus, eftersom de inte bryr sig om sina hyresgästers välmående. Det är ett riktigt misslyckande för Heba Fastighets AB att en av deras hyresgäster tvingas flytta på grund av upprepade störningar, men det är förmodligen inte så de ser på saken. De är förmodligen tacksamma över att ha blivit av med ett problem.
Jag tycker också synd om deras hyresgäster som vill få hjälp av dem med grannproblem, eftersom deras inställning verkar vara att tiga ihjäl problemen.
Helder Antonio D:
Har fått hjälp av fastighetsdkötare Jens på Sångvägen. En mycket kunnig och snabb hantverkare. Serviceinriktad, tx reparerade själv en dörr som tidigare skötare sänd extern snickare för. Där sparades pengar och tid åt hyres hösten och företaget. Jens är duktig i en klass för sig. Jag har haft att göra med många reparationer inom flera av Jhab's områden, och jobbat med fastigheter, så vet vad som krävs.
Fredrik O:
Superservice!
De tog mitt paket från Hong Kong till Stockholm på mindre än 48 timmar. När jag inte var hemma för att möta upp dem så kom de till restaurangen där jag åt lunch och lämnade paketet till mig.
Kunde inte vara nöjdare!
Alexander W:
Lite tråkigt bemötande när jag varit i kontakt med dom. Jag sitter och jobbar i ett av deras hus och delar kontor med ett annat företag, men när jag ringer som inte står på deras kontrakt så känns det alltid som man gör något fel. Inte särskilt kundserviceorienterat, spelar väl ingen större roll vem som ringer och felanmäler en sak kan jag tycka då jag sitter och jobbar här. Oavsett om dom har problem med att en annan hyresgäst än det företag som står på kontraktet kontaktar dom så kan dom ju ta upp det med "rätt" person om dom nu tycker att det är så viktigt :)
Men lite creed ska dom i alla fall ha, för att även fast dom tycker det är jobbigt och fel när jag ringer så har dom i alla fall hjälpt till att lösa våra problem. Mest bemötandet dom får skärpa sig på :)
Gustaf D:
En skräckupplevelse. Det finns inget annat sätt att beskriva det hela. Skulle inte rekommendera till min värsta fiende. Nedan följer ett urval av allt elände, jag har inte orkat sammanställa allt som gått fel eller sköts dåligt.
Återställandet efter en vattenläcka i min lägenhet blev försenat i omgångar. Gärdets bygg hörde vid upprepade tillfällen av sig på en torsdagkväll (bygget skulle varit klart på fredagen) och meddelade att de inte skulle bli klara i tid.
När de bar in byggmaterial hade de inte täck över kalkstensgolv i hallen och orsakade repor.
Den målare de anlitade lyckades inte på 3 försök måla klart golvlister hela vägen ner till golvet utan lämnade en omålad yta närmast golvet. Det slarvades även något enormt med snickerier och element, vilket krävde flera återbesök och orsakade förseningar. Till sist gav jag upp och lät det sista vara.
Den värsta upplevelsen var ändå när lägenheten var klar och jag fick tillbaka de möbler och husgeråd som hade varit magasinerade. När jag diskar upp tallrikar mm hör jag hur vattnet rinner rakt ut i köksskåpet! De hade inte kopplat ihop diskhon med avloppet....Dessutom hade de monterat en trasig blandare som stod och droppade. Precis vad man önskar sig efter en vattenläcka.
Eländet tar dock inte slut där. När jag packar upp kartongen där min matta förvarats är den full med mal! Jag fotar det hela och skickar till gärdets bygg med en gång. Själva kartongen med innehåll slänger jag självklart direkt efteråt. Gärdets bygg svarar inte på en dryg månad men meddelar sedan att de inte kan ersätta mattan då jag inte sparat den. De menar på fullaste allvar att jag skulle sparat en kartong full med mal inomhus i flera veckor i väntar på deras återkoppling.
Vincent H:
Hellstedt är en äldre privat fastighetsägare. Går inte alls att jämföra med andra nya privata fastighetsbolag som tex Akelius och Ikano. Där kan vi snacka skyhöga hyror. Vi bor bra på Södermalm. Nära till Eriksdalsbadet och fint i rabatterna. Trevliga fastighetsskötare man är tjenis med. Lite finare, lite bättre.