Flyttstäd i Västberga

6 rekommenderade flyttstädare i Västberga, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Stockholms Stadsbud

202 omdömen
    Välkomna till Stockholms Stadsbud - En del av Stockholm!
    Anette S
    Anette S: Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
  • Driver du städfirma i Västberga?

• Stommen i företaget är min personal - kompetenta kvinnor i ett traditionellt kvinnoyrke - med blick för det där "lilla extra" och känsla för personlig service. Med dem delar jag min vision om att få f...
    Ulrika H
    Ulrika H: Så fint och skinande rent! Kunde inte blivit bättre🌟
  • UK Flytt och Städservice AB

137 omdömen
    Nina K
    Nina K: Den bästa städfirman jag haft. Otroligt välstädat och dont
  • Ska du flytta i Stockholm eller inrikes i Sverige? Vi på Flyttfirma Arbetspartner flyttar ditt bohag säkert och till ett bra pris. Hör av dig för en kostnadsfri offert!
    Susanne H
    Susanne H: Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
  • Preo Express

83 omdömen
    Preo Express är flyttfirman i Stockholm som flyttar dina saker från punkt A till punkt B på ett tryggt och säkert sätt. Att flytta kan vara omständigt, vi gör det enkelt. Lita på oss!
    Alexia L
    Alexia L: Bra bemötande, trevlig personal och gick ganska smidigt till i o m vi var 3 part i lghbytetskedjan..
  • Driver du städfirma i Västberga?

• Madelene T
    Madelene T: Bemötandet och viljan från ledningen har alltid varit bra. Dock har kvaliteten på städarna varit väldigt varierande. Tagit två år att hitta rätt.Men ledningen har varit mycket lyhörd.