Veronica R:
Marre är den bästa frisören jag varit hos någonsin. Det är inte bara en frisörtid, det är också en upplevelse där du får all tid till dig.
Marre har hårkunskaper där hon med glädje delar med sig om tricks för att du ska kunna lyckas med ditt hår framöver. Jag har lärt mig ta hand om mitt hår och fått tips om hur jag ska lyckas med styling.
Marre ser vad som passar just dig och vad ditt hår behöver.
Vill du ha en frisör som tar sig tiden för dig och gör det bästa för ditt hår- så välj Marre!
Pernilla L:
jag älskar Salongen för att man kan föra så mycket man kan inte bara klippa sig, men kan fixa naglarna med förlängning, salongen kommer i en snar framtid även få in ögonfrans förläggning, och även om intresset skulle finnas brun utan sol, men det är om efter frågan kommer mera till salongen
jan e i:
Skallepär- ett märkligt mode!! fick bra och varsam hjälp med att se bättre ut igen av en toupé med det exotiska namnet " Bengal" För mig var detta en föryngring och större självkänsla. Tack
en nästan skallepär nu " Stylad" till glädje Harald hårfagre JE
Berit Anna Elisabeth A:
Som kund hos Marre på Hair Vision får jag alltid ett fint och proffesionellt bemötande.
Alltid de bästa produkterna och ett mycket bra hantverk. Tack!
Anna F:
Jag klipper mig oftast hos Malin. Jag har klippt mig här i flera år och varit lika nöjd under hela tiden! Alla som jobbar där är alltid lika trevliga och glada! Vi diskuterar alltid igenom hur jag vill bli klippt och Malin ger sig inte före man är nöjd! Hon kommer med spännande förslag på både frisyrer och färgningar om jag själv inte har idéerna med mig när jag kommer. Jag rekommenderar Frizzan varmt! Tänk dock på att ringa och boka tid ett tag innan du behöver bli klippt, kan vara lång väntetid!
Johanna K:
Är väldigt kräsen ang frisyrer o att det blir som man förklarat o idag besökte jag Salong Självfallet på Drop In o blev väldigt bra bemött av frisören som skulle klippa mej o hon lyssnade på hur jag ville/tänkte ha håret o med hennes hjälp med små tips på frisyren så blev klippningen super bra. Rekomenderas hjärtligt att klippa sej på Självfallet o det var inte dyrt heller :)
Anna B:
Helt enkelt den bästa frisören i Karlskoga. Jätte trevliga människor som alltid är hjälpsamma. De klipper och färgar dig hur du vill och gör det proffsigt. Därför rekommenderar jag er att ni ska klippa er på Knopp.
Veronika G:
Jag rekomenderar varmt Klipphörnan som frisörsalong! Man blir klippt enligt önskemål till ett bra pris. Hemsidan ser ni här! http://klipp-hornan.se med aktuella priser och erbjudanden!
Johan E:
Efter att letat mig varm på stan efter en ledig frisör slutade det med att jag ringde på salong Coquette's dörrklocka. Det var en trevlig överraskning. Kommer inte ihåg namnet på den frisör jag fick äran att klippa mig hos men att hon var hårolog kommer jag i alla fall ihåg. Relativt snabbt blev jag klippt med stor precition och ett fläckfritt resultat. Förstår att hårologer är snäppet vassare på att klippa är "vanliga" frisörer.
Jag går gärna tillbaka till salong Coquette.