Frisör i Göteborg

77 rekommenderade frisörer i Göteborg kommun

2016 ser vi trender såsom BOB och LOB, alltså att man klipper håret lika långt som nackens hårfäste, man ska dessutom ha en busig lugg och man kan gärna rota fram krustången ur garderoben, den har nämligen blivit trendig igen! Förutom de här lite kortare frisyrerna kan vi konstatera att även de längre frisyrerna är populära. I Göteborg finns det en mängd frisörsalonger att välja mellan, här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter samt få ett samlat omdöme om frisörsalonger i ditt område.
Läs mer »
  • Gunilla G
    Gunilla G: Proffsigt o väldigt trevligt bemötande
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

Isak J
    Isak J: Jag har (tack vare min mamma) klippt mig här under hela mitt liv. Jag har blivit klippt av olika frisörer på salongen och alla har gjort ett väldigt bra jobb. Det är enkelt att hålla ett samtal med dem om man vill under klipp-tiden. De är väldigt trevliga och har ett stort sortiment av olika produkter, samt så ger frisörerna alltid rekommendationer om vad man bör använda för produkter. Jag tycker det är väldigt skönt att de beskriver hur man ska behandla t.ex röd hårbotten om man har problem med det. De ger tydliga anledningar till varför du kan ha röd hårbotten, vad du ska använda/göra för att minska problemet och till sist ger de rekommendationer på just vad för saker du borde använda. Frisörerna är otroligt duktiga, salongen är väldigt trevlig och inbjudande och jag har haft väldigt många fina upplevelser där. Jag rekommenderar dem starkt!
    camilla g
    camilla g: Trevlig personal, fräscha lokaler och en underbar fotbehandling!
    Markus K
    Markus K: Tack för bemötandet och för den nya härliga frisyren.
    Hanna M
    Hanna M: Skicklig, klipper noggrant, har goda ideér men följer alltid kundens önskemål. Håller tider. Mycket proffsigt. Bra läge i Göteborgs centrum. Trevlig stämning. Prisvärt.
    kicki j
    kicki j: bra service....kunnig personal....trendmedvetna....avslappnad stämning....killen som äger företaget är duktig på att tala om vad som passar din personlighet o stil....duktig på att färga o klippa...Kicki
    Petra A
    Petra A: Bästa frisören i stan!
    karolina d
    karolina d:
    Marika
    Marika: Proffessionella, trevliga och till hundra procent kundfokuserade. Jag har hittills aldrig blivit besviken. Har klippt mig där i över 3 år. Salongen är supermysig för att inte ens nämna deras toalett. Lite dyrt kanske, men väl värt pengarna. Kanonsalong!
  • Maja S
    Maja S: Bra service av kunnig professionell och mycket trevlig personal. Fräscha lokaler och de lyckades ta emot mig trots att jag behövde en tid omgående.
    Stefan L
    Stefan L: Finns absolut inget att klaga på... av det jag känner till
  • Tiina T
    Tiina T: Bästa salongen i staden. Alltid trevligt - och alltid lika nöjd när de är klara.
    lars a
    lars a: Trevligt bemötande, duktig och snabb frisör betalade endast 90spänn för en herrklippning, det var faktist långt över förväntan med tanke på det låga priset, rekommenderas verkligen för alla som springer på vasastan...
  • Åsa L
    Åsa L: Väldigt trevligt bemötande och en helhetsupplevelse som gör en glad och nöjd. Hit återvänder jag!
    Tobias J
    Tobias J: Jag har alltid klippt mig hos Kristina på Hårarkivet och är alltid lika nöjd! Jag har någon/några gånger varit tvungen att gå till andra ställen men aldrig varit lika nöjd. Tjejerna på Hårarkivet är riktigt duktiga och hänger verkligen med i trenderna och behärskar alla olika tekniker. Jag hoppas aldrig jag behöver gå någon annanstans för att klippa mig! Kan verkligen rekommenderas!
    Inga S
    Inga S: Tycker att frisörerna på salong Snagg är jätteduktiga!och de förstår sig på mitt inte helt lätta hår att klippa...en av de få som lyckats i mitt 50 åriga liv :-)
  • Annika K
    Annika K: Älskar dom! Fixar snabbt mitt hår och alltid så att jag är supernöjd! :D
    gisela d
    gisela d: Kan verkligen rekommendera Hanna på Tempel Lounge.
    Marcus B
    Marcus B: Jag har alltid varit nöjd. Går till Billy sedan 7 år tillbaka. Rekommenderar verkligen detta ställe.
    Therese D
    Therese D: Salongen Tara i Kungsbacka är toppen! Charlie har räddat mitt slitna trkiga hår. As trevlig å go personal som verkligen vet vad kunden vill ha & gör allt för att man ska bli kanon nöjd med resultatet. Här snackar vi om proffs ! <3
    Natalie  S
    Natalie S: BILLIGT vilket är ett stort plus , förutom det är de mycket duktiga och sociala. Jag har skickat flera av mina vänner hit och alla har varit lika nöjd som jag.
  • MissJO .
    MissJO .: Serviceminded, härliga, alltid glada och underbar cappucino!! Tjejerna är bara sååå bra!!! // JO
    Pia N
    Pia N: Duktiga och trevliga frisörer. Har varit kund i flera år
  • 6 omdömen
    Monia N
    Monia N: Kan rekommendera denna salong som har mycket duktig och lyhörd personal. Jag klipper mig och färgar ögonfransarna hos Camilla.
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

• 2 omdömen
    Carl simon I
    Carl simon I: Fantastisk service med jätte trevlig och kompetent personal. Kommer definitivt klipp mig där igen och rekommenderar salongen starkt!

Frisör i Göteborg