Frisör i Göteborg

77 rekommenderade frisörer i Göteborg kommun

2016 ser vi trender såsom BOB och LOB, alltså att man klipper håret lika långt som nackens hårfäste, man ska dessutom ha en busig lugg och man kan gärna rota fram krustången ur garderoben, den har nämligen blivit trendig igen! Förutom de här lite kortare frisyrerna kan vi konstatera att även de längre frisyrerna är populära. I Göteborg finns det en mängd frisörsalonger att välja mellan, här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter samt få ett samlat omdöme om frisörsalonger i ditt område.
Läs mer »
    Daniel K
    Daniel K:
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

Bosse j
    Bosse j: Herrfrisör,mycket duktig,mångårig erfarenhet,drop in,har varit hos Hasse nu i snart 30 år. alltid lika trevlig och inte minst påläst när det gäller musik.reco(menderas)!
  • Aida M
    Aida M: Mycket trevligt och proffsigt bemötande. En guldstjärna till Johanna!!!!! // Aida
    Anne S
    Anne S: Lillemor... henne har jag gått hos i många år. Hon kan klippa som ingen annan jag varit hos. hälsar Anne
  • Erica Ö
    Erica Ö: Frisören utgår från hårkvalitet och kundens stil (och inte minst kundens önskningar) för att lämna ett par-tre olika förslag på frisyrer som för tillfället är moderna. Kunden har alltid sista ordet. De bjuder på kaffe och godis, servar med tidningar och överhuvudtaget får man ett mycket bra mottagande! Bra priser för ett proffsigt arbete.
    Allan N
    Allan N: Bra Herrfrisör, med god kunskap och social kompetens.
  • 3 omdömen
    anonym a
    anonym a: Håller inte alla med den föregående personen. Världens goaste och trevligaste frisör som KAN hår och förstår vad som funkar just på dig. Säljer inte in en massa snack och dyra lösningar utan försöker anpassa sig efter kunden och kundens plånbok. Du blir garanterad nöjd när du går därifrån.
    Karin K
    Karin K: Klipper mig regelbundet hos störtsköna Tanja. Hon har ett riktigt frisörminne, allt från var du jobbar, vart du åkt på semester eller hur du brukar fläta ditt hår! Salongen har en spakänsla och allt är fräscht och proffsigt. Lokalen delas upp av skira tygdraperier som ger ett härligt mjukt ljus. Bästa av allt, tycker jag, är när det är dags att tvätta håret och man får sjunka ner i den härliga massagestolen medan man blir ompysslad. Känner mig alltid pigg, snygg och glad när jag går därifrån. Stressen bara rinner av! Går att boka online! Finns massa olika behandlingar, men det har jag inte provat än.
  • Katja B
    Katja B: Oerhört duktiga frisörer, mysig salong och avkopplande stämning. Njut av en iste och ett fat med färska fruktskivor medan ditt hår blir omsorgsfullt och noggrant omhändertaget.
    Rikard  L
    Rikard L: Har klippt mig här i många år och kommer att fortsätta med det. Trevliga frisörer med ett "gött tjöt" och som alltid levererar ett proffsigt jobb. Har aldrig blivit besviken. Ibland kan det vara svårt att hitta en p-plats, men det gäller nog dom flesta frisersalonger i denna stan. Rikard
    Erik D
    Erik D: Trevlig liten herr-frisersalong. Bra bemötande och ofta lätt att få tid. Själv snaggar jag mig bara men har aldrig varit missnöjd. Alltid sjysst pris och personlig service.
    Sven J
    Sven J: Bästa salongen i Alingsås. Härlig personal, och har blivit nöjd med resultatet varenda gång!
  • Isabell S
    Isabell S: denna frisörsalong är mycket bra och frisörerna lyssnar på kunderna. det är en fräsch lokal som är centralt en ändå mysigt belägen.Jag har blivit väl bemött av alla som jobbar där då de låter sin fantasi flöda när jag har känns mig osäker om hur jag ska frisera mig.
  • Penny H
    Penny H: Trevlig och duktig tjej som förstod precis vad jag ville ha!
    anna l
    anna l: Det finns inga väntetider och när man går där så hittar man kanske 30 kunder eller mer som väntar på sina tur ,jag hade gått där en enda gång 2006 och det var den sista ,för jag hade bokat min tid per tel. men jag sätt och väntade i mer än 1 timme och pratade med personalen att min tid har gått ut men de sa bara vänta lite och så kommer vi och ta hand om dig, och det var jätte många kunder där och de fortsätt och komma tills jag gick ut utan att göra något med håret för de hade inga respekt alls till kundernas tid.
    Pernilla G
    Pernilla G: jag har klippt mig här tre gånger och blivit nöjd alla utom en. Det är billigt om man är student, bara 200 kronor så det är najs
    michaela d
    michaela d: Härlig salong med bra service och duktiga frisörer till bra priser.
    A
    A: Var på Lansa en fredag eftermiddag, fick vänta 15 minuter (drop in) och togs därefter omhand mkt professionellt av en kunnig och trevlig frisör (tack Silvia). Efter 35 minuter och en snygg frisyr betalade jag med glädje 200:-.
  • 5 omdömen
    Adis S
    Adis S: ALRDIG mer Klippoteket! Det var sämsta klippningen jag varit med om. Snätt, ojämn klippt och ingen känsla för style. Killen som klippte mig ska inte jobba som frisör!!!! Värdelöst!
  • kaled a
    kaled a: iam one of the personal that was working there (black) of course and people will notice this cause everytime they go they will find someone new cutting there hair,i worked with him 2 years cause i was obliged ,i never seen such an egoist person like him he uses us like dogs we need to work from 10 till 7 or 8 or whatever ,and if you complain he will find someone esle and tell you hejdå and sure that other person he finds he will be working with 30 or 40 kr till the generous person makes it 50 then after sometime or if your (praktik)ends then its hejdå cause you were bad as a frisör
  • Emma W
    Emma W: Otrevlig personal! Riktiga amatörer som har ingen utbildning alls. "Är det billigt är det helt enkelt för dåligt"
    Monica K
    Monica K: En icke kundorientera eller kundvänlig salong där de har egna regler om färgsättning, kundvård och klippning. Detta ska föreställa mig i uppljusade slingor i mitt mellanblonda hår, så blev det inte och Salongen hävdar efter denna behandling att det är precis som jag ville ha det! Vilket ger en utomjordisk känsla. Varnar alla besökare och kunder för denna salong. Återbetalning av 2 000 kr för att få skadan åtgärdad vore på sin plats.
    Patrik A
    Patrik A: Säljer defekta bilar som dom köper billigt från bilfirmor och sedan säljer som genomgångna. Märkte efter ca 1,5 vecka att kylarvatten försvann. Visar sig att hela kylet bågnat och kollapsat i underkant. Dom har alltså inte ens tittat under bilen. Kommer givetvis bli en rättslig tvist om detta.
  • Pernilla R
    Pernilla R: Riktigt usel service!!! Bokade 2st tider för mig och min kille, dagen innan kl 16.30 ringer dom och säger att friören är sjuk och inte kan fixa en annan tid för mig. Då har min kille kvar sin tid och kommer dit dagen efter för att klippa sig.. jo men då hade de sagt fel tid till min kille som då var "försenad" (de skickade även INTE ut en bokningsbekräftelse som de skulle) idag fick vi hem en avgift på 600:-?? det sämsta jag vart med om.. När ni gör fel från början kanske ni ska tänka på vem ni skickar fakturorna till!
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

Irene
    Irene: Slingade och tonade håret, önskade kall ton men håret blev gult och märkte dessutom att frisören inte hade sköljt ur toningen eller blekningsfärgen riktigt på ett ställe i hårbotten. Sa på ett vänligt sätt att jag inte var nöjd med slingorna/toningen och reaktionen från frisörerna blev då väldigt otrevlig. De förminskade mig som kund och sa respektlösa saker som att jag är färgblind. Tillslut gick de med på att korrigera lite, fick två ljusa slingor högst upp på huvudet som hade en helt annan färg än resten av håret och jag lämnade återigen salongen med blekningsfärg i hårbotten som frisören inte sköljt ut riktigt. Det märktes att frisören var upprörd och nonchalant när hon behandlade mitt hår.

Frisör i Göteborg