K:
Jag ska nu be att få presentera min nya frisör! =0)
Frisören och tillika ägaren Golam levererar. Han fattade galoppen exakt hela vägen och klippte exakt som jag önskade. Till och med bättre! Inget konservativt tjafs om att tjejer minsann inte får ha maskinkort i nacken och ovanför öronen. Han kom med tips och idéer för framtida utväxt på sina ställen. Vilket ju bevisar att han snabbt begrep vad för sorts frisyr jag önskar. (De andra "klåparna" som klippt mig det senaste vämjeligt trista halvåret hade ju klippt åt skogen för kort över mina yviga virvlar. Så de fattade ju inte hur detta funkar!)
Sedan att nu prislappen på denna klippning höll en helt otroligt trevlig nivå gjorde ju saken klar! Det hjälpte ju även till med alla gratis bilparkeringar runt knuten och lördagsöppet. Alingsås is the shit alltså! Golam Golbarg är helt klart min nya frisör. Hade jag kunnat så hade han fått 10 klarast glimrande guldstjärnor i hela trakten!
Ingrid D:
Är alltid jättenöjd när jag varit på Floka. Känner mig lugn och trygg för jag vet att hår och färg alltid blir bra och man blir så ompysslad med stans godaste kaffe.
Bästa salongen med kanon personal!
Eva Gunnel Erika A:
Sahar (Susu) är min toppen ”frissa” sedan 17 år! Alltid lika omhändertagande och proffsig på allt hon gör.
Rekommenderar henne till 100%❣️
Elisabeth P:
Edvin är bästa frisören någonsin!!
Han gör ett så proffsigt jobb.
Det är alltid ett rent nöje att besöka salongen.
Från en stamkund sedan många många år tillbaka .
Elisabeth 🌹
kicki j:
bra service....kunnig personal....trendmedvetna....avslappnad stämning....killen som äger företaget är duktig på att tala om vad som passar din personlighet o stil....duktig på att färga o klippa...Kicki
Hanna M:
Skicklig, klipper noggrant, har goda ideér men följer alltid kundens önskemål. Håller tider.
Mycket proffsigt. Bra läge i Göteborgs centrum.
Trevlig stämning. Prisvärt.
JENNY JOY A:
Otroligt kunniga och de har räddat mitt hår många, många gånger! Allt ifrån skadade toppar och misslyckade färgningar har de hjälpt mig med och resultatet har alltid varit fantastiskt!
Krizz D:
Krizz Dee Light
Jag har varit hos Jonas Wirth och hans salong DIVINE i Alingsås, flertalet gånger, trots att jag bor i Göteborg. Jag är MYCKET imponerad av hans gedigna kunskaper och sociala kompetens. Jag kan med stor glädje och underbar kärlek rekommendera Salong Divine och Jonas Wirth. / Krizz Dee Light / Kristian Lilja http://web.me.com/krizzdeelight/krizzdeelight/Web_Design_Make-up_by_Krizz.html