Förläng sommaren med en inglasad balkong av högsta klass!
Fredrik F:
Ytterst professionellt bemötande, kunnig personal och dessutom fick de en lucka så min balkong blev inglasad ett par månader tidigare än först utlovat. Inglasningen håller väldigt hög kvalitet och med livstids garanti behöver man aldrig oroa sig.
Inglasad balkong -- Isolerande skjutdörrar -- Balkongräcken -- Vi på Balkong Rutan erbjuder specialanpassade lösningar för din balkong!
Eva W:
Ett fint arbete med inglasning av balkong, trevligt bemötande i alla led och när det uppstod funderingar så blev vi kontaktade och fick relevant information.
Sakkes AB finns för dig som vill ha ett extra rum att inreda. En inglasad balkong kan bli din nya bärträdgård, läshörna eller fikaplats. endast fantasin sätter gränserna.
Andrew S:
Trevlig bemötande, proffsig, snabb och effektiv. Ordentligt väl planerat i förväg. Vår balkong inglasning blev fantastiskt!
Robert V:
Mycket smidig!
Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet.
Allt var klart i tid och städat o snyggt.
Det blev bättre än förväntat.
//Ekeröväsby samfällighetsförening
Simon N:
Supertrevliga och jättebra service. Kommer definitivt att använda mig av dom även i framtiden när det kommer till glas. Hade gett högre betyg om det var möjligt!
Jan F:
Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
Toni L:
jag använder Allas glas för att åtgärda inbrottsskador byte av glaspartier , hela dörrar , speglar mm får alltid snabb hjälp med priser samt med arbetet , mycket bra och trevliga glasmästare.
Sara L:
Fantastiskt bemötande när dörren vi beställt visade sig ha fel mått (helt mitt fel, SGOFAB gjorde allt rätt). De hjälpte oss att fixa till felet med ett fantastiskt bemötande. Så bra, kommer absolut använda oss av dem igen. Och dörren är grymt fin, vi är så nöjda!
Gun L:
Balkonginglasning.
Bra och proffsigt bemötande
Utförandet fungerar bra och jag är nöjd med det mesta .En "järnskarv" från golv till tak har delats av i två olika färger,beige och grå,inte så snyggt.....
Jag är glad åt att jag fått ytterligare ett rum och slipper regn,blåst , pollen och smuts på min balkong!
PATRIK ANDREAS A:
Vi anlitade dem för ett arbete med glasräcke. Jonas och Fredrik(?) gjorde ett alldeles fantastiskt arbete! De lyssnade på våra behov och kom med bra förslag på lösningar. Dessutom inom angiven tid. Hade det inte varit för bemötandet i butiken (ej ovan nämnda personer) så hade det blivit en stark femma.
Mats Olle L:
Det är inte ofta jag tar mig tid att skriva ett omdöme och då oftast för att man är missnöjd men i detta fall är det precis tvärtom, de överträffade mina förväntningar totalt. Kan varmt rekommendera Farsta glas.
Lätt värt att åka några mil extra om du inte bor i närheten.
Anton J:
Anlitade A V glas på rekommendation från en annan.
Ari med kollega måttade först upp och återkom snabbt med en offert jag accepterade.
Glasen tillverkades snabbare än förväntat och det blev väldigt snyggt efter montering!
Tider hölls, allmänt proffsigt jobb. Rekommenderas verkligen!
Martin H:
De installerade energiglas i vårt radhus. De svarade snabbt på offertförfrågan och vi hade turen att de kunde komma redan dagen efter och installera. Vi var nöjda med resultat och kostnad.
NEDA K:
Jag rekommenderar varmt Lidingö glasmästeri. I samband med en större renovering beställde jag en måttbeställd spegel och duschvägg samt montering av dessa.
Förutom att produkterna levererades snabbare än utlovat och var superfina så sköttes monteringen noga och slutresultetet var riktigt snyggt. Killarna som var hos oss var dessutom otroligt hjälpsamma och trevliga! Våra byggare på plats var dessutom extremt imponerade av arbetet som de menade var utfört med enorm precision och i toppklass.
Att Lidingö glasmästeri dessutom var extremt snabba och flexibla gjorde inte upplevelsen sämre.
Upplever att Lidingö glasmästeri sätter hantverket och kunden i fokus. Toppbetyg från mig
Therese B:
Fantastiskt proffsiga! Efter att ha haft en mängd problem med ett glasmästeri i Västberga så räddade Ekströms upp situationen. De installerade en måttbeställd glasduschdörr till vårt badrum. De kom och mätte innan, beställde och monterade. Priset var bättre än om vi tagit en standard-duschdörr genom INR och resultatet är fantastiskt bra. Kommer utan tvekan att anlita dem igen.
Magnus N:
Vi är en bostadsrättsförening som haft en fönsterrenovering gjord av Tumba Glas. Tyvärr kan vi inte rekommendera Tumba Glas och hoppas givetvis att det finns bättre firmor. Det var knappt godkänt efter många besiktningar.
Daniel F:
Behövde hjälp med reparera en glasruta tidigt en morgon. Ryds var på plats inom 60 minuter och hade en provisorisk lösning fixad på nolltid. Skönt med tanke på kylan ute; supernöjd med servicen.