Internet på Södermalm

2 rekommenderade företag inom internet på Södermalm, Stockholm

• 7 omdömen
    Annika T
    Annika T: Håller med om att Playz är ett jätte bra internetcafé. Kaffet är super gott och alla som jobbar där är jätte trevliga. Rekommenderas starkt!!
  • Driver du internet i Södermalm?

• 6 omdömen
    VIVI S
    VIVI S: Sämsta bredbandsbolaget förutom Comhem så klart.. fick hjälp I helgen att installera min nya dator då upptäcktes att jag bara får 146 i hastighet o vi betalar för 500-1000..påtalar detta i kundtjänsten killen i kundtjänsten hjälper mig att fylla I ny kod o i datan o i telefon o det funkar nu får 446 så rätt ok. Fick en annan kod från början blev alltså lurad att skriva in fel kod från början så dem tjänar pengar på att ge sämsta uppkoppling o man betalar för högsta..Nu börjar helsiket efter att datan är klar svartnar våra 2 tv apparater pratar med kundtjänsten mellan kl 19-21 som är trevlig o försöker hjälpa mig att få igång min tv som vi betalar för dubbelt för då vi har två. Jag får springa mellan vardagsrummet/sovrummet o dra ut sladdar/starta om upp o klättra för att komma åt vår router..efter 1.5 h säger han att han inte är bra på detta utan får hjälp av en specialist på detta han går också bet på detta..alltså blir utan tv o vet ej när det ska fixas..Blir lovad en ny router o en slad som jag kan dra själv mellan router och tv..behöver jag mer hjälp får jag betala det själv 499 kr/h..annars läsa på nätet hur jag ska göra för att installera detta..Bara detta om specialist inte fixar det lär ju jag inte göra det heller..Bara hålla tummarna på ny router o att det ska funka bättre..undermåliga produkter som man betalar för o en tjänst man inte får som dem tar fullt pris för. HAR DU ETT VAL VÄLJ INTE BREDBANDSBOLAGET!! Själv hade jag inget val fick välja på Comhem/Bredbandsbolaget som br tecknat avtal med..