Oliver N:
Om ni söker juridisk hjälp skall ni absolut akta er för detta företag. Vår tillit till detta företag slutade med en stor ekonomisk förlust för oss och vi är fruktansvärt missnöjda med Nordbro AB. Vi sökte upprättelse flera gånger utan att få några konkreta besked. Kompetens och drivkraft saknas, pengar skall betalas i förskott och något kvitto på depositionen fick vi inte heller. Vi fick alltså inget underlag alls. Telefontjänsten som företaget säljer och som skall innebära hjälp över telefon är egentligen bara ett lockbete för att binda till sig kunder
Efter ett mail vi skickade och råkade stava fel på en bokstav fick vi ett mail tillbaka från ett annat företag med namnet Norbro, i mailet stod det att dom har fått väldigt många mail från arga kunder som varit missnöjda med Nordbro men att dom bara skrivit snällt tillbaka att mailet gått till fel företag. Tydligen finns det många drabbade.
Fredrik G:
Antingen var jag en jobbig klient, jag har haft 4 advokater. Hon förde min talan sämst. Och försöker ta betalt för ett arbete, som var under all kritik. Sen när vi skulle överklaga, så körde hon ett klipp och klistra. Och vill ha betalt för det.
Anna Karolina L:
Erika hjälpt till med en ekonomisk fordran. Linda von Knorring är en riktig klippa på kontoret som bara löser det. Trevlig, snäll, personlig och helt enkelt otrolig. Anna
Christina J:
Vidrigt dåliga! Anlitade familjens jurist till bouppteckning, glömde kalla alla dödsbodelägare till förrättningsmöte, begärde in banksaldo alldeles för sent, glömde skicka in till skatteverket pg semester. Fullständigt omöjlig att få kontakt på telefon och mail, ringde aldrig tillbaka! Familjens jurist fick uppdraget 2 veckor efter avlidendatum, efter 4 mån är fortfarande inget inskickat, trots att alla papper är på plats, fy sjutton så dåligt!
Christine may T:
Totalt slöseri på min tid och pengar. Hon debiterar dessutom en kvart för saker som tar några sekunder att göra; som att forwarda ett email och att ringa mig utan att nå mig! Hon känns inte närvarande. Jag avslutade ärendet på telefon. Sedan skriver hon 14 dagar senare och frågar hur jag vill gå vidare. Ett sätt att debitera mer pengar. En kvart för att hon skriver till mig och frågar, och en kvart för att jag skrev att jag avslutade det ju, och jag väntar på fakturan. Har aldrig varit med om något liknande. Brevet som hon hjälpte mig att skriva tog dessutom 3 korrekturvändor och hade noll effekt. Kastade 19 000 kr totalt! Kan verkligen inte rekommendera.
Ebba Maria Elisabeth R:
Bedrövligt ,framför klienters lögner och lämnar falska uppgifter under ed. Företräder personer som de vet driver mål baserat på lögner och förfalskat underlag, underlättar på så sätt för psykopater, narcissister att utöva eftervåld i form
av ekonomisk och psykisk misshandel. Jag rekommenderar inte NJL till min värsta fiende, om jag hade haft någon.
Lars Mikael R:
Anjali har haft hand om ett dödsbo ärende där vi som arvtagare har blivit lovade vid två tillfällen att pengarna skulle betalas ut men så har inte skett trots ett flertal påtryckningar.
Björn P:
Dyrt, otrevliga, totalt omöjliga att jobba med. Dessutom anmälda 4 gånger till ARN och förlorat 2 av dem. Akta er för dessa! Deras enda mål är att suga ut alla pengar ur dödsboet.
Eje W:
Hur kan de ha så högt betyg? De behandlar människor otroligt illa! Jag är traumatiserad för livet pga Amber advokater. Mitt liv blev totalförstört för all framtid för att de sköter bodelningar i hässleholms kommun. Min motpart var en uppenbarligen mycket sjuk indvid och hennes enda vilja var och är fortfarande att bryta ner mig. Detta hjälpte Amber advokater henne med och de tvångssålde mitt hem under taxeringsvärdet mha hot och våld från köparen! Riktigt sjuk historia och jag kan inte fatta att advokater inte har ett större ansvar för vad de gör med människors liv. Mitt förtroende för sverige, svenskt rättsväsende och myndigheter är totalförstört för all framtid tillsammans med mitt liv, min vilja att leva och min ekonomi. Ren skandal.
Marcus T:
Advokaterna på Advokatbyrån Lundia är självupptagna, lyssnar inte på sina kunder, och rättar dessutom inte till sina egna stavfel i arbeten som de tar ut full betalning för.
Deras prissättning överstiger dessutom andra advokat byråer med råge (ca 1500Kr/timme + moms).
Vid eventuella klagomål på dåligt utfört arbete, hänvisar de till Konsumenttvistnämnden, p.g.a dåligt intresse för kunden.
Man bör undvika denna advokatbyrå om andra alternativ finns.
Kalle S:
Anlita inte denna advokat om ni vill ha en diskret och kompetent hantering. Vid en skilsmässa skickades dokument i kuvert med logo till hemadressen vilket medförde oro och upprörda känslor för våra barn. Detta trots att uppdragsgivaren ville hålla barnen utanför. Har man inte mer förståelse för sina klienter bör man tänka om.
x:
Ta inte denna advokat då han dels lurar dig och dels lurar staten.
Urusel advokat med slarvigt bemötande.
Ta en annan advokat då denna är både JO anmäld samt polisanmäld!!
Magnus K:
Överpriser! De gjorde en bouppteckning som var under all kritik, tog längre tid än utlovat och var vansinnigt dyrt! Vill varna ALLA som överväger att kontakta dem.