MARKUS H:
Jag fick till min stora glädje kontakt med jurist Thea Palmqvist som hjälpte mig i vårdnadstvist då alla odds vart emot mig så fick jag hjälp av Thea till växelvisboende och det blev fortsatt gemensam vårdnad för min son.
Utan Thea hade detta aldrig gått då oddsen vart så pass mycket emot mig och jag hade nästan gett upp allt krigade i motvind. Thea har samtidigt varit ett underbart stöd när oddsen varit emot mig från bl.a familjerätten och gett hopp hela tiden vilket har hjälpt mig till bl.a sömn och att inte ge upp.
Vi har haft bra kontakt genom hela processen och hon hjälpte mig även att få rättshjälp.
Vill tacka från hela mitt hjärta Thea Palmqvist utan dig hade detta aldrig varit möjligt.
Har fått underbart bemötande utav samtliga på Lagerlöfs Advokatbyrå och dom teamar verkligen upp för att se till att man får bästa möjliga hjälp. Tack alla ni.
david l:
Vi fick ett mycket kompetent, vänligt och bra mottagande. Igenom en mycket lång och trist process kring ett husköp kände vi att vi fick 100% stöd och hjälp av vår advokat. Hela affären avlöpte till vår förmån, något som skedde helt genom vår advokats försorg. Vi fick snabbt svar på viktiga frågor och alla praktiska moment avlöpte mycket smidigt. Vi är kort sagt mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Claes Blåe!
Charlotte Amalie Justina W:
Min upplevelse av Tina på Adacta är framförallt den känsla av trygghet och kompetens som hon med tydlighet har lyckats förmedla.
Melissa patricia my H:
Underbart och empatiskt bemötande av Erik kockum. Extremt kunnig och professionell. Mycket nöjd med valet av Erik. Han hjälpte mig genom en otroligt tuff tid. Han gjorde det med bravur och gav aldrig upp. Kommer alltid vara tacksam för hans kraft när min var slut. Vi vann.
Ulrik johannes F:
Anlitade Proforma och vad jag uppfattade det som utfördes uppdraget av Henrik med kollegor på ett korrekt och seriöst sätt med hög integritet.
Katja Ekaterina K:
Jag har haft och fått hjälp av Linda Lavré och har bara gott att säga.
Ett utomordentligt varmt och trevligt bemötande från början till slut. Linda var genuint seriös direkt vid första kontakten. Utstrålar en hög kompetensnivå genom hela rättsliga processen.
Hon har varit tydlig och skicklig i mina ärenden (bodelning till att börja med och vårdnadstvist senare), snabba återkopplingar och också empatisk utifrån en arbetsam och infekterad situation för mig och mina små barn. Jag är mycket nöjd med hjälpen och stödet jag fått igenom en fruktansvärt jobbig process!!! Som resultat har jag nu ensam vårdnad och, viktigast av allt, trygga och glada barn hemma.
Jag tycker Linda har varit fantastisk!
Tydlig kommunikation, agerande, rådgivning och uppföljning.
Hennes skicklighet i förhandlingsarbetet imponerade verkligen, och jag är otroligt nöjd med hennes insats.
Hon tog sig tid att lyssna, vägleda och ge värdefulla insikter, vilket skapade ett stort förtroende. Hennes professionella bemötande och tydliga kommunikation gjorde processen betydligt enklare att hantera.
Nu har Linda flyttat till Stockholm men fortsätter att vara mitt ombud i Helsingborg vilket bara belyser den högsta nivån av professionalism.
Grattis Stockholm med omnejd! Ni har nu tillgång till en av Sveriges, enligt mig, bästa advokater!
Alex:
Advokat Bertil Begander är professionell med juridisk kompetens inom bland annat familjerätt. Bertil är engagerad advokat med god retorisk förmåga. Han är särskilt skicklig när det gäller att kunna övertyga och är saklig att framföra klientens talan i domstolen. Bertil lägger stor vikt på barnens bästa i familjerättsprocesser. Han har vidare ett stort engagemang och driv att föra fram klientens talan inför domstolen. En av Malmös absolut bästa advokat inom familjerätt.
Rekommenderas varmt!
Madelen O:
Maria är en fantastisk kvinna, artig, hjälpsam och väldigt proffesionell!
Jag rekommenderar henne varmt till alla som behöver den typen av hjälp!
Madelen olsén
Ricard J:
Bemötandet var mycket bra och de var kompetenta. Jag vann mitt mål och fick mer pengar än vad jag hoppats på!!
Jag hoppas att jag aldrig behöver en advokat igen men om det behövs kommer jag ringa Nordic law!
Carl L:
Per E Samuelson är författare till en lärobok i förhörsteknik. När han själv uppträder i rätten är han suverän. Om den, som blir förhörd försöker slingra sig, är Samuelson på honom igen. Till slut har rätten fått höra precis vad Samuelson vill skall komma fram. Det torde vara anledningen till att Samuelson så ofta vinner sina mål.
Lars Gunnar L:
Kan bara rekomendera företaget och dess personal
Jag var skyldig en klient till Mercantile en större summa pengar och fick god hjälp att lösa situationen som var allvarlig för min del. Tack!
Glenn A:
Bra advokatfirma med goda resultat men Jörgen Hemby själv visade sig stava jättedåligt vilket jag tycker är konstigt för en advokat. Kommentera gärna om det finns liknande erfarenheter om denne.
Fredrik G:
Antingen var jag en jobbig klient, jag har haft 4 advokater. Hon förde min talan sämst. Och försöker ta betalt för ett arbete, som var under all kritik. Sen när vi skulle överklaga, så körde hon ett klipp och klistra. Och vill ha betalt för det.