Kläder i Kristianstad

6 rekommenderade klädbutiker i Kristianstad kommun

• Dulijana F
    Dulijana F: Man bedöms professionellt och får alltid hjälp av personalen. Skorna och priserna är lagom och mycket och välja, för allas smak och åldrar. Vill passa på och svara till Ingrid L här, att jag har svårt och tro att personalen ljuger om att skorna är använda, och att i så fall om skorna ser använda ut, tycker jag att kunden ska vara tacksam för att den ändå har fått tillgodo kvittot.
  • Driver du klädbutik i Kristianstad?

• 3 omdömen
    Emelie H
    Emelie H: Pratade just i telefon med en tjej på Carlings. Min sambos skinnjacka hade gått sönder i dragkedjan, men han skall få byta till en ny för samma pris. Bara detta är helt underbart gjort av dem. Att hon sedan tar vårat nummer för att ringa upp när de får in nya skinnjackor för våren är bara bevis på hur otroligt bra service carlings i kristianstad har, HEJA ER!
  • Eva H
    Eva H: supersnygga sportskläder men saknar en del sommarkläder trevlig och tillmötesgående personal
  • 1 omdöme
    Tobias A
    Tobias A: Otrolig service och väldigt kunnig personal! Helt klart butiken för den som vill ha de lilla extra!
  • JC

1 omdöme
    Tore B
    Tore B: Bra bemötande av personal, tycker butikslösningen kunde varit något bättre dock. Blir gärna lite trångt. Bra utbud av jeans och tröjor annars till rimliga priser.
  • Driver du klädbutik i Kristianstad?

• Birsen M
    Birsen M: Skopunkten är en väldigt bra skoaffär för alla men särskilt för stora familjer. De har ett erbjudande som alltid gäller och det är ta 3 betala för 2. Jag tycker att skorna kunde varit lite billigare eftersom kvaliteten inte är den bästa även om det redan är väldgt bra priser på skorna. Ska man köpa 3 par så lönar det sig verkligen.