Jakob J:
Jack & Jones butik i köpcentret Nova i utkanterna av Lund är en relativt liten butik som dock hittills inte gjort mig besviken. För det mesta har jag stött på ny personal varje gång som alltid har varit lika trevlig och hjälpsam. Ett måste vid en resa till Nova.
Isabella P:
Otroligt trevlig personal, som ser ut som vandrande skyltdockor. BUtiken är fräsch med högt i tak, skön musik och hipp miljö.
Skorna rekommenderas! Basplagg är inte prisvärda och bör inte införskaffas i den här butiken. Men de andra kläderna som finns där, är inte just helt vanliga kläder utan de har en topshop prägel på den. Kanske volanger, eller knappar. Det gör varje sorts plagg unikt. I provrummen finns skor som är avsedda för att testas med kläderna. Cool affärsidé :)
Fredrik R:
Så fort du kliver in genom dörren till butiken så känner du att du vill handla :) Ägaren, Magnus, är väldigt serviceinriktad och lyssnar verkligen på vad du säger att du vill ha. Ibland kommer han med förslag på hur ditt köpa kan kompletteras, men inget pushigt.
Bara kvalitetsmärken till normala-bra priser. Rekomenderas varmt!
Elin S:
En av mina favoritaffärer. Snygga skor till bra kvalitet och varierande pris. Dessutom finns många av modellerna i små storlekar vilket är mycket bra!
Lina L:
här har jag köppt flesta av mina kläder de har ett brett utbud och det ä lätt att hitta det man söker i butiken plus att personalen är trevlig och hjälpsam. det är lätt tilgängligt också det ligger mitt i stan så det går inte att missa. förutom kläder har HM också makeup med del flesta kända märkena till ett överkomligt pris.
Ellinor P:
Usch och fy för butiken på Nova Lund, jag var med min pojkvän inne och skulle göra en retur, blev så otroligt dåligt bemött att jag aldrig mer kommer besöka en Dressman-butik igen
Frans K:
Helt okej affär, dock är utbudet lite halvbra. Bemötandet är väldigt bra, men då jag hade köpt en felsydd jacka fick jag vänta en och en halv vecka på att skräddaren skulle ordna den. Det gick inte att byta mot en ny, (kom tillbaka med den samma dag som jag köpt den).