Magnus B:
Ett hatobjekt på kanten av den röda mattan som stundvis kläder Bilblioteksgatan. Här behandlar man personalen lika illa som tillverkarna av kläderna som torgförs behandlar sömmerskorna i tredje land. Stället får betyget; en rostig strumpsticka rakt upp i rektum.
Nikke L:
Hugo borde få en femma bara på grund av de kluriga små annonser de har spritt omkring sig genom åren. Eller för de utmärkta lapparna som de affischerade stan med i vintras.
Men det som ger dem betyget är förstås att de är en riktig klädbutik med grym koll. En klädbutik som jag aldrig har lämnat missnöjd, utan tvärtom välklädd, uppklädd och glad. Visst kostar det lite mer, men inte mer än i motsvarande märkesbutiker, och oftast med väldigt mycket bättre utbud och alltid med bättre produktkännedom.
PIA S:
Såå bra service. Ringde för att höra om de hade ett visst märke på kläder och fick då nej. Men Pauline var snabb och fråga om jag kunde tänka mig en annan ljusblå skjorta och att hon kunde se om den fanns online. Det slutade med att jag åkte in till butiken. Hon tipsade dessutom om när det var mindre folk i butiken. I butiken fick jag väldigt bra service. Hon tag fram kläder och kom med olika förslag som jag provade. En härlig shopping upplevelse.
Fritjof A:
Det är sällan jag träffar på personal som är så här exceptionellt sköna att ha att göra med. Genuint trevliga människor!
Dessutom sitter kläderna grymt bra :)
Carro:
Min absoluta favoritbutik när det kommer till kläder! Mycket trevlig och hjälpsam personal. De har fått mig att prova kläder jag normalt inte skulle skänkt en tanke, och fått mig att upptäcka nya kläder, som ändå håller sig till min stil. Inte nog med det så fick jag med en skiva av Danko Jones sist jag köpte jeans!
Olow S:
Killarna på Suits and Shirts får dig att känna dig enormt välkommen och väl omhändertagen när du kommer in.
Jag skulle skaffa mig en skjorta till nyårshelgen, hade med mig min skrynkliga kavaj för tips om matchning. Efter besöket gick jag ut med inte bara en ny skjorta, utan med en nypressad kavaj, två par manchettknappar på köpet och en känsla av att ha gjort det bästa skjortköpet på länge.
Killarna har inte bara örnkoll på vad som passar oss som kunder utan dessutom servicekänsla som får en engelsk butler att blekna.
De lättaste fem recos jag någonsin kommer att kunna sätta.
Damian G:
Jerns är en butik med bra urval på skor du hittar både finskor till gympaskor. Eftersom de har ett stort utbud så hittar man oftast de man letat efter. Men skulle du inte göra de så hjälper personalen dig att hitta till närmsta Jerns butik där just det paret skor du vill ha finns.
Marie B:
Har iofs handlat där på ett tag nu, men de brukar verkligen ha världens goaste och gladaste personal! Hjälpsam, men ändå avslappnade och lagom "säljiga".
Emma J:
Lågt pris och ganska dålig kvalitét. Ska man ha något som är trendigt en kortare tid är det en perfekt butik. Är du ute efter basplagg skulle jag däremot rekommendera en butik med bättre kvalitét. Det bästa är att de får in nya kläder varje vecka och har ofta de rådande trenderna på galgarna. Just den här butiken är ganska trång och jag åker hellre till Götgatan och besöker Gina Tricot där.
K:
Okej, det här är klyschigt, men PUB är osvenskt. Här blir man upplyft, nyfiken och överraskad på samma sätt som man kan bli av att resa utomlands, härligt! Massor av fina, roliga märken som inte finns överallt annars. PUB känns liksom lite modigare, och lite mer galet, med lite bättre koll än andra varuhus/gallerior (och så kan man köpa tokbilliga, fina blommor på Hötorget på väg hem om man är där när de ska stänga igen).
Linda N:
Tack för hjälpen med att prova jeansen. Jag fick många bra förslag och du visste precis vad jag var ute efter. Kan verkligen rekommendera jc sergel!
susanna b:
riktigt schyssta kläder i snygg butik. bra personal som alltid hjälper med råd och ger lite extra snack. men tycker att tjejsidan kunde kunde va lite större.
KHATEREH M:
Jag har handlat i denna butik 3ggr och varenda gång har jag blivit bemött på det mest otrevliga sätt.
Jag har varit en trogen kund mot LV och denna butik (säljare) är under ALL KRITIK!
Efter dessa upplevelser kommer jag aldrig mer besöka denna butik, nu handlar jag bara från deras hemsida.
Om ni vill bli bemötta på ett undermåligt sätt med 0 service och medkänsla då är detta rätt plats för er.
Håller med föregående recension att alla i denna butik är jävla KOSSOR!
Leon:
Här har jag handlat i över tio år och måste säga att affären har hållt en konstant hög kvalitet över åren. Här hittar du förutom det egna märket Paul & Friends som mest utgörs av tröjor och skjortar av lite mer slimmad typ även ett stort sortiment av Acne-jeans samt utvalda Yoshi Yamamoto, Carhartt, Duffer, Marc Jacobs och Viktor Rolf. Du hittar också accessoarer som väskor, plånböcker, solglasögon, smala slipsar samt ett begränsat skoutbud och randiga strumpor.
Det som säljs på Paul & Friends är inte det trendigaste utan mer av tidlös karaktär. Det är inte billigt heller, men köper du basplagg här, som t.ex. en svart ulltröja från P&F så kan du ha den i tre år utan att den tappar form eller färg, givet att du inte går upp i vikt förstås. Kläderna på Paul & Friends ÄR av smal/slimmad karaktär, så är man kraftig passar nog kläderna inte så bra.
EMELIE L:
Tycker detta är en jätte bra underklädes affär, köpte alltid mina underkläder innan på HM och såna affärer. Men så bokade jag en gratis rådgivning provning på Twilfit, och det var det bästa. Dels så fick jag min rätta BH storlek utmätt, men sicken service de har. De hjälper verkligen en, och ger råd och tips på vad man ska tänka på. De har ett bra sortiment med både billiga och dyra plagg. Här kan man verkligen skämma bort en själv!
Jennifer H:
Bra high-end sortiment av kläder, väskor och skor. Trevlig och tålmodig personal och trevliga kunder. Här hittar du dom där sakerna som inte går att uppbringa någon annanstans i Sverige. För er som går igång på att köpa Kenzo-klänningar till era ungar så finns det givetvis en "Schuterman Baby"
Henric E:
Mycket trevlig personal som är serviceminded. Butiken har ett riktigt bra sortiment med många plagg som du inte hittar någon annanstans. Denna butik är värt ett besök!
Emma J:
Har handlat ett par plagg här och som alltid med Filippa K är kläderna tidlösa, snygga och håller hög kvalitét. Butiken är fräsch och välordnad, och provrummen är stora och rymliga. Trevlig och hjälpsam personal, även när det är mycket folk och stressigt. Det känns lyxigt att handla här!