Kläder i Skåne

Skurup  (1 st)
Örkelljunga  (1 st)

Topp 25 klädbutiker i Skåne

Niklas B
    Niklas B: Personlig service på hög nivå. Stort och spännande utbud på liten yta. Fräsch butik med fina skor för alla tillfällen.
  • Cecilia B
    Cecilia B: Kunnig & trevlig personal!
  • Bella F
    Bella F: Billiga kläder med hyfsad kvalitet iaf.. oftast är personalen trevlig också!
    Fredrik R
    Fredrik R: Så fort du kliver in genom dörren till butiken så känner du att du vill handla :) Ägaren, Magnus, är väldigt serviceinriktad och lyssnar verkligen på vad du säger att du vill ha. Ibland kommer han med förslag på hur ditt köpa kan kompletteras, men inget pushigt. Bara kvalitetsmärken till normala-bra priser. Rekomenderas varmt!
  • Mq

1 omdöme
    Birsen M
    Birsen M: Där finns det alltid något snyggt att köpa till bra kvalitet men tyvärr till lite högre priser. Det finns en del kända märken som är lite extra dyra men även de märken som är lite billigare.
  • Elin S
    Elin S: En av mina favoritaffärer. Snygga skor till bra kvalitet och varierande pris. Dessutom finns många av modellerna i små storlekar vilket är mycket bra!
  • Bengt F
    Bengt F: Bäckströms Hattar är en klassiker. Bäst av de skånska hatt- och mössbutiker som jag besökt. Tradition och kunskap i en fin omgivning, Ystads germytliga gågata. Bra och trevlig service av kunnig personal. Min årliga vårliga tur för inköp av sommarens huvudbonad går alltid till Bäckströms.
  • 2 omdömen
    Elin J
    Elin J: Bra butik om man letar efter jeans (kanske man förstår av namnet). Personalen är visserligen trevlig men inte hjälpsamma. Vi stog där inne en gång och letade igen alla jeanshögar, hittade inte rätt storlek osv medan den arbetande personalen stog och pelade naglarna. Bra butik men minus för personal-insatsen!
  • Lina L
    Lina L: här har jag köppt flesta av mina kläder de har ett brett utbud och det ä lätt att hitta det man söker i butiken plus att personalen är trevlig och hjälpsam. det är lätt tilgängligt också det ligger mitt i stan så det går inte att missa. förutom kläder har HM också makeup med del flesta kända märkena till ett överkomligt pris.
  • Monica J
    Monica J: Hotar kunder, säljer falska plagg, lämnar inga kvitton, lämnar inte plagg som inte ens hållt i en vecka i sömmarna utan syr det själv så det ser ut som en åtta åring sytt det. Är otrevlig när man ifrågasätter honom.
  • Rickard G
    Rickard G: hjälpsamma och trevliga bra sortiment,, jag har bara vart i älvsjö stockholm . Tack unga tjej som hjälpte mig med huvudskydd.. du var guld värd:)
  • Jonas E
    Jonas E: Schysst butik på stora shopping gatan, snygg inredning och bra personal. Det är ju förstås en kedje butik, men jag tycker att de har hittat en bra lokal för sitt concept med lite rustik i huset. Sen kankse inte jag springer och köper en massa Peak Performace kläder som den gemene Sturecompanisten. :)
  • 2 omdömen
    Ellinor P
    Ellinor P: Usch och fy för butiken på Nova Lund, jag var med min pojkvän inne och skulle göra en retur, blev så otroligt dåligt bemött att jag aldrig mer kommer besöka en Dressman-butik igen
    Amanda E
    Amanda E: Trevlig klädbutik i centrala Malmö. Butiken har framför allt mycket kläder och accessoarer från Burberry, allt i från väskor, skor, sjalar och kläder. Men även en hel del andra bra märken. Det är hit man ska gå om man är på jakt efter en fin cachmere-halsduk eller liknande! Väldigt trevlig och hjälpsam personal är ett stort plus!
  • Malin N
    Malin N: En bra butik för klassiskt herrmode som ligger snäppet över de stora konfektionskedjorna. Utbudet är av normalklass och servicen är helt okej.
    Kristian N
    Kristian N: rätt bra affär, en av de ända butikerna som fungerat för killar i början, har dock börjat komma fler fast fungerar fortfarande bra och har ett varierat utbud.!
    Amanda E
    Amanda E: Jag gillar Gant och denna butiken i Malmö tycker jag är riktigt bra. Den är hyfsat stor och tar oftast in hela kollektionen, allt ifrån jackor, tröjor och byxor till skor, väskor och accessoarer. Den ligger centralt i Hansa Kompaniet, och ett plus är den trevliga och hjälpsamma personalen som alltid brukar hjälpa till med storlekar och annat.
  • Liz J
    Liz J: Bra överlag ! men det finns några som borde gå charmkurs eller bara vara på lagret!
  • Birsen M
    Birsen M: Skopunkten är en väldigt bra skoaffär för alla men särskilt för stora familjer. De har ett erbjudande som alltid gäller och det är ta 3 betala för 2. Jag tycker att skorna kunde varit lite billigare eftersom kvaliteten inte är den bästa även om det redan är väldgt bra priser på skorna. Ska man köpa 3 par så lönar det sig verkligen.
    Frans K
    Frans K: Helt okej affär, dock är utbudet lite halvbra. Bemötandet är väldigt bra, men då jag hade köpt en felsydd jacka fick jag vänta en och en halv vecka på att skräddaren skulle ordna den. Det gick inte att byta mot en ny, (kom tillbaka med den samma dag som jag köpt den).
  • Kerstin A
    Kerstin A: Detta är en stor butik som känns lite väl avlång (känns som att du ibland inte kommer fram) Jag upplever att detta H&M ibland har rörigt bland sina kläder och även i provrummen ligger de slängda på golvet. Inget som uppmuntrar en till att prova något klädesplagg. Alltid lång kö tyvärr, en aning trist. Deras ksmetika, tvål sortiment är dock välsorterat. Lätt att hitta bland produkterna. 3/5 recos ger jag.
  • Qpaqex
    Qpaqex: Som kille på herravdelningen så får jag ingen respons. Det finns kassabiträden, men det är allt. Få hjälp att finna rätt storlekar eller ett visst plagg funkar sällan. Sker det så suckas det och blir nästan sura miner. Om de inte trivs i ett serviceyrke så finns det så många andra att söka. Att sen herravdelningen ligger i källaren gör ju ingen munter. Att sen det går rulltrappa ner, men inte upp, det förstår jag inte. Borde det inte vara tvärtom? Jag hade kunnat handla 2-3 gånger mer här om personalen hade sett mig som kund. Ledsen, men är herravdelningen en avstjälpningsplats för de som inte platsar på de andra avdelningarna? Jag bara undrar. Det hade kunnat vara så bra. Nu är det bara tröttsamt och ledsamt.
  • Elinor L
    Elinor L: Har skor från små barn till vuxna. en bra affär för familjer
    Jonas B
    Jonas B: Köpte ett par skor som säljaren sålde in med "prova dem hemma" inom en vecka. Tyvärr visade det sig att att jag fick smärtor i fötterna redan efter ett par hundra meters utomhusgång. Gick dit för att få pengarna tillbaka eller iallafall få möjlighet att byta till något annat. Men nej, jag hade använt dem ute och därför gick det inte att byta tillbaka dem. Fick inte ens någon möjlighet att få någon typ av deal. Vill verkligen stödja lokala företag, men att hjälpa till när det strular är inget för Sko-Rönne.
  • Johanna L
    Johanna L: Sko Punkten känns som ett ännu mer "plånboksvänligt" alternativ, om man jämför med konkurrenter som Din sko. "Dimper" ofta ner reklam om kampanjer från Sko punkten i min brevlåda. Erbjudandena låter ju helt ok. Men tyvärr anser jag kvaliteten på dessa budget skor vara för låg. Inte ens värda sitt låga pris. Denna kedja får "1/5 recos" av mig.