Anders Å:
Snygga produkter men framför allt professionell service. Jag fick fabriksfel på mina byxor som jag köpte där. Jag blev väl mottagen fast jag kom med problem. Dom löste det riktigt reko och schysst!
Olow S:
Killarna på Suits and Shirts får dig att känna dig enormt välkommen och väl omhändertagen när du kommer in.
Jag skulle skaffa mig en skjorta till nyårshelgen, hade med mig min skrynkliga kavaj för tips om matchning. Efter besöket gick jag ut med inte bara en ny skjorta, utan med en nypressad kavaj, två par manchettknappar på köpet och en känsla av att ha gjort det bästa skjortköpet på länge.
Killarna har inte bara örnkoll på vad som passar oss som kunder utan dessutom servicekänsla som får en engelsk butler att blekna.
De lättaste fem recos jag någonsin kommer att kunna sätta.
SANDRA E:
Underbar söt liten butik med inredning, kläder och lite annat! Hit måste ni besöka! De har märken som lilly of sweden, ib laursen, love forever, interiörhuset och mycket mera! Super trevliga tjejer!
Marie B:
Har iofs handlat där på ett tag nu, men de brukar verkligen ha världens goaste och gladaste personal! Hjälpsam, men ändå avslappnade och lagom "säljiga".
Tove S:
MQ har överlag ett varierande sortiment av kläder i prisklasser från normala priser till högre. Det som är extra bra med den här butiken är att personalen är så servicevillig. De är alltid trevliga och hälsar när man kommer till butiken och hjälper gärna till.
Björn H:
En herrekipering med allt vad det innebär. Kostymer, skjortor, slipsar, hattar, skor und so weiter. Mycket kunnig, trevlig och hjälpsam personal. Gubbig? Javisst, men det skall den vara.
Monika S:
Jag ÄLSKAR den här butiken. Underbar atmosfär, supervackra kläder och genomtrevlig hjälpsam personal. Man känner sig välkommen och omhändertagen utan att det blir för mycket. Har aldrig gått besviken därifrån.
Stig E:
Nedanstående rekommendationer gäller inte för House of Far East, som är ett av våra bättre importföretag av specialsydda arbetshandskar och kläder bl.a.
Stig Ek,
tidigare medarbetare
Bitte S:
Jättebra sortiment med snygga skor av kända märken. Herr, dam och barn, ja här finns bra kvalitet i stort sortiment - men inget lågprisskräp. Så härligt med en skoaffär som inte tillhör en kedja. Bra service och väldigt trevligt att handla här!
Läget bredvid Abrahamsbergs T-banestation plus att man kan parkera direkt utanför butiken underlättar besöket :-) Rekommenderas!
Damian G:
Gillar du märkeskläder av god kvalite så är Gate-One butiken för dig här hittar du allt från jackor till strumpor. Priserna ligger på samma nivå som på Nk. Servicen här är bland den bästa av de klädbutiker som finns runt om i stan. Men akta dig för att komma ut med mer kläder än du hade tänkt köpa från början!
Christian M:
Ni behöver inte läsa om konkurrerande företag, inte titta på någon sponsrad länk. Det enda ni behöver göra om ni arbetar i kostym och är män mellan 25 och uppåt är att besöka Gunnar och grabbarna på Sturegatan.
Ken E:
Ett riktigt service inriktat företag som tillgodosåg mina krävande krav!
Startade en fotbollsförening med ett gäng bekanta och insåg snabbt att matchställ saknades inför första matchen! Efter paniken lagt sig kontaktade vi Trycktorget.se som fixade fram en stort gäng matchställ på nolltid!
Mycket bra tryck & material i bra kvalité!
Fick en bra dialog med support som fixade mina krävande krav!
Rekommenderas varmt, jag har redan dragit en ny beställning!
Damian G:
Jerns är en butik med bra urval på skor du hittar både finskor till gympaskor. Eftersom de har ett stort utbud så hittar man oftast de man letat efter. Men skulle du inte göra de så hjälper personalen dig att hitta till närmsta Jerns butik där just det paret skor du vill ha finns.
Magnus S:
Sjöströms Entreprenad har handlat sina arbetskläder på de FACTO under ett antal år och har alltid fått mycket bra hjälp och bra rådgivning. Rekommenderas starkt.
Dani D:
I särklass, enda stället i hela Järfälla som har bästa utbudet för affärsmän i yngre stadiet, dvs 25-45 år. De har ocks lite ungdomligare kläder, men klart den bästa herrklädsbutiken i Järfälla, efter att ha bytt ägare under 2009.
Marianne S:
Hos Brothers & Sisters i Farsta hittar du snygga kläder både till vardag och fest. Du får bra service av uppmärksam och kunnig personal som alltid är vänliga och har ett mycket trevligt bemötande både mot kunderna och mot varandra. Skön stämning i den här butiken gör att man gärna handlar här!!
Marianne