Stefan J:
Arbetet utfördes med stor noggrannhet och yrkeskunnighet. Trevlig personal som håller vad dom lovar. Kommer absolut att anlita detta företag igen.
HENRIK F:
Proffsigt bemötande och arbete hela vägen från första möte, till planering, genomförande samt finlir på slutet. Jag gjorde rivning och sophantering själv för att spara på priset. Jag gjorde några sista-minuten ändringar av planlösningen och det togs emot väl. Bra kommunikation under projektgenomförandet. Arbetet blev klart i tid och till rätt budget. Snyggt badrum som resultat! Tack Christian med kollegor för ett bra jobb!
Maciek D:
Viktor är en riktig proffs. Både som hantverkare och företagare. Det har han alltid varit. Bygger med kvalité och levererar på tid. Inte en spänn dyrare än vad som var överenskommet. Vårt badrum blev helombyggt, vackert och tätt! Köket blev det finaste i hela Täby Centrum. Och allt tack vare Viktor. Nästa gång vi bygger om kök eller tillbyger en altan så blir Viktor som får jobbet.
Åke B:
Professionellt arbete, måste vara en av Sveriges bästa kortstavsläggare vackert arbete och snabbt utfört, till en rimlig kostnad som passade min plånbok.
Marie-Louise N:
Fantastiskt Vackert Golv med handgjord rutmönstrad bård. Suveränt Skickliga medarbetare som verkligen gjorde ett Magiskt Hantverk! Våra Allra Bästa Rekommendationer! Stort Tack till Trägolvsmästarna!
Marie-Louise & Bengt Norderfeldt - Djursholm
Maja Jagoda S:
Vi totalrenoverade ett badrum och Golv-Ove gjorde allt kring flytspackling och våtrumsmatta på golv och vägg. Vi är väldigt nöjda med arbetet, sköttes professionellt och blev riktigt bra utfört! Kan varmt rekommendera dem och kommer anlita om behov finns i framtiden.
Robin S:
Parkett & Golv var lyhörda, satte våra behov i fokus och hjälpte oss få de resultat vi sökte. Dom stod fast vid sina priser och löste problem som dök upp utan tjafs.
Parkett & golv hjälpte mig lägga/komplettera brädgolv, slipa befintliga brädgolv, pigmentering och behandling med hårdvaxolja. Vi kommer använda dom igen nästa gång vi ska slipa eller lägga nya golv.
Lars A:
Företaget håller tider bra, gör ett bra jobb, städar upp efter sig och är billiga. Vi har lagt flera jobb hos dem och har alltid varid mycket nöjda
Stefan B:
Beställde gruslagd bilinfart med kantsten, utfördes mycket snyggt, noggrant och snabbt och när jag önskade ett tillägg till det beställda jobbat så utfördes det mycket billigt eftersom de ändå hade alla maskiner mm på plats och priset var från början mycket tilltalande. Har även grannar som fått mycket snygga stenläggningar utförda av detta företag.
Gael Michael Augustin T:
Hantverkararbete när det är som allra bäst!
Det är andra gången jag anlitar Nockeby Parkett för att slipa och lacka om golvet på nedre våningen i våran villa. Vi var nöjda första gången, för över 6 år sedan.
Denna gång blev resultatat ännu bättre, till och med makalöst bra.
Den hantverkare som kom till oss var oerhört proffsig, väldigt noggrann, punktlig och trevlig. Liksom förra gången valde vi en lackering med vitt pigment. Det blev så himla fint.
Vi blev även förvånade över att det blev så lite damm. Innan lackeringen dammsög han över allt. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer.
THOMAS L:
Hanna var lyhörd för alla våra funderingar, kom med kloka alternativ och gjorde ett förstaklassigt jobb med att kakla om vårt kök. Mycket nöjd och kommer definitivt att anlita Wedebrands nästa gång jag har behov av kakling!
Niklas L:
Kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer till Mathias på Sthlm Golv. Super trevlig och enkel att ha och göra med och levererar jätte fint och nogrant resultat på vårt nybehandade fiskbensparkett. Extra plus för smidigheten kring offert och avtal innan start som är helt digitala utan krångel.
Agneta F:
Mycket noggrann och skicklig hantverkare. Man kan lita på att det blir bra gjort till bästa pris. Inget verkar omöjligt att utföra, öppen för allt.
Zeynab H:
Anlitades av försäkringen till badrum & tvättstugan.
Tony är väldigt enkel att prata med. Meddelar & sms allt på gott tid, och svarar alltid på tel & sms
Alltid i tid, lovat är lovat,
Snabb, noggrann och stor yrkeserfarenhet. Tony är en hantverkare som sätter en stolthet i ett bra resultat. Vi är mycket nöjda med resultatet. Jag som kund kan varmt rekommendera TONY på Em platt AB.