Trevliga personal, professionell och utför klart arbetet i samma tidsram vad de lovar. Jag är mycket nöjd kund och rekommenderar starkt!
Servicevision
Servicevision Sverige AB startades i 1986. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med allt inom bygg, städ, bokföring, bilverkstad (Nynäshamn). Servicevision Sverige AB utför arbeten i Stor Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Inget uppdrag är för litet –...
2 omdömen om Servicevision
Tack snälla för ditt omdöme & jättekul att ni är nöjda :) Vi uppskattade verkligen att samarbeta med er, smidigt och trevliga samt enkla dialoger.
Redovisning. Trevligt bemötande. Noggrannhet, med beröm godkänt. Rekommenderar till andra.
Mycket kompetenta och noggranna .
Hej Karin, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter det bästa och det är så trevligt att höra från våra kunder att de uppskattar det! I varje projekt arbetar vi tillsammans med kunden, så vi är också tacksamma för dig för god, tydlig kommunikation och trevlig bemötande! Ser fram emot vårt framtida samarbete .Det värmer oss !