Lokalvårdare i Kronoberg

Topp 4 lokalvårdare i Kronoberg

• Städbolaget Växjö

Verifierat företag
    156 omdömen
    Kontakta oss på Städbolaget för personlig och professionell städhjälp. Vi fixar det mesta inom städning för både privatpersoner och företag!
    Mikael S
    Mikael S: Bemötandet har på det hela varit bra, har dock varit problem med att städning uteblivit utan att ersättande städdag kunnat ordnas. Kvalitet på städning var bra i början, sjönk under en period, men efter påtalande blivit bättre igen. Köpt städning/strykning.
  • 70 omdömen
    Sofi R
    Sofi R: Homemaid har varit bra för oss sen dag 1. Allt från första samtalet och städningen de underlättar vår vardag här hemma obeskrivlig bra och allt utföra till perfektion ett företag som lyckats få bra medarbetare som brinner för sitt jobb och är otroligt service inriktade.
  • Ulrika S
    Ulrika S: Ett väldigt fint, trevligt och proffsigt bemötande. Tillmötesgående med önska av önskemål t ex dag/tid osv. Är väldigt nöjd med jobbet som utförs vi har haft städ samt fönsterputs. Har rekommenderat Fröken Rut till vänner i vår omgivning. MVH Ulrika och Lasse
  • Anneli B
    Anneli B: Mycket vänligt bemötande. Noggran proffsig städning! Jag är helt nöjd! Arbetet utfördes inom en kort tidsperiod eftersom det var en flyttstädning. Nästa hyresgästs omdöme om utförandet var: -Mycket bra gjort! Jag tycker att det helt klart är värt att överlämna städningen då man flyttar och själv har fullt upp med flytt och inflyttning. Evas vänliga, omtänksamma bemötande och noggranna utförande gör att jag inte kunde utfört det bättre själv! Jag rekommenderar detta företag om du är i behov av städhjälp!