Luftvärmepump i Stockholms län

Funderar du på att installera en luftvärmepump? Eller har den du redan har börjat krångla? Här hittar du allt som gäller din luftvärmepump i Stockholms län - oavsett om du ska skaffa eller reparera!

Att installera en luftvärmepump är både ekonomiskt och miljösmart. En luftvärmepump kan minska din energiförbrukning enormt vilket är bra både för plånboken och miljön! Dessutom värmer inte bara luftvärmepumpen huset, den filtrerar även bort damm, fukt och lukter från utomhusluften så att inomhusmiljön blir ren och trevlig att vara i.

Många moderna luftvärmepumpar kan du styra direkt i mobilen och du kan justera värmen på distans, otroligt smart om du väljer att sätta luftvärmepumpen i sommarstugan. När du köper en luftvärmepump idag får du ofta installationen på köpet.

Kolla vad de olika företagen erbjuder, både vad gäller produkt och installation eller reparation direkt här på Reco.se. Vi önskar dig lycka till med värmepumpen!

Orter i Stockholms län
Värmdö  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 9 företag inom luftvärmepump i Stockholms län

• Jonas D
    Jonas D: Bytt ut min gamla bergvärmepump mot en ny. Arbetet utfördes smidigt och proffesionellt.
  • Alena O
    Alena O: Vi fick vår luftvärmepump snabbt och prisvärt. Det tog bara några dagar. Rent både under arbete och efteråt.Allting enligt offert. Vi är mycket nöjda och känner oss trygga eftersom oavsett vad det är som händer så får vi snabb support även efter installation.
  • Anna-Lena M
    Anna-Lena M: De har på kort varsel och proffsigt med trevlig personal hjälpt till med trilskande vägghängd toalett, läckande element, byte av avlopp vid installation av tvättmaskin/torktumlare samt vid uppmätning/byte av toppskivor i vårt kök inte bara hjälpt till med att plugga avlopp utan även att tillfälligt montera bort ugn, spishäll och skivor. Kort sagt bra service som man behöver.
  • Rune K
    Rune K: Vi har anlitat Göthes sanitetslager alltsedan vi flyttade till Norrtälje kommun och, såvitt jag kan bedöma nu, så kommer vi att fortsätta att göra det. Mer än så behöver jag väl inte säga.
  • CHARLOTTE I
    CHARLOTTE I: Oseriösa!! Extremt saltade fakturor - faktiska arbetstid ca 20 min (de skulle byta 2 blandare) men fakturerade för 6(!!) timmar. Den första rörmokaren kunde inte utföra arbetet utan fick tillkalla sin chef som kunde vägleda var han skulle stänga av vattnet. Sen ”trodde” han att allt fungerade som det skulle.. Fick ringa varje dag och tjata på dem hur de kunde fakturera för 6 timmar men det kunde de inte svara på. Fick tillslut ner timmarna till 3 (1 timmes transport i vardera färdriktning och en timmes jobb) därefter orkade jag inte tjafsa mer men usch vilka oseriösa aktörer!! Skulle aldrig rekommendera dem någonsin :(
  • Sämststäd Umeå
    Sämststäd Umeå : Superbra företag som säljer värmepumpar, AC och liknande online. Fick väldigt bra hjälp då jag köpte min värmepump. Rekommenderas verkligen!
  • ROLF C
    ROLF C: Demonterade och forslade bort all gammal utrustning från pannrummet inklusive en gammal vedpanna. Installerade sedan en CTC ecozenit samt en ecoair 610. Absolut toppen, proffsiga trevliga och snabba montörer. Finns ingenting att klaga på. Evabritt och Rolf Cederblad
  • Lars Peter L
    Lars Peter L: Fakturan kom flera månader efter utfört arbete! Sedan var den på 10 dagar med betaldag mitt i månaden. Blir annat företag nästa gång.
  • Sven Tommy L
    Sven Tommy L: Kom snabbt och gjorde sitt jobb . Trevlig kille men saltade räkningen lite , bytte cirkulationspumpen till luft/vatten . Rekommenderas .