Luftvärmepump i Stockholms län

Funderar du på att installera en luftvärmepump? Eller har den du redan har börjat krångla? Här hittar du allt som gäller din luftvärmepump i Stockholms län - oavsett om du ska skaffa eller reparera!

Att installera en luftvärmepump är både ekonomiskt och miljösmart. En luftvärmepump kan minska din energiförbrukning enormt vilket är bra både för plånboken och miljön! Dessutom värmer inte bara luftvärmepumpen huset, den filtrerar även bort damm, fukt och lukter från utomhusluften så att inomhusmiljön blir ren och trevlig att vara i.

Många moderna luftvärmepumpar kan du styra direkt i mobilen och du kan justera värmen på distans, otroligt smart om du väljer att sätta luftvärmepumpen i sommarstugan. När du köper en luftvärmepump idag får du ofta installationen på köpet.

Kolla vad de olika företagen erbjuder, både vad gäller produkt och installation eller reparation direkt här på Reco.se. Vi önskar dig lycka till med värmepumpen!

Orter i Stockholms län
Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 25 företag inom luftvärmepump i Stockholms län

• Välkommen till Kylpartner i Stockholm! Vi erbjuder dig en helhetstjänst för din värme- eller kylanläggning. Allt från mätning och installation till drift och service!
    Lennart N
    Lennart N: Proffsiga och snabb service. En riktigt kompetent partner.
  • Gabriel M
    Gabriel M: Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg! Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!! Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
  • Anlita en professionell ventilationstekniker med hög känsla för service från oss på Akono!
    Peter J
    Peter J: Det var en väldigt trevlig och kompetent man som kom och hjälpte oss med våra avlopp.
  • Ett VVS AB

Verifierat företag
    66 omdömen
    Claes D
    Claes D: Proffsigt och trevlig personal.
  • Vår ambition är högsta möjliga personliga service med Nöjda & Trygga kunder! Lokala/specifika referenser lämnas gärna på förfrågan.
    Christian H
    Christian H: Jag är kund hos Effektiv Energi Stockholm AB och dom har sålt och installerat bergvärme till mig. Allt från första telefon samtalet har varit föredömligt. Mycket trevligt bemötande, enkelt att komma i kontakt med, konkurrens kraftiga priser och ett enormt kunnande gör att jag kan med varm hand rekommendera Gerhard och Kristina på Effektiv Energi. Mvh en mycket nöjd kund!
  • Välkommen till K2 Energi AB - Spara pengar samtidigt som du sparar på miljön. Skräddarsydda lösningar och skickliga medarbetare!
    Annika K
    Annika K: Nu var det dags att byta ut bergvärmepump efter 20 år. Jag fick besök av tre stycken offertgivare. K2 Energi med sitt engagemang utskilde sig mot de andra genom att rita och berätta om skillnaden mellan de olika märkena och modellerna som fick mig att förstå vad som passade bäst för mig. K2 fanns verkligen till för min skull. Installationen tog en dag, rent och snyggt var det när de var klara. Dagen efter installationen visade det sig att det var något som gjorde att elementen inte blev varma. Rörmokaren kom samma dag och ordnade det. Stort tack till alla inblandade. Rekommenderar gärna K2 Energi.
  • Darius G
    Darius G: Jag har fått nog av företaget nu. De fixade FTX på min villa. Från beställning till avslutningen av projektet tog nästan 8 månader. Jag hade total renovering i mitt hus och jag stressade hela tiden att dem ska vara klar innan alla andra för att mina hantverkare skulle kunna göra gömma alla rör. De var precis sista personer som lämnade mitt hus. På grund av försening ventil rören krockade med el-centralen och jag blev tvungen att betala extra kostnader. Hela vinter klagade jag på att ute delen av värme pumpen fryser men dem fixade den så sent som i våras. I 6 månader skulle dem göra filter byte och till sist kommer man förra veckan och byter filtren som tar 10 minuter och debiterar mig 1500 kr exklusiv moms. Helt oschysst.
  • Nedstedt Byggtjänst - Vi utför alla typer av byggarbeten och renoveringar.
    Jan W
    Jan W: Jag uppskattar hantverkare som man kan prata med och diskutera steg för steg hur man löser de frågor som uppkommer, och precis det har Nedstedt varit: tillmötesgående, lösningsorienterade, pålitliga och lätta att prata med. Rekommenderar starkt.
  • Afshin N
    Afshin N: Från första mötet med en omtänksam, kunnig och kundfokuserad William som ville ge mig bästa pumpen efter mitt behov och bästa servisen till en härlig Mats som installerade bergvärmepumpen Geo. Planering tillgänglighet och tryggheten var på topp. Placering av pump och Expansionskärl blev perfekt, röromdragningarna blev mycket bättre. Hela lilla rummet blev större. Mats gick genom pumpens funktion med mig sen. Senare på kvällen ringer han mig och frågar om allt har gått bra. Det kallar jag för service och någon som brinner för sitt arbete. De rekommenderas starkt.
  • Vi tar hand om hela värmepumpsinstallationen åt dig, från kostnadsfri rådgivning till fungerade värmekälla!
    Tomas J
    Tomas J: saklig o enkel info inför val av v-pump. Demontering, bortforsling samt installation fungerade i ett förutsagt flöde . Det märktes väldigt tydligt - inte första gången ! Dessutom- alla inblandade synnerligen trevliga bekantskaper !Mycket nöjd ! Tomas Jonsson
  • Vi levererar snabbt!
    Karl Per-Ola S
    Karl Per-Ola S: Bra kommunikation, snabbt och inget krångel. Korta Ledtider och bra service.
  • Ioannis A
    Ioannis A: Precis som en proffsig hantverkare ska vara! Fick tips om Micke av en granne. Responstiden på min förfråga var kort, hembesöket trevligt och offerten kom in dagen efter. Installationen gick smidigt och snyggt. Absolut inget att klaga på! Jag rekommenderar BME Kyl utan tvekan!
  • Spara energi och sänk uppvärmningskostnaden med värmepump! Vi hjälper dig med allt från val av pump till service. Välkomna!
    Gustaf B
    Gustaf B: Mycket bra och proffsig service. Alltid snabb service.
  • Rördoktorn - vi kan VVS!
    BJÖRN V
    BJÖRN V: Richard på Rördoktorn har varit otroligt hjälpsam vid en felsökning. Kunnig och engagerad. Tack vare Rördoktorn så löste det sig med det fallande trycket i expansionskärlet.
  • När du behöver snabb hjälp med allt inom VVS. Hör av dig till oss! Ni ringer, vi springer.
    Arja F
    Arja F: Snabbt utförd service, kanon kvalité och genomgående trevligt bemötande!
  • Våra välutbildade och erfarna IVT-installatörer kan värmepumpar!
    Jocke
    Jocke: Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snabb och proffsig service!
  • Precision VVS & Byggteknik AB

Verifierat företag
    45 omdömen
    Anneli J
    Anneli J: Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
  • Robert L
    Robert L: Jag köpte en ny luftvärmepump ink installation. Från första samtal-faktura är jag oerhört nöjd. Vi har rekommenderat Kraftsmil i hela vårt område. Och även vår granne har nu beställt. Med vänlig hälsning, Robert i Krokhöjden
  • Jonas H
    Jonas H: Bara positivt. Har inte upplevt något negativt.
  • Köp din Mitsubishi Electric värmepump hos oss på Varma Huset! Vi ger engagerad och personlig service, har stor kompetens och tar uppdrag i hela Storstockholm.
    SAID A
    SAID A: Vi har anlitat Varma Huset AB i flera tillfälle både som privat och företag, alltid bra resultat, mycket seriöst och kunniga personer, företaget har mycket goda kompetens inom värme & kyla, små och stora anläggningar . Bra kundrelation och bemötande . Vi kan vara referens och visa er deras arbete. Varm rekommenderas.
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Vi skall erbjuda kunden vårt totala engagemang samt vår breda kompetens till ett rimligt pris. Vi är stolta över vårt hantverkskunnande och vår absoluta ambition är att erhålla kundens förtroende över...
    Per E
    Per E: Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm. Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål. Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
  • Kund B
    Kund B: En duktig kille som fixade rörledningarna och elementen. Rekommenderas varmt att anlita det företaget.
  • Lars L
    Lars L: Philip är vänlig, tillmötesgående, snabb och effektiv när han utför VVS-arbeten. 😃👍 Tänk på att du som bor i hyresrätt behöver känna till att du inte har rätt till ROT-avdrag. Skatteverket: "Din bostad ska vara godkänd för rotavdrag Du måste äga bostaden under den period som arbetet utförs. Du, eller dina föräldrar, måste även helt eller delvis bo i bostaden där arbetet utförs." https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotarbeteochrutarbete/safungerarrotavdraget.4.5947400c11f47f7f9dd80004014.html
  • Loukas F
    Loukas F: Bra service från förfrågan, offert, beställning. Trevliga hantverkare de gjorde det de skulle.