Mäklare i Hudiksvall

3 rekommenderade mäklare i Hudiksvall kommun

• Fastighetsbyrån Hudiksvall

Verifierat företag
    1,226 omdömen
    Funderar du på att byta bostad i Hudiksvall? Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för hjälpa dig mot en lyckad bostadsaffär!
    Anders N
    Anders N: Jag köpte en liten villa. Zoran var proffsig, kunnig, lätt att nå och hanterade allt med fullaste respekt och har varit mycket hjälpsam och är en genuint trevlig människa. Jag hade inga tydliga förväntningar då detta var mitt första bostadsköp. Jag kan dock berätta att jag är störtnöjd med hela köpet, från visning till tillträde. Och även nu efter inflytt. Stort tack till Zoran för hans proffsighet!
  • Driver du mäklarfirma i Hudiksvall?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Hudiksvall! Ska du flytta till glada Hudik? Vi på Svensk fastighetsförmedling hjälper gärna till med hela bostadsaffären.
    Thomas R
    Thomas R: Har köpt en liten villa i Västansjö som ligger i Hudiksvalls kommun. Lotta är en person som lyssnar och tar in kundens funderingar och osäkerhet, ger kunden tid att formulera sig utan att avbryta. Min fru och jag kände oss bekväma med Lottas agerande. Kort sagt en mäklare med goda egenskaper. Vi är mycket nöjda med hennes agerande.
  • Driver du mäklarfirma i Hudiksvall?

• Anders S
    Anders S: Professionellt bemötande och bra marknadsföring av objektet. En nära och personlig dialog.