Fastighetsbyrån Hudiksvall

Fastighetsbyrån Hudiksvall

• BadgeElevenYears
1 179
Ring 0650-948 00 Dela

Här i Hudiksvall och Nordanstig är det trots rådande marknadsläge stor efterfrågan på bostäder. ! Alla typer av bostäder är eftertraktade och finns att tillgå. Ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja en bostad här i Hudiksvall. Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte eller skriver upp dig i vårt spekulantregister,...

1179 omdömen om Fastighetsbyrån Hudiksvall

Sedan starten hos Reco 2013

Johan C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Johanna har varit väldigt trevligt, tillmötesgående och hjälpsam. Vi är otroligt nöjda.

Micke J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell, hjälpsam och tillgänglig.

Alexandra P
Bergsjö

Mycket bra bemötande och fin återkoppling i processen. Trevlig och har bra svar på våra frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med Pelle som mäklare i vårat husköp.

Michael Gerrard B
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

Always available to help, really professional and helped with a quick and efficient sale.

Ibrahim T
Bergsjö

Vet vad han pratar om. Väldigt duktig och känns kunnig, jätte trevlig och hjälpsam mäklare.

Henning P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevligt bemötande, seriös och kunnig. Levde definitivt upp till förväntningarna.

Hans Göran E
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hassela

Vi som oerfarna säljare tycker att vi fick bra och saklig information vi kände oss trygga med Mattias. Rekomenderar Mattias Karlsson om ni behöver en kunnig och trevlig säljcoach på Fastighetsbyrån HG

Mikael L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Bra bemötande, väldig trevlig, professionell, tydlig, kunnig. Rekommenderar han som mäklare

Sladana B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Han är snäll, ger tydliga förklaringar och instruktioner. Överbelastar inte klienter med informationer.

Adam N
Hudiksvall

Bra bemötande och väldigt kunnig. Rekommenderas!

Helene Å
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevlig, tydlig och kunnig. Bra bemötande.

Lena H
Hudiksvall

Pelle är hjälpsam och visar huset före utsatt visning pga privata skäl. Han tar fram fakta som vi efterfrågade, konstruktionsritning och tomt. Konstigt är dock att besiktningsprotokollet inte finns med som dokument Visning av huset är som vanligt inget större engagemang från mäklaren, men så agerar alla mäklare. .

Trond Ivar M
Hudiksvall

Sköter sig bra. Trevlig. Profesjonell.

Tord Gunnar B
Ilsbo

Petra var väl lyssnande på våra önskningar och krav. Alltid lätt att arbeta med vi kan varmt tipsa henne .

Erika M
Harmånger

Ett lättsamt och trevligt bemötande. Pelle är Kunnig, tydlig, bra på att återkoppla och informera. En trygg och smidig försäljning av huset. Jag kan varmt rekommendera Pelle som mäklare.

Henning P
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Forsa

Väldigt bra bemötande, trevlig och informativ Hjälpsam under hela processen Väldigt nöjd med Anna!

Jutarat T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionellt och snabbt på att återkoppla.

Anne-Lie D
Hudiksvall

Väldigt varmt och hjärtligt bemötande av Mattias. Proffsig och kunnig och bemötande. Vi rekommenderar Mattias som fastighetsmäklare. Väldigt återkopplande.vi var jättenöjda av visningen på Bolagsvägen 4. Vi köpte huset🌸

Nina M
Hassela

Pelle är en toppenbra mäklare: lyhörd, kunnig, drivande och trevlig. Han var ett bra stöd i hela försäljningsprocessen, och flexibel när jag ville ändra något. Jag kan varmt rekommendera Pelle!

Jeanette M
Hassela

Väldigt öppen. Jag hade inte väntat mig sån bra kommunikation, han var nåbar och svarade på våra frågor från morgon till kväll. Vi är väldigt nöjda. Pelle hjälpte till att förklara olika delar som var nya för oss som förstagångsköpare av en svensk bostad.

Michael R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Pelle är påläst, engagerad och trevlig. Han förklarar på ett lugnt och lättförståeligt sätt.

Eva F
Nordanstig

Ger bra och saklig information, trevlig och ger ett bra bemötande.

Jan-Håkan A
Nordanstig

Bra information bra bemötande bra helt enkelt

Anna R
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Genomgående ett tryggt och professionellt bemötande från Anna. Vi är så nöjda!

Malin K
Forsa

Trevlig, erfaren och gav en känsla av trygghet i affären.

Christopher J
Hudiksvall

Lyhörd och skicklig. Tycker affären gick bra och har inget att anmärka. Så rekommenderar gärna Mattias till andra.

Andreas L
Rogsta

Mycket trevlig gav got intryck kunig om bostaden ärlig viste man inte så sa man det .åter koplade på ett bra sätt . Helt klart den bästa å trevligaste mäklaren vi träfat .under ca 1.5 års letande å många bostads besök med dåliga mäklare . Mattias är mycket bra .med gott bemötande och lyssnade vad vi ville

Åsa G
Rogsta

Otroligt trevlig,lyhörd saklig,hjälpsam,förstående vad vi söker/sökte. Den bästa och trevligaste mäklare vi träffat och vi har träffat många...Mvh Åsa Gunnarsson,Andreas Landström

Anton S
Hudiksvall

Trevlig, duktig och alltid engagerad. Alltid snabb att svara eller återkoppla. Ett givet val när jag väljer mäklare i Hudiksvall!

Jutarat T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket bra och professionellt bemötande. Fick bra och tydligt förklaring av försäljningsprocessen vid första möte vid bostadsvärderingen. Återkopplar snabbt och höll oss informerad genom hela processen. Är mycket nöjd med försäljningen och rekommenderar varmt Anna som mäklare.

Oskar S
Sålde en tomt med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Enånger

Proffsigt, snabbt, korrekt och lätt att jobba tillsammans med.

Svar från Johanna Nordholm

Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna

Annica S
Enånger

Johanna är oerhört lyhörd och kompeten. Hon är otroligt lätt att jobba med och oavsett om man är säljare eller köpare är man alltid mer än nöjd!

Svar från Johanna Nordholm

Härligt att höra att ni är nöjda. Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna

Anna L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell och engagerad. Fanns tillgänglig och behjälplig vid alla frågor och funderingar man har som köpare.

Göran Å
Hassela

ett bra och korrekt bemötande, saklig på ett trevligt sätt.

Göran B
Långvind

Petra är en ödmjuk och kunnig mäklare som gav oss ett stort förtroende inför vår försäljning av vårt fritidshus tack petra mvh Kerstin Göran Bodin

Pernilla B
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Långvind

Petra är mycket professionell. Saklig, tillförlitlig, informerad, tillgänglig, snabb.

Rolf Göran T
Nordanstig

Trevligt bemötande, kloka synpunkter på försäljningen. Snabb hantering.

Magnus F
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevlig, sakkunnig, påläst. Alltigenom ett bra möte.

Fint att ni är nöjda. Ha de gott! /Johanna

Ulla H
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

mycket bra glad trevlig. förklar bra

Tack Ulla, härligt att ni är nöjda. /Johanna

Bengt Olof H
Bergsjö

Mycket trevlig och hjälpsam, förklarande,.Toppen.

Tack Bengt-Olof, härligt att allt känns bra för er. /Johanna

Lars-Åke S
Bergsjö

Enkel att arbeta med i processen, jordnära och väldigt kunnig. Inga krångliga onödiga inlägg utan rakt på sak. Gör det trevligt och tryggt att köpa/sälja fastighet.

Svar från Johanna Nordholm

Tack för den fina rekommendationen. /Johanna

Sven-Erik R
Enånger

Petra har ingett förtroende från första handslaget, och mer än väl motsvarat de förväntningar vi hade på en mäklare. Hon har lugnt och sakligt gått igenom alla turer kring försäljningen, och gett många värdefulla tips. Jättebra kommunikation, och Petra har hela tiden hållit oss underrättade om hur det går med försäljningen. Sammanfattningsvis är vi helnöjda med det jobb Petra lagt ner på försäljningen av vår fastighet, och vi rekommenderar Petra å det varmaste.

Rakel S
Näsviken

Trevligt /proffsigt bemötande. Alltid anträffbar. Kände stort förtroende vid försäljningen!

Svar från Johanna Nordholm

Tack Rakel, fint att du är nöjd med mitt arbete. /Johanna

Victoria F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket kompetent mäklare Alltid trevligt bemötande Kan djupt rekommendera Johanna

Svar från Johanna Nordholm

Tack Victoria, jag hoppas du trivs bra i din nya bostad. /Johanna

Marika F
Iggesund

Kunnig hjälpsam och trevlig Vi fick professionell hjälp och hon spelade in en video visning vilket hjälpte oss enormt mycket Tack Johanna

Svar från Johanna Nordholm

Tack Marika, jag hoppas ni trivs bra, både i ert nya område och i ert nya hus. /Johanna

Laila E
Iggesund

Pelle uppfattades direkt som trevlig och hade ett avslappnat första möte utan konstigheter. Pelle var mycket saklig och tog tid att beskriva och ge oss info om köp av fastigheten. Pelle var noga med att allt blev rätt med alla papper som ingick i husköpet.

Agneta E
Hudiksvall

Hon var helt ok. Sakkkunnig, påläst och trevlig:

Tack Agneta! Fint att ni är nöjda med mitt jobb. /Johanna

Annika Ö
Norrfjärden

Pelle höll mig ständigt informerad om processen och vi hade en rak och tydlig kommunikation. Kände mig trygg i att han skötte försäljningen.

May-Christine F
Gnarp

Petra är en fin, proffsig, duktig och noggrann mäklare. Hennes bemötande är oklanderligt. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Mvh May-Christine Frenell

Anita Elisabeth E
Gnarp