Fastighetsbyrån Hudiksvall

• BadgeTwelveYears
1 220
4.8
Ring 0650-948 00 Dela

Här i Hudiksvall och Nordanstig är det trots rådande marknadsläge stor efterfrågan på bostäder. ! Alla typer av bostäder är eftertraktade och finns att tillgå. Ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja en bostad här i Hudiksvall. Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte eller skriver upp dig i vårt spekulantregister,...

1220 omdömen om Fastighetsbyrån Hudiksvall

Sedan starten hos Reco 2013

Gunilla Marianne B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket trevligt bemötande. Lugn och kunnig.

Tommy L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Blev väldigt bra bemött av johanna förklarar väldigt tydligt och bra vad som kommer hända. Johanna levde upp till mina förväntningar. Kommer att använda mig av johanna vid nästa försäljning.

Ingrid S
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket trevligt bemötande. Upplevs som professionell. Glad och tillmötesgående. Tar kontakt och ser till att allt fortlöper på ett bra sätt.

Mohammad M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Hej och tack för att ni finns i Hudiksvalls fastighetsbyrå framför allt för mig och jag har fått mycket hjälp av er på olika sätt.Ni alla är duktig.Men Petra är superduktig och en snäll person.Jag är jättenöjd med Petra och Tack för att du finns i världen Petra Weeraratne. Lycka till i framtiden Petra👌👌👍 Mvh Mohammad Mhussini

Monika H
Hassela

En supertrevlig person. Artig och saklig. Gav ett förtroende från första stund. Har aldrig sålt någon fastighet tidigare men han överträffade alla förväntningar.

Imren D
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall - Sandvalla

Hon är sött och jätte trevligt person

Stefan H
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall - Hornslandet

I våra kontakter med Anna har allting varit enligt förväntan eller överträffat vår förväntan. Punktlig, tydlig, smidig och ärlig. Vi är supernöjda!

Lennart V
Hudiksvall

Lugn, kunnig, snabb återkoppling på funderingar och trevlig.

Marianne K
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Vi blev mkt väl bemötta av mäklaren. Vi hade väl inte så stora förväntningar, eftersom situationen var helt ny för oss, men hon levde upp till det vi ändå tänkt oss. Totalt sett har marknadsföring och försäljning gått bra, även om priset inte blev vad vi önskat oss.

Lars-Göran B
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Idenor

Trevligt bemötande. Kunnig och tydlig. Snabba svar på ett tryggt sätt. Det känna bra att det finns en mäklare som följer med och stöttar under säljresan. Allt känns bra....

Kristina B
Idenor

Kunnig. Tillmötesgående. Trevlig. Hjälpsam. Snabb. Tydlig.

Natalie T
Hudiksvall

Johanna har varit lätt att nå, är glad och rolig. Hon har förstått våra behov och önskemål. Vi är så nöjda med det bemötande och den hjälp vi har vi har fått. Tack för all hjälp!

Maria-Teodora A
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Öppet och väldigt trevligt som person. Tillgänglig och svarar snabbt på frågor.

Pär L
Gnarp

Lysande inga problem att sälja hus med denna hjälp och service.

Mats S
Hudiksvall - Mellanbyn

Har fungerat bra. Snabb återkoppling., trevlig och professionell.

Elida B
Hudiksvall

Hej Mattias mötte upp mig bra och gav mig ett lugnt personligt fint intryck. Det kändes även att han var lite påläst på mig som kund och det uppskattades Viktigt för mig var att han inte var för på utan lät mig ställa frågor och landa i min egen affär. Jag rekommenderar gärna Mattias

Ann Katrin F
Hudiksvall

Positiv person med bra kompetens och erfarenhet. Fick en bra överblick om den aktuella marknaden för fastigheter på orten.

Ingrid S
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Dellenbygden

Trevligt bemötande. Diskret vid visningen vilket jag upplevde som bra, då jag kunde se huset i lugn och ro. Kompetent och informativ. Behjälplig med kontakten med säljaren. Helt nöjd.

Ingemar S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevligt bemötande och infriat mina förväntningar..

Lennart A
Hudiksvall

Professionellt hantering av vår försäljning

Eva-Lisa S
Hudiksvall

Positivt bemötande! Johanna är lyhörd för våra önskningar och alltid tillgänglig. Hon är lugn och saklig vilket vi uppskattar! 😊

Anders J

Trevlig service minded o kunnig.

Ronald G
Jättendal

Vänlig och hjälpsam, svarar exakt och snabbt

Daniel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Ett förtroende ingivande bemötande där samtalet gick smidigt och Pelle var inlyssnande. Pelle levde upp till min förväntan kring ett ömsesidigt seriöst bemötande med respekt för affären. Pelle ger trygghet i ett möte mellan mig och säljaren. Lotsade oss igenom affären på ett smidigt och bekvämt sätt. Mötte mina frågor med konkreta och relevanta svar. Intrycket blir att jag även skulle kontakta Pelle om jag skulle sälja en fastighet och absolut rekommendera honom till vänner både i köp eller sälj.

Isak B
Harmånger

Trevlig kille, kunnig på sin grej. Man blir väl bemött och är väldigt tillmötesgående.

Sanna F
Njutånger

Vi är oerhört nöjda med Pelle som mäklare! Från första mötet till avslutad affär var han professionell, lyhörd och engagerad. Han guidade oss genom hela processen med tydlig kommunikation och stort kunnande, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Pelles strategi och marknadskännedom resulterade i en smidig försäljning och ett slutpris som överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Pelle till alla som letar efter en skicklig och pålitlig mäklare!

Erik B
Hudiksvall

Trevlig Professionell Blev bra bemött och fick en exceptionell visning och all detaljer som jag önskade.

Pär J

Kunnig, påläst och professionell i sitt bemötande med kunden.

Erik L
Iggesund

Mycket flexibel och trevlig i sitt bemötande.

Soile T
Iggesund

Pelle som fastighetsmäklare, en man jag beskriver som den bästa tänkbara, att ge förtroendet att sälja mitt/vårt radhus. Har dålig erfarenheter av annan byrå, som misslyckades att sälja vår sommar stuga ute i skärgården. Pelle tog sig tid att lyssna in hur jag ville ha de. Bra människo kännare vill jag hävda. Pelle tyckte som jag att vid en försäljning ska du inte ”rusa sta” . Vi tillsammans lyckades pricka så rätt. Trots att vi kunde fått större bud, beslutade jag och min man att stanna , vid vad vi ansåg rätt bud . Ska varmt rekommendera honom till andra i min bekantskap.

Arja M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Sofiedal

Väldigt engagerad o proffsigt bemötande:)

Kent J
Hudiksvall

Mattias bemötande av mig som säljare var genomtänkt, professionellt och personligt. Jag hade höga förväntningar, eftersom han har ett mycket gott rykte och verkat i branschen i många år, som han infriade. Det kändes tryggt att få en genomgång på hela den process som låg framför mig samt rådgivningen inför de olika besluten som skall fattas. Det kändes också tryggt att ha Mattias som bollplank när den ekonomiska delen påbörjades och genomfördes och ser fram emot den support som han erbjuder efter att köpet genomförts. Jag kan utan förbehåll rekommendera honom som mäklare.

Annika A
Hudiksvall

Mattias såg till så att vi kände oss trygga i vårt köp trotts distansen till objektet. Han skapade en digital visning åt oss så vi kunde se huset hemifrån.

Ulla S
Hudiksvall

Första kontakten var när jag köpte en lägenhet som hon sålde och sen fortsatte vi kontakten med försäljningen av min lägenhet. Senast jag köpte en bostad då levde min make , så jag behövde all hjälp jag kunde få. Hon bemötte mig bra, hörde av sig regelbundet för att checka av och informera. och tala om nästa steg. Hon hade en känsla för vad som var rimligt utgångspris. Personlig i kontakten, vilket jag uppskattar.. Jag rekommenderar Johanna å det varmaste.

Ulrika B
Hudiksvall

Hur bra som helst! Inget att klaga på!

Johannes F
Hudiksvall

Han har varit tillgänglig och gjort allt han kan för att få till en bra försäljning

Amanda H
Hudiksvall

Petra är en professionell och trevlig mäklare som bemöter sina kunder på ett hjälpsamt sätt.

Åsa Å
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Forsa

Fantastisk trevlig och sympatisk, har gjort ett grymt bra försäljning, ställt upp på alla kunders önskemål om att få se bostaden, vi är mycket nöjda. Åsa o Anp

Erik B
Hudiksvall

Bra bemötande och smidig affär.

Maria M
Hudiksvall

jag har nu mött Pelle vid ett flertal tillllen o han är alltid påläst. tydlig o mycket trevlig o lyssnar med engagemang. Inget att anmärka på alls.

Johan N
Hudiksvall

Snabba svar. Tydlig. Mottaglig. Trevlig i sitt bemötande.

Johan C
Hudiksvall

Johanna har varit väldigt trevligt, tillmötesgående och hjälpsam. Vi är otroligt nöjda.

Micke J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell, hjälpsam och tillgänglig.

Alexandra P
Bergsjö

Mycket bra bemötande och fin återkoppling i processen. Trevlig och har bra svar på våra frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med Pelle som mäklare i vårat husköp.

Michael Gerrard B
Bergsjö

Always available to help, really professional and helped with a quick and efficient sale.

Ibrahim T
Bergsjö

Vet vad han pratar om. Väldigt duktig och känns kunnig, jätte trevlig och hjälpsam mäklare.

Henning P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevligt bemötande, seriös och kunnig. Levde definitivt upp till förväntningarna.

Hans Göran E
Hassela

Vi som oerfarna säljare tycker att vi fick bra och saklig information vi kände oss trygga med Mattias. Rekomenderar Mattias Karlsson om ni behöver en kunnig och trevlig säljcoach på Fastighetsbyrån HG

Mikael L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Bra bemötande, väldig trevlig, professionell, tydlig, kunnig. Rekommenderar han som mäklare

Sladana B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Han är snäll, ger tydliga förklaringar och instruktioner. Överbelastar inte klienter med informationer.