Mäklare i Skåne

Letar du en mäklare i Skåne? Då har du kommit rätt! Här hittar du Skånes bäst rekommenderade och aktuella mäklare på ett och samma ställe. Med hjälp av rekommendationer och kommentarer från tidigare kunder hoppas vi att du ska hitta rätt mäklare till din nästa hus- eller lägenhetsförsäljning i Skåne.

Det är ofta ett ganska stort projekt att sälja eller köpa hus, mycket regler och papper att hålla reda på. Att hitta rätt bland alla mäklare kan vara ännu svårare om man inte varit i köp- eller säljbranschen på sistone. Vi på Reco.se strävar efter att göra letandet så enkelt, smidigt och lättillgängligt som möjligt för dig och därför har vi också listat mäklarna i Skåne på specifika orter. Oavsett om du bor i Malmö eller i Osby hoppas vi att du ska hitta en mäklare som du trivs med och kan lita på!

Mäklare
Burlöv  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 20 mäklare i Skåne

• JOHAN C
    JOHAN C: Vi har anlitat Kustmäklaren i Ängelholm och Johan Sandgren vid två tillfällen. Nu senast vid vår försäljning av vår villa. Vi är rakt igenom helnöjda med Johans insats. Påläst, engagerad som få, Brinner för sig jobb till 110%. Allt för att vi som kund skall vara nöjda. Vi rekommenderar Johan och Kustmäklaren varmt!
  • Dehran M
    Dehran M: Otroligt bra jobbat och är själv driven Lätt och kommunicera med
  • Fredrik H
    Fredrik H: Kändes mycket förtroendeingivande direkt vid första mötet. En driven och målinriktad person som är mycket lyhörd och omtänksam. Mycket mån om oss och hela tiden stöttande. Lätt att få tag på och svarar snabbt. Proffsig. Rekommenderas varmt.
  • Andreas N
    Andreas N: Den bästa hjäpen för alla småföretagare när det gäller bokföring och annan hjälp med redovisning.
  • Daniel L
    Daniel L: Total takomläggning. Fantastiskt bemötande, professionellt och effektivt utfört arbete. God kommunikation och en öppen dialog, vilket är ovanligt bland hantverkare idag. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Sydsvenska Hus! J&D i Bjärred
  • Mattias J
    Mattias J: Mycket professionell! Kan varmt rekommendera Benny.
  • -
    -: Väldigt trevlig mäklare med ett professionellt och kunnigt bemötande.
  • Göran W
    Göran W: helt nöjd bra kontakt med mäklaren
  • Suzanne C
    Suzanne C: Jag har upplevat Pelle Alvåg som erfaren, hjälpsam mäklare. Jag är mycket tilfreds med en professionel försäljning av mit hus
  • Familjen W
    Familjen W: nicklas är en mäklare som anstränger sig på alla sätt för att göra kunden nöjd. vi kontaktade 4 andra mäklaren innan vi valde enjoy living...alla andra var så ointresserade och stressade men här kändes det som att man verkligen brydde sig. så jag kan rekommendera honom!
  • In L
    In L: I en klass för sig på ett imponerande proffsigt sätt som ingen annan mäklare i Lund.
  • MICHAEL W
    MICHAEL W: Vid sökande av bostad i Lund träffade jag trevliga och kunniga mäklare , men också en Bjurfors-mäklare som inte var tillmötesgående och som hade bristande kunskap kring marknadspriserna i det aktuella området. Vid en så viktig affär som bostadsköp, måste jag känna fullt förtroende för mäklaren. Det gör jag inte med Bjurfors. Bifogad artikel fann jag senare, vilken visar att fler inte är nöjda med Bjurfors. https://www.svd.se/har-ar-maklarna-som-far-bast-och-samst--betyg
  • Lars H
    Lars H: En mardrömsupplevelse. Vi skulle köpa lägenhet via Malmöhusmäklarna vilket genom deras inkomptens ledde till att affären sprack. Oerhört oseriösa och till slut ganska hotfulla. Några godbitar: •Budgivning åt "fel håll" dev återkommer med ett bud i fel riktning så att vi och köparen står längre från varandra i affären. •Drog ut på affären (när vi var en dag från avslut) för att kunna visa lägenheten med vårt bud liggande. •Efter vi skrivit på kontraktet lät de bli att meddela oss att köparen inte skrivit på och lät oss ta banklån, anlita en inredningsarkitekt och gå en vecka i tron att allt var som det skulle. Återkom då med ett krav på ytterligare 200.000 för att få köparens signatur på ett kontrakt vi redan skrivit på. Undvik dom här skojarna.
  • JOHAN L
    JOHAN L: Jobbar med sluten budgivning utan någon som helst insyn för spekulanter
  • Simon E
    Simon E: Har samma upplevelse som tidigare postat av Ted Robert P. Vi var aktivt deltagande i en budgivning av en fastighet. Ansvarig mäklare kunde inte svara på några av de grundläggande frågorna om avlopp, vatten och servitut som vi hade. Vi var tvungna att ta kontakt med mäklaren flera gånger både via sms och per telefon för att få återkoppling. Utöver detta så var säljaren intresserad av att prata med ett flera av de potentiella köparna inklusive oss. Sagt och gjort. Efter detta samtalet fick vi noll återkoppling från mäklaren. Efter att denne var tillbaka från sin semester så skickade vi först sms där vi inte fick något svar. Sen ringde vi, och det var tydligt att mäklaren inte hade haft för avsikt att återkoppla - det framkom under samtalet att fastigheten hade blivit såld föregående vecka. Hon lovade dock att skicka en länk till ett annat objekt - vilket hon inte gjorde. Så sammanfattningsvis har det genomgående varit en oproffsig hantering med dålig återkoppling och bristfällig information. Som andra har skrivit tidigare så är det märkligt hur man kan hantera potentiella köpare och/eller säljare på det här sättet. Jag kommer aldrig att sälja en fastighet via Svenska Mäklarhuset Ängelholm. Och till er som funderar på att köpa en fastighet via denna byrån, var beredda på att behöva jaga mäklarna.
  • Aswan T
    Aswan T: Slarviga, sköter inte alls sina fastigheter. Struntar i allt!
  • OVE E
    OVE E: Varning, de har inte öppet köp på varor i butiken, dvs emballage till ex flytt. Köpte mer än vad jag tänkt av en ivrig säljare. Mycket dyrare jämfört med konkurrenter och inte bättre. När jag ville ångra mina köp var det inte möjligt... Dåligt av en etablerad firma i Sverige!
  • Mattias S
    Mattias S: Oerhört dåligt! Fel och brister åtgärdas inte. Såsom kyl som inte fungerar. Köksfläkt, rinnande/porlande element. Smutsigt och sunkigt på gården runt fastigheten. Mycket otrevlig hyresvärd! Listan kan göras väldigt lång.....
  • Aber J
    Aber J: Största skojaren i stan. De vet om alla problem med husen på Soltofta men mörkar det för köparna. Undanhåller info och glider med sanningen. Finns dessutom inspelade på band så undanflykter duger ej denna gång! Oseriösa bluffare som förstör folks liv!
  • Kenneth S
    Kenneth S: Känner mig lurad efter att ha handlat med detta företag. Kommer aldrig mer att köpa hus av denna mäklarfirma.
1...456