Mäklare i Vellinge

7 rekommenderade mäklare i Vellinge kommun

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Höllviken i södra Skåne! Vi kan trakterna häromkring. Kontakta oss så får du en mäklare med bred kompetens.
    Ylva M
    Ylva M: Jenny är ambitiös och är tydlig i sin presentation.
  • Driver du mäklarfirma i Vellinge?

• Ylva M
    Ylva M: Jenny är ambitiös och är tydlig i sin presentation.
  • Croisette Höllviken

53 omdömen
    Gundula O
    Gundula O: Enastående service och engagemang!!!! Fantastisk informationsgivning över händelser i processen! Mäklaren gav jättefint stöd när jag var tveksam om allt skulle gå sin väg. Och det gjorde det - på 2 månader !!!!!!!
  • Mäklarhuset Vellinge

99 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Göran L
    Göran L: Mycket trevligt och personligt bemötande. Hade svar på de flesta frågorna och när Hanna inte hade svar tog hon fram det och förmedlade omgående i efterhand. Vid önskemål om extra visning för att titta på detaljer fanns inga problem eller hinder, bara möjligheter och alternativa förslag på tidpunkt för oss att välja på. Vid kontraktskrivningen var Hanna mycket tydlig vid genomgång av dokumentens innehåll. Sammanfattningsvis är Hanna kunnig, hjälpsam, serviceminded.
  • Fastighetsbyrån Höllviken

167 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Höllviken! Vi mäklare här ser fram emot att höra om dina bostadsplaner. Kontakta oss så får du en affär med kvalitet.
    Karin B
    Karin B: Köpt villa via Fastighetsbyrån. Mkt nöjd med mäklaren (Fredrik Wiklund) som varit tillgänglig, ringt tillbaka snabbt, enkel och tydlig i kommunikationen och till vilken man snabbt fick en god relation. Vi är mkt nöjda av hela processen!
  • Annika K
    Annika K: Sålt hus och köpt gård. Anders är proffsig, kunnig, engagerad. Han håller en hög standard i den personliga kontakten och har ett bra strategitänk som han förmedlar så att man förstår. Man känner sig sedd och hörd både som säljare och köpare. Och han tar sig tid att diskutera. Han stressar inte fram någon förhandling utan är mån om att alla parter ska vara nöjda. Han har erfarenheten och ärligheten som gör att man får förtroende för honom. Man får valuta för pengarna.
  • Driver du mäklarfirma i Vellinge?

• Lars H
    Lars H: En mardrömsupplevelse. Vi skulle köpa lägenhet via Malmöhusmäklarna vilket genom deras inkomptens ledde till att affären sprack. Oerhört oseriösa och till slut ganska hotfulla. Några godbitar: •Budgivning åt "fel håll" dev återkommer med ett bud i fel riktning så att vi och köparen står längre från varandra i affären. •Drog ut på affären (när vi var en dag från avslut) för att kunna visa lägenheten med vårt bud liggande. •Efter vi skrivit på kontraktet lät de bli att meddela oss att köparen inte skrivit på och lät oss ta banklån, anlita en inredningsarkitekt och gå en vecka i tron att allt var som det skulle. Återkom då med ett krav på ytterligare 200.000 för att få köparens signatur på ett kontrakt vi redan skrivit på. Undvik dom här skojarna.