Mäklare i Skellefteå

4 rekommenderade mäklare i Skellefteå kommun

• Fastighetsbyrån Skellefteå

Verifierat företag
    1,526 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Carina R
    Carina R: En glad, effektiv och duktig tjej som trots många järn i elden har full support till mej som kund. Jag är glad att kunna rekommendera henne.
  • Driver du mäklarfirma i Skellefteå?

• HusmanHagberg Skellefteå

Verifierat företag
    613 omdömen
    Emmi Å
    Emmi Å: Emelie Edergard var vår mäklare och hon gjorde ett superbra jobb! Vi blev rekommenderade henne av en vän som var jättenöjd och kunde inte ha fått ev bättre mäklare. Hon var engagerad, tydlig, väldigt mån om att vi hela tiden skulle ha full insyn i processen och var oerhört lätt att få tag i gällande frågor, både stora och små, som hon alltid besvarade med ett leende och djupgående kunskap. Jag skulle absolut rekommendera henne och HusmanHagberg till alla jag känner!
  • Välkommen till en fastighetsmäklare som har koll på Skellefteå!
    Anna Karin S
    Anna Karin S: Jag har köpt en 3-rummare och sålt en 4-rummare. (Bostadsrätter) Mäklarna har varit mycket hjälpsamma och trevliga. Jag har bara en positiv upplevelse av detta. Mycket bra fotograf, bilderna blev fantastiska. Allt har gått väldigt smidigt och snabbt. Tack!
  • Driver du mäklarfirma i Skellefteå?

• Fanny E
    Fanny E: Jag vill absolut att ni skänker